Umulig å få kontakt med dette firma.Har brukt det for første og siste gang. Kjøpte eit ryggekamra i fjord men no er skjermen (Monitoren)gåen og det er umulig å få kontakt .
Har handlet ved et par anledninger hos GS. Dachcam for jobb bilen. Som er kjempebra. Rygge kamera til privatbil fikk jeg anbefaling av/På chatten om hva jeg skulle ha, noe som var kjempe bra. - var ba... Vis mer
Det var første gang jeg bestilte fra gadgetsshop.no, jeg er i utgangspunktet skeptisk til alt som har med netthandel å gjøre, men følte at dette kunne jeg gjøre uten de store usikkerhetene. Bestilte... Vis mer
Rask og god netthandel. jeg gjorde en feil da jeg bestilte en vare, jeg oppdaget feilen og ringte gadgetsshop og daglig leder hjalp meg ut av min tabbe, enda han hadde pakket varen for forsende... Vis mer
Lågaveien 25, 3275, Svarstad
- 33 74 01 34
- post@gadgetsshop.no
- gadgetsshop.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Andre kikket også på
over all forventning
raskt behandlet og tilbakemelding. på toppen av det hele mottok jeg en hyggelig telefonsamtale hvor jeg fikk beskjed om at varen kunne leveres på døren samme dag,da en av medarbeiderne skulle kjøre forbi hjemme hos meg.snakk om ekstra service. full score.
Grei nettbutikk, rask ekspedering og kjapt levert.
Absolutt greit og handle her, anbefales.
Genialt og rimelig!
Installerte kameraet i båten i helga. Gode bilder både når det er mørkt og lyst. Appen gjør kameraet enkelt å betjene. Lite strømforbruk, noe som er veldig viktig når det drives fra båtens batteri. Flotte fjernkontroller for å aktivere/deaktivere kameraet fulgte med. Spesielt imponert ble jeg over nødknappen. Dette er en sikkerhetsfunksjon som vil kunne være nyttig dersom man ikke har andre kommunikasjonshjelpemidler eller tid til å benytte andre måter å kommunisere på.
Meget bra
Bestilling gikk raskt. leveringstid tok for lang tid 5 dager fra bestilling
Gadgetsshop holder det de lover!
Jeg synes at jeg fikk veldig god service fra bedriften.
kan anbefales
God kommunikasjon, ryddig nettbutikk og veldig imøtekommende! Kan anbefales!
kjapp å sende, kjapp å svare
Super service og super rask levering!!!!
Gadgetshop er super kjappe på levering og har ett service nivå som tilsvarer terningkast 6. Her er det bare å bestille og du har varene neste dag!
Fantastisk raskt og enkelt.
Dette kan ikke gjøres enklere. Raskt og greit.
Itj nå toill
Men jeg har en "ø", eller ø i navnet, og den vil jeg gjerne ha med. Forøvrig har jeg bestilt bare en gang fått levert utstyr som virker.
God service , rask levering
Veldig fin nettside , kommunikasjonen på chat er veldig bra , så jeg har en god opplevelse av firmaet . Kommer nok til og bruke Gadgetsshop mere
Veldig godt fornøyd.
Bestilte , og fikk levert varen på døren 2 dager etter bestilling, varen var som lovet, og er testet og godkjent av en veldig fornøyd kunde
Utruleg bra vilje til å hjelpa!
Då eg fekk eit kamera som eg diverre ikkje fekk plass til på bubilen min, ringa eg og fekk lovnad om å få eit anna i posten snarast, då eg stod nesten klar til å dra på langtur.
Bra service!
Lynrask levering !!
Skal du kjøpe knask til bilen din ? Da shopper du her !
God service rask tilbakemelding på e-post ved hendvendelser.
Rask levering og raskt svar på e-post når jeg opplevde problemer med kameraet, håper dette fortsetter om ikke problemene blir borte.
Rask levering, ingen problemer
Bra produkt , rask levering
Utrolig kjapp frakt
Bestillte en HPI Micro RS4 Ken Block edition ca 14:30, og hadde pakken i hånda på ettermiddagen neste dag.
Veldig kjapt og bra!