Garderobekompagniet Anmeldelser

1. Innredningsentreprenør
  2. også i
  3. Interiørbutikk
  4. Skapforhandler

Dansk håndværk møder skræddersyet design. Hos Garderobekompagniet skaber vi garderobeløsninger, der kombinerer æstetik, funktionalitet og kvalitet. Hver løsning fremstilles efter mål med fokus på detaljer, materialer og et resultat, der holder i mange år.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Alt har fungeret

Alt har fungeret. Tidsplaner og besøg med opmåling og farveprøver overholdt. Jeg følte mig hørt og fik god rådgivning mht indretning af skab. Montøren klarede opgaven i super stil, og forlod ikke lejligheden før alt stod snorlige og pap og plastic var båret ned og gulvet var fejet.
Jeg kan varmt anbefale Garderobekompagniet.

6. oktober 2026

En rigtig god oplevelse hele vejen igennem

Vi er virkelig glade for vores oplevelse med Garderobekompagniet.dk. Allerede fra starten fik vi et rigtig godt tilbud, og vi følte os godt behandlet gennem hele processen.

Alle vores aftaler omkring pris, levering og montering blev overholdt, og det har bare fungeret, som det skulle. Det er en fornøjelse, når man kan mærke, at der er styr på tingene, og at det, man bliver lovet, også bliver leveret.

Vores nye garderobe er blevet rigtig flot, og vi er meget tilfredse med både resultatet og hele forløbet.

Vi kan varmt anbefale Garderobekompagniet.dk og vil bestemt vælge dem igen.

28. september 2026

Super lækker kvalitet af produktet og…

Super lækker kvalitet af produktet og rigtig god service. Havde en lille rettelse ifht mål og der blev fikset og ordnet samme dag🙌

Kan sige at det ikke er sidste gang jeg vil handle hos garderobekompagniet - jeg er selv tømrer/snedker og kender til kvalitet og kan stærkt anbefale at bruge garderobekompagniet

24. september 2026

Rigtig god oplevelse fra start til slut

Rigtig god oplevelse fra start til slut

Jeg har fået købt og monteret garderobeskabe til min københavnerlejlighed, hvor skæve vægge gjorde løsningen lidt mere udfordrende. Garderobekompagniet håndterede det virkelig flot.

Jeg har oplevet rigtig god service, kompetent vejledning og god kontakt gennem hele forløbet. De var gode til at finde en løsning, der passede til lejlighedens skæve vægge, og resultatet er blevet rigtig flot.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Garderobekompagniet.

17. august 2026