Se hva andre synes
Super goed geholpen, Hele aardige en vakkundige jongeman. Had de spullen al besteld en wou het zo snel mogelijk in elkaar hebben, geen probleem binnen 2 uur was hij bij mij op locatie!! Daarna... Vis mer
Het is zeer goed afgehandeld. Het bijeen stellen van de Pc en het in elkaar stellen. Ik ben zeer tevreden.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij GamePCbestel hebben we custom computers voor een lage prijs. Zo heb je altijd de béste Game PC, voor jou!
Kontaktopplysninger
Sneek, Nederland
- 0630249298
- support@gamepcbestel.nl
- gamepcbestel.nl
Geweldige klantenservice en professioneel
De mensen hier hebben veel kennis over computers en zijn erg professioneel. Ik kreeg uitgelegde adviezen op de onderdelen van mijn pc. Bij het installeren van de pc had ik problemen, het personeel had mij hier ook mee geholpen. Als je een custom pc wil, doe het hier.
Flight sim PC
Ik was opzoek naar een nieuwe pc geschikt voor flight simulator in VR. De wensen en het budget heb ik aan Tijmen laten weten en in korte tijd kwam hij met een mooie setup. Omdat ik erg enthousiast was en daardoor ging mijn budget toch nog iets omhoog. Uiteindelijk via de configurator een mooie update uitgevoerd en besteld. De bestelling was binnen enkele dagen klaar met tussentijdse updates van Tijmen. Nu staat de computer geinstalleerd op de kamer en met wat hulp van Tijmen goed ingesteld. Kortom, goede service, nette build en snelle levering met een goed advies!
Deze vriendelijke jongeman heeft mij…
Deze vriendelijke jongeman heeft mij ontzettend goed geholpen met wat gebreken aan mijn huidige mobiele pc. Toetsenbord plakte maar is snel en netjes gerepareerd.
Wat een top bedrijf!
Het begint met een formulier dat je kan invullen naar wens. Vanuit daar gaat hij iets zoeken wat er bij past. Dit werkt echt top. Vervolgens maakt hij een "factuur" en geeft hij duidelijke uitleg waarom hij dat gekozen heeft. Als je toch iets anders wilt is hij denkt hij goed mee. Ook reageert hij heel snel, doet zijn werk snel. En heel netjes. Mijn pc ziet er super clean uit. Ook de prijs is heel mooi. Stuk goedkoper als op een ander.
Goeie en snelle service
Goeie en snelle service! Top bedrijf!
Zeer goede service
Zeer goede service
Mijn custum watergekoelde game pc laten repareren en een top en rig upgrade laten doen de pc draait weer perfect en is ook helemaal schoon gemaakt
Zoek niet verder deze jongen doet echt zijn best en voor een goede prijs waar voor je geld dus ik raad gamepcbestel.nl zeker aan mvg jordy
Hele goeie prima
Goeie service, snel mijn pc binnen en werkt gewoon helemaal super. Jammer dat de LED-strip wat laat aankwam maar monteur kwam hem persoonlijk brengen en repareerde ook een plafondlamp uit liefdadigheid.
Snelle en een goede service!
Top contact
Top contact ! Mooi gebouwd, nette cable manegmemt
Stop met zoeken, contact deze jongen.
Super goed geholpen, Hele aardige en vakkundige jongeman.
Daarnaast heeft hij alles zeer vakkundig geïnstalleerd en heldere uitleg gegeven.
Ook blijf je met hem in contact als je nog vragen hebt.
Als je een beter iemand kan vinden met deze prijs/kwaliteit verhouding dan wens ik je veel succes.
Tijmen, bedankt.
Zeer goed geholpen door Tijmen
Zeer goed geholpen door Tijmen, heeft samen met mij de specifaties doorgenomen voor mijn custom PC en ook zijn ervaringen gedeeld en advies gegeven.
En daarna mijn PC heel netjes in elkaar gezet.
Zeker een aanrader.
Foto van mijn PC op zijn site.
Super service
Super service,
Duidelijke uitleg en vakkundig advies over de aan te schaffen onderdelen.
Vanaf het gesprek tot de levering steeds onderling goed contact gehouden.
levering van de pc was bizar snel !!
Dankjewel voor deze mooie game pc, ben er zeer blij mee .
Y. Meijer
Upgrade en schoonmaak van PC
Mijn PC had een upgrade en schoonmaakbeurt nodig. Kreeg een keurige offerte van de kosten die heel redelijk waren. Tijdens het schoonmaken kwamen nog wat extra zaken naar voren, kreeg ik direct een berichtje van met opties en prijzen zodat ik kon aangeven wat ik erin wilde hebben. Alles heel netjes uitgevoerd en mijn PC draait weer geweldig. Hij kan de zware spellen weer aan!
hele aardige jongen
hele aardige jongen, helpt je heel goed met het bouwen van een pc en vertelt ook wat ie doet!
top verkoper/ bouwer!
Goed geholpen en was snel klaar
Ik was bij deze jongen om 2 dingen te…
Ik was bij deze jongen om 2 dingen te vervangen heel vriendelijk en was ook zo klaar zegt ook wat ie allemaal doet dit is echt een goeie verkoper 👍🏼
Het is zeer goed afgehandeld
Ik kan eindelijk minekraft spelen met…
Ik kan eindelijk minekraft spelen met een tekstuurpakket met goeie fps!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.