Absolut 5 stjerner herfra ⭐️
Kan anbefale andre at handle her.

Svar fra Garnhimlen (LUKKET)
VI HAR BESLUTTET AT LUKKE GARNHIMLEN. Kære alle sammen ❤️ Efter lang tids overvejelse, har jeg valgt at vi lukker Garnhimlen. Vi har haft en rejse uden lige de sidste 10 år, og nu er tiden inde til at afslutte dette kapitel 🧶🥢 Beslutningen er taget udfra personlige årsager og har overvejende 4 væsentlige grunde: 1. Tonen BAG skærmen. Den er barsk og rå, og man ved aldrig, om der ligger en grim besked/kommentar/mail eller en 1 Stjernet anmeldelse på Trustpilot eller anonym tilsvining på Reddit. Som empat har jeg desværre aldrig udviklet den teflon, der skal til for at lade det fare, så det går direkte i hjertet og maven, og det kan jeg ikke længere holde til, hverken fysisk eller mentalt 🎯 2. Jeg har ikke strikket de sidste 2 år og brænder ikke længere for garn. Jeg mener i bund og grund at garnrester er det mest interessante og spændende man kan strikke med set udfra min personlige præference, mine værdier og holdninger til bæredygtighed og zero waste, og det føles forkert for mig at skulle sælge nyt garn, når det er resterne jeg brænder for, og som har værdi for mig 🧺➿️➰️🧶 3. Efter 10 år som selvstændig mangler og savner jeg en almindelig hverdag med 8-16 job. Med defineret fritid, med kolleger og uden konstant tilstedeværelse på sociale medier for at forblive relevant og ikke mindst en sundere work-life balance end man har som soloselvstændig 👭🤼🤸♀️🧘🏼♀️ 4. Som webshopejer foregår alt bag computer- og telefonskærm, og for mig er det nu blevet tid til at lukke skærmen i, lægge telefonen, løfte blikket og være tilstede i virkeligheden og i nuet - i det virkelige liv og i de nære relationer og ikke i det virtuelle univers 🖥📱📸 Livet er lige nu og lige her ❤️ Kærligst, Tine
Danmark
Kan anbefale andre at handle her.

Svar fra Garnhimlen (LUKKET)