Min søns gelblaster virkede pludselig ikke og jeg havde ikke gemt kvitteringen. På trods af dette sendte de straks en ny, uden tøven. Fornem service!
Købte 2 GelBlasters og ungerne nød at lege med dem samme dag. Dagen efter ville den ene unge vække far i solskinnet, men den virkede ikke længere. Vi prøvede at lade batteri og bytte batteri med brorm... Vis mer
Gel fun har været super hurtigt til at besvare spørgsmål inden Køb af HK416B - Elektrisk Gelblaster Gevær. Det har gjort løbeoplevelse tryg og rar. Min søn elsker geværet der fungerer upåklageligt. Da... Vis mer
Rigtig dårlig service og kvalitet. Men søn på 9 købte et gevær fra hans egen optjente penge. Da han fik geværet virkede det slet ikke optimalt. Kunne kun skyde kuglerne ud når man vendte geværet... Vis mer
Din one-stop-shop for alt, hvad der har med Gel Blasters at gøre. Vi er dedikeret til at bringe de bedste Gel Blasters og tilbehør til vores kunder og tilbyde en unik og spændende oplevelse, uanset om du er en erfaren spiller eller helt ny i verden af Gel Blasters. Med det største udvalg på markedet kan vi garantere at du ikke går forgæves, og selvom vi har det bedste udvalg går vi heller ikke på kompromis med de gode priser, ved gelzone får du de skarpeste priser på det største og fedeste udvalg! Besøg os på Gelzone.dk nu!
Eskadronvej 6, 8930, Randers, Danmark
- info@gelzone.dk
- gel-fun.dk
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Min søns gelblaster virkede pludselig…
Jeg har bestilt en stor mystery box til…
Jeg har bestilt en stor mystery box til 2000dkk til min søns 6 års fødselsdag. Der blev lovet den kom onsdag- fredag er der intet sket.
Support er der ingen ting af og ikke muligt at få hjælp. Så måtte selv have fat i Dao

Super service
Super service, og fuld tilfredshed med produkterne
Fede produkter
Fede produkter, meget udvalg og kanon service.
5/5 herfra
Hold jer langt væk fra gelzone!
Jeg købte to stks AR416 gelblaster geværer inkl en masse skud. Begge geværer var en julegave til to drenge.
Problemet bestod i at geværerne ikke kan samles. Geværet kommer med ekstraudstyr som fx aimpoint sigte og taktisk forgreb. På ingen måder kan udstyret fastgøres til geværet og falder af blot ved forsigtig brug. Selve geværet har tendenser til at adskille sig i hoveddele ved leg/brug af samme årsag...at delene ikke sidder fast på nogen måder.
Jeg henvendte mig, efter juleaften, til gelzone om en vejledning til at løse problemet. Enten var der tale om en produktionsfejl, eller at der manglede udstyrsdele til fastspænde samlingerne.
Gelzone har valgt ikke at besvare min henvendelse på nogen måde.
Dvs... jeg kan ikke konkludere andet end at gelzone.dk er et svindelforetagende. De har solgt et produkt der tydeligvis ikke fungerer som det skal og de nægter efterfølgende at kommunikere om reklamationen. Mega skuffende julegave.
Hold jer langt væk fra gelzone
Vi var uheldige med det første gevær
Vi var uheldige med det første gevær, men der var super service og vi fik et andet som virker perfekt:-).
reklamation
Hej
køber en Ar15f4pro i 130825 og 060925 går den så der er ingen lyd i den den 6 sep. klager over den men får besked på at lave en video af det men den kan de ikke forstå så sender den ind 15 sep og får så er ny i midt oktober
er det god service?

Fin butik
Fin butik. God kommunikation og hurtig levering-også op til jul 🎅.
Dårlig kundeservice / sendt forkert vare
Fik ikke den vare jeg havde bestilt - men de sendte en forkert og billigere vare. Så står nu med en forkert julegave :/ . Kundeservice er ikke særligt løsningsorienteret og forslår at jeg bare kan bytte varen - det afhjælper ikke rigtigt min situation nu og her samt ingen tilbud om refusion af det for meget betalte eller tilbud om retur label på trods af de har lavet en fejl.

Rigtig god service
Købte 2 gelblastere. Desværre gik motoren på den ene. Men der var rigtig god service. Så efter at have sendt video af vores problem fik vi sendt en ny gelblaster. Tak - super service.
Fantastisk god
Fantastisk god, og personlig kundeservice 🙌🏼
Og sikke mange timer der bliver brugt, med at skyde med Gelblaster 🥳🥳🥳
Jeg har nu købt 2 forskellige…
Jeg har nu købt 2 forskellige gelblasters hos Gelzone, begge ordre blev afsende ca. 2 time efter jeg havde lagt ordren! Det er altså en voldsomt god behandlingstid ! :-)
Det er umiddelbart stor forskel på kvaliteten af de 2 våben, som ikke er til at gennemskue fra hjemmesiden.
Jeg har stilt et spørgsmål på facebook omkring det ene gevær, som havde lidt svært ved at føde gel ballz fra magasinet. Beskeden er ikke blevet besvaret efter 4 dage, men jeg er ikke sikker på om gelzone overhoved svarer aktivt på FB.
Så det vil jeg ikke være utilfreds over, når jeg ikke engang har sendt en mail.
Geværet er efterfølgende godt skydende!
Tag et kig på Gelzone, hvis du vil have fede våben!
Har lige bestilt en AK gel blaster, og modtag 3 dage efter bestilling. Fungerer mega godt, og også en fed kvalitet. Kan godt anbefale man tager et kig forbi dem, hvis man vil have nogle fede våben!
Har forsøgt at reklamere over et gevær…
Har forsøgt at reklamere over et gevær som ikke kan samles pga defekter. Jeg har skrevet 3 mails, og har intet hørt. Har en søn som dagligt spørger til hvornår hans fødselsdagsgave bliver klar.. er total uforstående overfor alle de positive anmeldelser.

Modtaget forkerte vare
Havde bestilt en sniper og kugler men modtog en pakke med hverken en sniper eller kugler i men med nogle små plastik filter i, som absolut ikke giver mening, vi kontaktet gelzone for at hører hvad der var gået galt, der var desværre sket en fejl på lagret og som extra plaster på såret, modtog vi en extra gelblaster og en ordentlig røvfuld kugler da vi modtog det bestilte, vi har en dreng som er meget lykkelig over den mindre fejl som skete, kan varmt anbefales

Hurtig levering
Modtog defekt gevær x2
Modtog defekt gevær og oplevede en noget sløj returproces. Modtog, dog uden forklaring eller information om at jeg ville modtage et, et nyt gevær med fuldstændig samme defekt. Jeg kan ikke bruge deres retur-system, da jeg ikke har fået et nyt ordrenr. og der er komplet radiotavshed fra Gelzone’s side. Jeg vil anbefale at lægge jeres ordre et andet sted.
Ret hurtig levering og godt produkt
Alt gik nemt med bestilling, levering og produktet virker fint :)
Eneste lille minus er, at dækslet til batteriet ikke sidder så godt fast, men har lige måtte få en tape.
Perfekt service og god og hurtig svar…
Perfekt service og god og hurtig svar ved kontakt om levering
Gode produkter og fin service
Produkterne er virkelig gode. Hurtig levering og en kundeservice, der er nemme at komme i kontakt med, samtidig med at de er MEGET kunde orienteret. Kan klart anbefale at handle hos dem