3,4

Middels

Högsta beröm

Fick garageporten installerad enligt överenskommelse.
Högsta beröm till montören Hampus J som såg till att
infinna sig i tid, montera garageporten enligt instruktion och framför allt tog sig tid att svara på alla frågor. Mycket nöjda med installationen !

4. september 2024

Kanonbra att göra med!

Garageportexperten Stockholm norr: Bra kontakter - snabba svar och installation inom två veckor. Mycket trevliga och kompetenta montörer; det var ingen lätt installation i vårt femtiotalshus, men de gjorde färdigt även om det tog tid och var -11 grader ute. Gick igenom funktionerna noggrannt med mig och städade bort varenda dammkorn efter sig. Kan inte vara mer nöjd - rekommenderar varmt!

15. desember 2022

Försenad leverans

Försenad leverans, försökt maila flera gånger men inget svar! Man börjar ju undra om det här är en bluffsida.

Nu kom dom och installerade och förväntar sig nu 7088kr till. Utan att jag beställt något extra.

Akta er för detta bolag.

20. april 2022

Garageportexperten i Linköping levererade

Garageportexperten Linköping gav oss bra service från första besök till igångkörning. Trevlig säljare och trevliga montörer. Lätta att komma överens med och samtliga passade tider och höll rent och snyggt omkring sig. Och så blev det ju så fint med de nya portarna.

17. februar 2022

Lång leveranstid

Utlovad leverans på 7 veckor blev mer än dubbelt så lång (18 veckor). Inte vid något tillfälle under denna perioden tog garageportexperten initiativ att meddela försening. Fakturan skickades dock raskt efter avslutat jobb och man förväntade sig full betalning inom 10 dagar.

30. september 2021

Icke fungerade webshop

Beställde en reservdel från deras webshop och det stod leveranstid 2-5 dagar. Hände inget så till slut kontaktade vi dem, då skrev de att vi inte skulle skriva till dem utan deras lokala handlare. Till slut så sa vi att vi ville makulera ordern då sa de att varan skickats. Varan kom två dagar senare och de hade inte ens lyckats fylla i postnummer eller skriva namnet korrekt på kuvertet. Ingen följesedel på vad som beställts fanns med heller.
Blev första och sista gången som jag vänder mig till dem.

10. februar 2021

Det Värst vi har varit med om

Det Värst vi har varit med om
Det Värst vi har varit med om - installation är så dålig- vi har klagat flera gånger och de har inte ens svarade oss

28. april 2020

Garageportexperten i Härnösand

Garageportexperten i Härnösand, Ravesta Portservice AB, var en mycket positiv upplevelse. De kom när de sa att de skulle komma och gjorde vad de sa att de skulle göra. Mycket trevlig och kunnig personal. Rekommenderas!

31. oktober 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis