På mystisk vis forsvinder både mine og…
På mystisk vis forsvinder både mine og andre beboeres anmeldelser på jeres trustpilot. Måske der er tale om en teknisk fejl herinde?? I så fald kan I selvfølgelig lige få den igen, der kan vel umuligt være samme tekniske fejl igen.
Vi er nogle af de uheldige beboere, der er flyttet ind i jeres nybyggeri på Amager Strandvej.
Byggeriet er desværre præget enormt meget af en MASSE sjuskefejl med bl.a. hakker i lofter og vægge, store ridser på gulvene, en pilskæv væg (2-3 cm hældning), knapper der er vendt omvendt, en bruser der er defekt, malerklatter der er løbet ned af dørkarme, maling på vinduerne og meget, meget mere.
I bliver ved med at love, at I vil komme og udbedrede fejlene, og nu har vi for 4. (!!!!) dag i dag taget en fridag, da der skulle komme et rend af håndværkere til at udbedre fejl i dag fra kl. 8-16. For 4. (!!!!) gang har vi ikke set skyggen af dem, på trods af, at vi fik bekræftet af jer selv g.d., at entreprenøren selvfølgelig nok skulle komme.
Vi hører absolut intet fra jer, og vi ved snart ikke, hvad ben vi skal stå på.
Synes I virkelig, at det er rimeligt, at I laver så mange fejl i et stort byggeri, og derefter blot ignorerer beboerne?
Synes I virkelig, at det er rimeligt, at vi skal tage 4 fridage, fordi I kræver adgang til lejligheden, for så at opleve, at I alle 4 gange ikke dukker op????
Det er super ærgerligt, at sidde med denne oplevelse og jeg undrer mig over, at så stor en virksomhed som Gefion Group virkelig ikke udviser mere stolthed i deres arbejde….
10. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring