Etter 2 måneder frem og tilbake med kundeservice virker klokken endelig igjen. Selve produktet er ok når det virker, men kundeservicen har mye å gå på.

1. Mobiltelefonforhandler
  2. Elektronikkbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Norges største leverandør av GPS klokker til barn. Gator2 er Norges mest solgte mobil klokke igjennom tidene.

1,7

Dårlig

Styr for all del unna!!!!!

Styr for all del unna!!!!!
Jeg kjøpte Tail IT pet for å bruke på hund. Det viste seg å bli den verste opplevelsen jeg har hatt som kunde noensinne! Produktet viste seg helt ubrukelig og alle forsøk på en konstruktiv dialog med selskapet har vært umulig å få til.

Jeg har brukt kr 800 på GPS-trackeren og dessuten kastet bort kr 1 000 på et års forhåndsbetalt abonnement.

Jeg kan virkelig ikke forstå at et slikt produkt i det hele tatt kan selges; det hele fremstår som rent lureri. Jeg sender nå saken til Forbrukerombudet.

For de spesielt interesserte kan klagen leses under:

Jeg har kjøpt Tail It Pet som ikke fungerer.

Jeg har flere ganger forsøkt å få Tail It til å rydde opp, men selskapet avviser ansvar for kostander til abonnement.

Tail It Gps-enheten fungerer ikke og jeg ønsker å heve kjøpet, samt terminere abonnementet (som har ett års bindingstid) og som ble tegnet før det var avklart at produktet ikke fungerer.

Tail If har forsøkt å løse problemene ved
1 Support via chat, e-post og telefon
2 Ved å sende ny lader
3 Ved å sende ny enhet

Problemene har ligget på flere plan;
1 Enheten lar seg ikke lade
2 Enheten lar seg ikke oppdatere
3 Appen krasjer
4 Appen får ikke kontakt med enheten

Jeg mottok enheten 02.01.2020 og abonnement ble tegnet samme dag. Tegning av abonnement – som hadde ett års bindingstid – ble tegnet samme dag. Dette måtte gjøres for i det hele tatt for å kunne (forsøke) å ta enheten i bruk.

Saken har følgende tidslinje:
19.12.2019 – Tail It Pet bestilles via Talkmores nettside, ordre med ordrenummer #3739 og 3#740 bekreftes mottatt – se vedlagte e-postbekreftelser datert 19. og 20.12.2020 (vedlegg 1 og 2)
02.01.2020 – Enheten mottas, Talkmore bekrefter at ordren er komplett – se vedlagte e-post 02.01.2020 (se vedlegg 3 og 4)
02.01.2020 – Kl 23.25 Det tegnes abonnement – se skjermdump (vedlegg 5)
02.01.2020 – 03.01.2020 Enheten tar ikke lading. Jeg kontakter Tail It via chat og e-post (vedlegg 6)
03.01.2020 – Tail It svarer på e-post (vedlegg 7)
04.01.2020 – 06.01.2020 – Diverse telefonsamtaler med Tail Its support avdeling. Tail It sender meg ny lader
07.01.2020 – Ny lader mottas – heller ikke denne virker – Jeg ber om at utgifter til abonnement krediteres. (vedlegg 8)
08.01.2020 – 10.01.2020 – Diverse samtaler med Tail It support på tlf – det sendes ny GPS-enhet
13.01.2020 – Ny GPS-enhet mottas. (Vedlegg 9)
14.01.2020 – Heller ikke ny GPS-enhet tar lading tilfredsstillende. I tillegg krasjer appen og GPS-enheten oppnår heller ikke kontakt med appen - Telefon til Tail It som ikke løser noe
22.01.2020 – Lang e-post der alle problemer oppsummeres og der jeg ber om at utlegg refunderes (vedlegg 10).
23.01.2020 – Svar fra Tail It der selskapet avslår med henvisning til at angrefrist er utløpt og at abonementsspørsmål må tas opp med teleg.no (som jeg aldri har inngått noen avtale med) (Vedlegg 11)
23.01.2020 – E-poster fra meg til Tail It der jeg fastholder krav om refusjon (vedlegg 12 og 13)
27.01.2020 – E-post med purring fra meg til Tail It – intet svar (vedlegg 14)
29.01.2020 – E-post fra meg til Tail it

Samtlige vedlegg er samlet i ett pdf.dokument for oversiktens skyld.

Oppsummeringsvis fremkommer altså at Tail It har gjort gjentatte forsøk på å løse problemene uten å lykkes. Produktet har aldri fungert og jeg har aldri fått tatt det i bruk.

For ordens skyld presiseres at den eneste grunnen til at produktet ikke ble returnert umiddelbart etter første mottakelse, var Tail Its lovnader om reparasjon. Jeg aksepterte selvsagt det og forholdt meg til Tail Its instruksjoner / forslag. Dette mener altså selskapet skal resultere i at angrefristen er gått tapt, noe som oppleves som helt urimelig.

27. februar 2020

Ubrukelig dritt

Kjøpte en Tail it Kompis. Når den faktisk oppdaterte posisjonen viste den på det beste 100 meter feil, men ofte var det snakk om et avvik på flere kilometer. Kort tid etter kvelda batteriet og jeg får heller ikke oppdatert posisjonen i løpet av den korte tiden det varer. Support tar ikke telefonen.
Dette er ren svindel, styr unna.

3. april 2019

Kjøpte en Tailit Buddy til hunden vår

Kjøpte en Tailit Buddy til hunden vår. Bestilling og leveranse fungerte greit nok. Men vanskelig å sette opp, viste seg at jeg hadde tastet inn feil mobilnummer. Dette konkluderte kundeservice med først etter en liten uke. Så fungerte den greit nok, men treg oppdatering når vi ville teste sporing. Men så stakk hunden til skogs en sen kveld når den bare skulle ut å pisse før leggetid (det var iallefall det den sa til oss, vi bor på gård), selvfølgelig fungerte ikke «buddy’n» når vi virkelig hadde behov for den. Hunden kom heldigvis hjem utpå natten. Så ble Buddy åpent og der lå en liten chip løs. Viste seg at det var chip til LED. Satt den på plass igjen, men dritten fungerte fortsatt ikke. Kundeservice hos Tailit ba oss sende den i retur for kontroll. Bladde opp ca 64kr i frimerker og sendte den. Tailit i Trondheim har ikke mottatt den selv etter snart to uker, men skulle sende ny på mandag for en liten uke siden. Men siste svar i går fredag var at de fortsatt ikke hadde mottatt vår i posten og heller ikke hadde sendt en ny. Handler MYE på nett både i Norge og i hele verden, men makan til useriøs aktør skal en lete lenge etter. Siste ord er ikke sagt i denne saken. Ikke gjør samme tabbe som meg, styr unna et elendelig produkt og et useriøst firma! Forbrukerrådet neste hvis de ikke ordner opp innen mandag ettermiddag.

30. mars 2019

Jeg har nettopp mottatt en Kompis Pet…

Jeg har nettopp mottatt en Kompis Pet tracker. Det er klart at jeg må åpne esken for å se hvordan den ser ut. Jeg ser at senderen er større enn jeg hadde forestilt meg og tenker at den er for stor for katten min. Jeg har ikke pakket opp lader eller noe annet i esken. Så står det på et kort at retur accepteres ikke hvis forseglingen er brutt. Men hvordan kan man man vite hvordan produktet ser ut hvis man ikke åpner esken. Det følger ikke med noen bruksanvisning, men den fins jo på nett. Jeg ser ikke hvordan jeg skal feste halsbåndet til senderen. Låsene på halsbåndet går jo ikke igjennom sprekkene på senderen. Jeg ønsker da å returnere produktet, men har ikke fått noe angrerettskjema. Det fins ingen mailadresse jeg kan henvende meg til. Jeg finner et 820-telefonnummer på nettet, men når jeg ringer, får jeg flg. beskjed: Denne tjenesten koster 59 øre i start, og 14 kr. pr. minutt fra du får svar. Dvs at innen vi er ferdige med å prate (hvis jeg får svar) så har samtalen kostet like mye som produktet. Jeg er egentlig også betenkt ved å sende produktet i retur, for jeg har lest en anmeldelse hvor vedkommende sendte produktet i retur, men pengene ble ikke tilbakebetalt. Hvor seriøs er denne forhandler ? Hvis du vil rette litt opp på ditt omdømme, så bør du prøve å svare på denne anmeldelse og ta kontakt.

14. mars 2019

Fullstendig ubrukelig kundeservice

Verste kundeservice jeg noen gang har opplevd. Svarer sjeldent på epost, og OM de svarer, så svarer de ikke på spørsmålene jeg spør om. Produktet mitt (gator 3) har ikke fungert på flere måneder, og det driter de i, på alle måter. Har krevd kjøpet refundert eller ordnet opp i, men det hjelper ikke det når jeg ikke får kontakt med dem.

25. februar 2019

Hvor skal jeg begynne?

Hvor skal jeg begynne?
Fikk klokkene og fikk de opp å gå med en gang, men merket fort at batteritiden var langt i fra hva de lovet. Prøver å få tak i de, det går ikke. Men regningene kommer...

7. desember 2018

GPS halsbånd.

Kjøpte et GPS halsbånd til min hund hos XXL som tilhører det gjenge her.
Dårlig kvalitet, Null dekning mange steder.. selv midt i beboende strøk så sliter man med dekningen.
App systemet et knotete og henger seg opp stadig vekk.

Kundeservicen her er verre enn elendig.. Den er godt på linje med de verste kundeservice opplevelsene du har hørt om fra andre steder i verden.
Nesten umulig å få kontakt med. å når du får kontakt med dem så får du diffuse svar og referering til sine interne regler osv.

Tror du skal finne deg et annet produkt å kjøpe og styre langt unne disse folkene vist du virkelig vil ha et produkt som du skal bli fornøyd med.

2. november 2018

Sender ikke ny GPS til hund som lovet, ventet er år!

Har skrevet et innlegg her tidligere, men historien fortsetter! Vi returnerte GPS nr. 2 (som skulle være en bedre utgave men som heller ikke virket) tilbake til Gator i sommer da de nå hadde fått en 3. og enda bedre utgave som de ville sende oss. Vi venter fremdeles på den 3. GPS'en! Nå er det snart et år siden vi var så dumme å kjøpe den 1. GPS'en på XXL sport på Lagunen i Bergen. Dette er en vare som aldri har virket, det er omtrent umulig å få kontakt med Gatornorge, og om de svarer er det kun løgn det de kommer med! ER det i det hele tatt noen som har fått dette til å virke? Så nå er situasjonen den at vi har betalt for en vare vi ikke har i det hele tatt lengre!

13. oktober 2018

Fungerer såvidt

Eg kjøpte Kompis 2 til katten min for halvannan månad sidan. Fyrst var det problem med sendinga, men det var trass alt ikkje Gator, men PostNord sin feil. Det var ein heil del knoting for å få lagt inn einheiten i appen, og det var ikkje veldig mykje hjelp i nettsidene. Brukarrettleiinga på nettsidene er lagt opp til klokkene, som har ein skjerm der ein får beskjedar, på Kompis er det ingen skjerm. Det er nokså ubrukeleg å ikkje ha eiga rettleiing til Kompis som er eit nokså ulikt produkt enn Gatorklokkene. Eg måtte og ta kontakt med Gator for å få tilsendt telefonnr til einheiten, og det tok lenger enn venta. Til slutt, etter å ha fikla i ei veke, fungerte det – løysinga var å ringe opp einheiten via appen (det stod ingenting på nett om at dette var eit lurt triks). Batteriet held ca 14 dagar og eg finn katten min. Ikkje vidare imponert over appen, han har ein heil del funksjonar som verkar unødvendige. Men det viktige, som er å finne ut kvar katten er, fungerer hittil.

21. august 2018

Til nye kunder...Styr unna

Til nye kunder. Vær så snill og ikke gå i denne fella. De selger klokker som ikke fungerer og som de bruker over 1 måned for å "oppdatere" men skylder på PostNord. Kundeservice over en halvtimes ventetid. Fakturagebyr selv om du har avtalegiro. Svarer ikke på fakturamail og bruker over 3 dager på å svare vanlig mail. Kjøper du dette produktet så kommer du til å behøve kundeservice på teknisk og fakturering.
Det er en grunn til at de ikke slipper til med åpne innlegg på facebook siden.
Husk at det er de samme folka som har begynt med Tail it.
Klokken er forøvrig veldig dårlig når det gjelder brukervennlighet.
De sier at de tar sikkerhet på alvor men dette stemmer ikke.

16. august 2018

Blandede følelser

Etter 2 måneder frem og tilbake med kundeservice virker klokken endelig igjen.
Selve produktet er ok når det virker, men kundeservicen har mye å gå på.

15. august 2018

Styr unna!

Styr unna produktene fra dette selskapet.
Dårlig produkt, kundeservice som ikke fungerer, og jeg fikk dessuten inkassovarsel for et beløp uten grunnlag, og det uten å få tilsendt faktura først. Det er bare rot i alle systemer tydeligvis.

14. august 2018

Forbainna møl!!

Elendig møl!! 5 dagers batteritid står det...mer en halv dag i virkeligheten.

Kundeservice lik null.. har vært innom kontoret i Tr.heim, nytter jo ikke å ringe.
måtte faktisk ha hjelp til å sette opp klokka.. spurte om batteritiden, alt i orden fikk jeg til svar, skulle komme en ny app som skulle fikse alt...gud bedre, gikk ifra vondt til verre!
Aldri,ALDRI sett denne klokka på dine barn, de snakket så varmt om realtid gps å greier og greier, vis barnet nærmet seg stranda eller vann, jernbane osv fikk man beskjed med en gang via klokka... jada, tror barnet hadde vært ferdig for lenge siden da det viser seg at oppdateringsfrekvensen på denne dritten er ufattelig treg.. vi snakker 15 til 20 min før ny lokasjon blir lastet..
Men fargen er fin da!!

9. august 2018

Gator/ Telegapp

Fikk en klokke som aldri virket i tillegg til å ha en produksjonsfeil da en skrue løsnet fra selve innretningen.
Måtte vente 3 mnd før returlapp blei sendt. Prøvde å sende en før på egen regning. Umulig å finne tilfredsstillende informasjon på nettstedet om dette.
Mottok faktura på klokken som gikk ut på dato dagen før jeg mottok fakturaen, tok kontakt med de på en oppgitt mailadresse, sendte to mail, ingen svar.
Fikk endelig returlapp (etter å ha kontaktet dem fire ganger!). Har nå ventet i én mnd på å få tilbake produktet, har enda ikke sett det.
Rett og slett elendig, unngå for all del dette firmaet, jeg føler meg svindlet!

4. juli 2018

Fikk aldri det jeg bedtilte

Jeg bestilte gator 3 barneklokke. Fikk ordrebekreftelse og de trakk pengene for 14 dager siden. Etter det har det ikke skjedd noe. Klokken kommer ikke. Ikke noe sporingsnummer. Ikke registrert pakke hos postnord (my pack). Ikke svarer de på telefon eller mail. Ser ut som svindel hele firmaet. Styr unna dem.

4. juli 2018

Vi bestilte gps til hunden fra Gator

Vi bestilte gps til hunden fra Gator. De tok betalt men sendte aldri gps’en. Pengene har vi ikke sett noe mer til, de svarer hverken på telefon, messenger eller sine egne webskjemaer. Vi sperret kortet vårt for at de ikke skulle begynne å trekke for et abonnement på noe vi ikke har fått. Styr for all del unna dette firmaet.

28. juni 2018

På grensen til svindel av forbrukere

Jeg kan bare føye meg i rekken av dårlige anmeldelser av Gator i Norge. Klokken holder på langt nær det den lover, abonnement er bare rot, og faktura med med diverse gebyrer kommer plutselig etter flere måneder der jeg trodde alt var sagt opp.

Kundeservice er særdeles dårlig, og de har ingen vilje til å være med på at kanskje alle kundene har rett, og de leverer ett dårlig produkt, som ikke virker.

Kan ikke anbefales i det hele tatt!!

23. juni 2018

Kjøpte Gator 3 for snart ett år siden

Kjøpte Gator 3 for snart ett år siden. Har vært i kontakt med selskapet over mail ved flere anledninger, da de ikke har noen annen kundeservice. Jeg har blitt bedt om å gjøre en rekke tiltak for å få klokken til å fungere uten at dette har hjulpet. Jeg trodde jeg hadde kjøpt klokken uten abonnement, men det viste seg å tydelighvis være feil. klokken har aldri fungert. Får fortsatt fakturaer på abbonemang som ikke er i bruk. Har meldt dem til forbrukerrådet, men de sender kopi av mailer jeg aldri har mottatt. Dette er svindel og ikke til å anbefale!

15. juni 2018

Klokkene er helt ubrukelig/Bedriften svindler forbrukerne

Klokkene er helt ubrukelig! Absolutt verste bedrift jeg har vært borti! Dette er ren svindel… Jeg har hatt både Gator2 og Gator3 og ingen av dem har fungert. Jeg har blitt bedt om å gå ut og kjøpe en micro usb kabel for å kryptere klokken på nytt selv, uten at det fungerte. Etter det ble klokken sendt inn til reparasjon, hele 3 ganger, men den fungerer uansett ikke!

Jeg og flere jeg kjenner med klokken er svært misfornøyd. Vi har prøvd å reklamere på klokkene uten at vi får medhold fra Gator. Dette selv om forbrukerrådet ber oss om å reklamere.

Vi, og flere vi kjenner har også gitt klokken en dårlig vurdering på Facebook siden demmes, men da blir vi slettet og blokkert av Gator. Gator AS påstår i media at dem IKKE sletter/blokkerer de med negative kommentarer, men at de kun sletter de som spør spørsmål på siden fremfor å kontakte kundeservice. Dette er LØGN.

Hold deg langt unna alt med Gator AS å gjøre. Sjekk Google anmeldelser og for en bekreftelse på at ingen er fornøyde. Det er kun Facebook side som er doktorert til å se ut som om alle er fornøyd. Etter en gjennomgang av de som har vurdert Gator AS på Facebook så ser du at de fleste navnene er kinesiske/indisk og bor i de respektive landene, selv om de selger kun i Norge. Dette tyder på at de «kjøper likes» av «likes factories» i kina/India for å heve troverdigheten demmes.

7. juni 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis