Fantastisk oplevelse. Den fineste plakat og malebog. Jeg elsker Stines streg. Jeg fik endda ekstra kort og klistermærker med i købet og alt blev leveret superhurtigt.
Bestilte to billeder i går og kunne hente de fantastiske billeder idag... De er så flotte og vil pynte på mit nye kontor, hvor alle kan se dem :)
Hurtig levering, perfekt service, smuk og unik kunst og så var der endda ekstra med i form af kort, klistermærker og en malebog. Kunne jeg give flere stjerner, så ville jeg gøre det. Den allerbedst... Vis mer
Jeg er så glad for mit maleri. Og et super flot kort som også skal op og hænge, samt en ekstra gave en malebog, den bliver vores barnebarn glad for at farvelægge. Stine du er en super skøn pige og vir... Vis mer
Galleri Kailow sælger kunst enten som originaler eller forskellige former for tryk.
Fjeldhammervej 5, Rødovre, Denmark, 2610, Rødovre, Danmark
- +45 9398 4001
- info@gallerikailow.dk
- gallerikailow.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har modtaget så fint et maleri :-)
Har modtaget så fint et maleri :-)
Det gik både hurtigt og der fulgte nogle ekstra klistermærker med og dejligt at vide at pengene går til et godt formål - en klar anbefaling herfra
God kunst
Har set Stine male billeder i Ups vi voksne og faldt fuldstændig for hendes malerier 🩷
Kæmpe anbefaling herfra!!
Sikker og hurtig forsendelse og mange små søde ekstrating som gør oplevelsen meget bedre!! Hvor er I gode! Skal helt sikkert handle der igen :-)
Elsker mit nye fine billed🧡
Elsker mit nye fine billed🧡
Hurtig levering og dejlige overraskelse med klistermærker💕🌸
5 stjerner er slet ikke nok
5 stjerner er slet ikke nok, i får 20 herfra.
Mega hurtig levering, pakket beskyttende og virkelig god kvalitet papir billederne er trykt på.
Men lad mig lige nævne billederne, har lige modtaget 3 stk ....pippi, olsen banden og storkene....wauww altså, hvor er de bare smukke, så fantastiske. Stine er en meget dygtig kunstner.
Det ville være fantastisk med en
udstilling i Jylland engang :-)
Dygtige Stine Kailow
Er lykkelig for mit billede fra dygtige Stine Kailow ❣️fantastisk flot😍Pakket perfekt ind, godt beskyttet ❣️Og hurtig forsendelse.
Virkelig skønt sted at handle og nemt…
Virkelig skønt sted at handle og nemt og hurtigt og skønne billede man kan købe
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne gjorde jeg det
Kan varmt anbefales til alle
Freja Pippi Nielsen
Sikke en dejlig pakke st modtage
Sikke en dejlig pakke st modtage, allerførst billed lever helt op til forventninger,skønt. Dertil dejligt med en personlig fortælling, små klistermærker som helt sikkert vil gøre glæde. Ikke sidste vi skal handle der,tak.
Super god service
Super god service, er så glad for vi kan være med til at hjælpe med at i kan få jeres drøm opfyldt og komme til at bo sammen på et kollektiv og at vi så bestilte billedet igår morges 1/5-25 og vi så har fået det flotte billede her til formiddag, det er virkelig hurtig levering. Kunne vi give mere end 5 stjerner herinde havde du / I fået 20 stjerner.. ♡