GaveFabrikken A/S Anmeldelser 3 189

3,4

Har tidligere gitt Gavefabrikken 1 stjerne. Nå har de rydder opp, og ser ut til å ta service på alvor. Påskegavene er på vei. Jeg vil fortsatt være litt skeptisk, da det er flere leveranser som h... Vis mer

Da vi fikk forsendelsen en del dager senere enn lovet manglet det en gave. Den er ennå ikke levert 45 dager senere. Svært dyr frakt for en Post Nord pakke. Noen av produktene er av tvilsom kvalitet. N... Vis mer

God bestillingshjemmeside, og hurtig levering, alle de gange jeg har købt hos gavebutikken, kan klart anbefales, hvis man ønsker kvalitetsvarer til en ordentlig pris.

3,4

Middels

3k anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Har tidligere gitt Gavefabrikken 1…

Påskegavene er på vei. Jeg vil fortsatt være litt skeptisk, da det er flere leveranser som har feilet, men nå har de fulgt opp og ryddet.
Emilie på kundeservice har fulgt veldig bra opp.

Jeg vil anbefale gavefabrikken å sette leveranser litt tidligere. F.eks Påskegavene ble satt til levert fredag 27 Mars, men da er det veldig sent i forhold til at noen ansatte allerede har tatt ferie.
Jeg ringte, og det ser ut til at de fikk framskyndet med 1 dag.

26. mars 2026

Svært dårlig og uprofesjonell håndtering

Vi bestilte julegaver til ansatte med levering 1. desember 2025. Da ingenting var kommet innen 12. desember, måtte vi selv begynne å etterlyse ordren, siden vi var helt avhengige av å ha alt klart senest 15. desember.

Kundeservicen var svært mangelfull. De kunne ikke svare på hvor varene befant seg eller når de ville bli levert. Likevel ble faktura sendt før varene var levert, noe som fremstår lite profesjonelt.

Varene ble først levert 22. desember på ettermiddagen, da nesten alle ansatte – inkludert ledelsen – allerede hadde gått ut i juleferie. Samme dag sendte GaveFabrikken e-post og ba om bekreftelse på mottak, noe jeg ikke kunne gjøre før etter ferien.

Jeg bekreftet mottak 5. januar og ba dem hente varene og sende kreditnota. Da vi fortsatt ikke hadde hørt noe innen 22. januar, tok vi kontakt igjen. Da fikk vi beskjed om at de ikke hadde sett e-posten, selv om den var sendt som svar på en e-post fra dem. Varene står fortsatt hos oss, og kreditnota er fortsatt ikke sendt.

Dette er den mest uprofesjonelle leveransen av bedriftsgaver jeg har opplevd. Første og siste gang vi bruker GaveFabrikken AS.
Heldigvis ble vi reddet av et annet firma som leverte nye gaver dagen etter.

1. desember 2025

Hei Linda,

Takk for at du deler erfaringen din.

Vi er oppriktig lei oss for den forsinkede leveransen og den mangelfulle oppfølgingen dere har opplevd.

Dette er ikke slik vi ønsker å etterlate ditt inntrykk av oss. Vi tar tilbakemeldingen på stort alvor og ønsker å rydde opp i saken så raskt som mulig.

Ta gjerne direkte kontakt med oss på epostadresse info@gavefabrikken.no og merk henvendelsen med «Trustpilot», så sørger vi for at saken prioriteres.

Vennlig hilsen
Helene, Kundeservice
GaveFabrikken AS

Ren svindel:

Er nå d. 20. januar og vi har fortsatt ikke mottatt de gavene vi ble lovet levert i uke 50 (2025). Skriver at de har tatt kontakt direkte med de som ikke har mottatt gavene sine, men det er ikke riktig. Virker som de ikke har kontroll på noe som helst - bare å holde seg lang unna!

20. januar 2026

Hej Bent

Vi anerkender kritikken og forstår utilfredsheden over den manglende levering.

Levering i uge 50 er desværre ikke blevet overholdt, og det tager vi ansvar for.

Hvis din ordre endnu ikke er modtaget, skal du kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan få sagen afsluttet hurtigst muligt.

Du kan kontakte mig direkte på cos@gavefabrikken.dk

Caroline, Kundeservice

meget meget dårligt kundeservice varen…

meget meget dårligt kundeservice varen og forsendelse er meget forsinket og når man ringer til kundeservice er der intet hjælpe og indhente udover en mega idiot der tag tlf som intet vide eller hjælp med

19. januar 2026

Kære Morten

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager både forsinkelsen på varen og den service, du har modtaget. Det lever på ingen måde op til vores standarder.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning for dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på cos@gavefabrikken.dk med dit ordrenummer, så jeg kan hjælpe dig videre.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet, din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre vores service.

Med Venlig hilsen
Caroline, Kundeservice

Elendig kundeservice

På den norske hjemmesiden bestilte jeg julegaver til mine kunder den 22.8.2025 og fikk bekreftet leveringstid den 03.11.2025.Stor var forundringen over at jeg ikke mottok mine innkjøp til avtalt tid og jeg tok kontakt via E-post til kundeservice men fikk ingen respons. Ringte de kundeservice flere ganger da de aldri ringte tilbake eller kunne gi meg svar på ordre status. Gikk på denne danske hjemmeside og bestilte en ny ordre men til levering på min danske hjemadresse men fikk å vite at det kunne jeg ikke da jeg ikke hadde dansk org. nr. Kundeservice i Danmark lovde via telefon flere ganger at de ville ta kontakt med den norske avdeling, så jeg i hvert fald kunne få beskjed om status men tross flere henvendelser på både telefon og mail har jeg stadig intet hørt.!!!

3. november 2025

Kære Oscar

Jeg kan desværre ikke se slå din bestilling op ud fra det oplyste, da det er en norsk bestilling.

Jeg ved dog at min kollega i Norge har forsøgt at kontakte dig, dog uden held.

Caroline, kundeservice

Har i år valgt at donere min firma…

Har i år valgt at donere min firma julegave 2025.(røde kors)
Men jeg kan ikke få en hilsen / tak / eller kvittering på at den er nået frem. Som de så venligt skriver …sender de donationer samlet til organisationen. Synes det er dårlig service.

3. november 2025

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan desværre ikke se slå dit gavevalg op ud fra det oplyste.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på cos@gavefabrikken.dk, hvis du stadig mangler hjælp, du skal oplyse mig dit ordrenr. på dit gavevalg.

Der er nemlig forskel på hvilken donation man vælger, så jeg skal se dit gavevalg før jeg kan hjælpe dig videre.

Caroline, kundeservice

Bestilte gavekort for to personer

Bestilte gavekort for to personer, men fikk bare for en person.

De skulle sende nytt gavekort, men etter det har jeg ikke hørt noe. Det er nå 49 dager siden.

Fra første bestilling til nå har det gått 79 dager. Ikke fått det jeg bestilte enda.

28. januar 2025

Kære Amund

Tak for din anmeldelse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på cos@gavefabrikken.dk, så jeg kan hjælpe dig ift. din forespørgsel.

Jeg kan nemlig ikke se i mangler at få leveret gaver udover dem, hvor medarbejderne har valgt gaver, som er på efterlevering her i januar.

Caroline, kundeservice

Bestilte julegave ( matpakke) i uke 50…

Bestilte julegave ( matpakke) i uke 50 via jobb med beskjed om at den skulle leveres til min hjemadresse, og det ble bekreftet fra Gavefabrikken og skulle komme ca 9-11/12. Og dag 23/12 har ennå ikke noe kommet eller fått noe mer info, og det etter gjentatte mailer Den første mail sendt 16/12 og så 18/12 fikk jeg beskjed om at den skulle ettersendes. Deretter har de ikke svart meg på mail eller på tlf beskjed jeg har lagt igjen. Dette er en julegave som skal brukes i jula, hele vitsen er jo borte nå. Utrolig dårlig service og jeg anbefaler ingen å handle herfra da de ikke er til å stole på. Det mangler bare at de skylder på post elle bud. 🥶

Gavefabrikken svarte på denne og beklaget så meget,og i dag 27/12 har jeg fått pakken sendt hjem med bud. De hadde også lagt ved en stor sjokoladeeske og hyggelig kort som beklagelse for forsinkelsen- dette setter jeg veldig pris på og ser at Gavefabrikken prøver å rydde opp for seg, så takk!🤗

23. desember 2024

Kære Mette

Jeg kan desværre ikke se slå din bestilling op ud fra det oplyste. Du er meget velkommen til at kontakte mig på cos@gavefabrikken.dk, hvis du stadig mangler hjælp til din bestilling.

Forsinkelser og mye rot

Vi bestilte over 70 gaver fra Gavefabrikken i god tid før jul. Gavene ble ikke levert til avtalt leveringsdato. Ingenting skjedde før vi purret, også da tok det tid å få svar. Måtte purre flere ganger. Fikk lovnader om levering flere ganger, som ikke ble holdt. Gavene kommer ikke frem før jul. Vi må finne en hasteløsning for gaver til ansatte. Ingen tilbud om kompensasjon.

19. desember 2024

Kære Astrid

Caroline, kundeservice

Elektrisk sparkesykkel og vinduesvaskerobot Murphy pro

Først fikk jeg en elektrisk sparkesykkel som jeg ga som gave til en venninne som hadde barn. Den hadde ikke nok strøm til å kjøre 50 meter engang. En annet kollega opplevde det samme med dette produktet.
For snart to år siden bestilte jeg en vindusvaskerobot som jeg dessverre ikke prøvde før nylig. Den har jeg hat på ladding i tre døgn uten at jeg kan starte den.
Da jeg skrev e-post fikk jeg til svar at BTB hadde kun et års reklamasjonsfrist. Dette gjelder jo ikke i Norge fordi der er det to år. Men ingen response. Derfor konkludere jeg med at alle burte holde seg lang unna om dere ikke vil ha en ødelagt jul. Hilsen meget frustrert.

15. oktober 2024

Kære anmelder

Ingen levering

Ansatte i vårt firma valgte julegaver i november. Cirka halvparten har ikke mottatt noe som helst - heller ingen varslinger om forsendelse eller sporing. Gavefabrikken skylder på transportselskapet og har ingen informasjon å gi. Kan hende Gavefabrikken er dyktig i sin jobb, men de har helt ubrukelige samarbeidspartnere for levering. I tillegg har flere kollegaer opplevd at knuselige ting blir sendt uten beskyttelse og at gaven var fullstendig ødelagt når den kom frem.

2. januar 2024

Kære Nordmann,

Jeg er ked af at høre du har modtaget en pakke med defekt indhold, men jeg kan desværre ikke finde dig i vort kundesystem i Danmark. Du må meget gerne kontakte på kl@gavefabrikken.dk, så jeg kan hjælpe dig videre.

Md venlig hilsen
Katja, kundeservice