Fyns Sommerland Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en fantastisk dag i Sommerland Fyn med 4 børn fra 8 til 12 år. Der er virkelig noget for alle aldre, og børnene elskede alle aktiviteterne. Det bedste var, at vi kunne være sammen om... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold da op… det kunne jo ikke være gået meget værre… Et stort kaos. Unge mennesker ude på posterne som er frustrede, kede af det og alene. Ingen til at gribe dem. Havde ikke regnet med det skulle... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Temapark

Skrevet av virksomheten

Brug en hel dag fyldt med sjove aktiviteter, action og nærvær. I Fyns Sommerland er der noget for enhver smag – fra børnehøjde til teenagere og polterabend til teambuilding. Prøv suset i de 17 meter høje svævebaner – eller tag de børnevenlige på jorden, mærk suget i maven, når man tager hoppet i det høje udspring eller lad det kilde i maven hele vejen ned ad den gamle, farverige ikoniske rutchebane. Eller måske er du mere til bueskydning og bmx-baner, skattejagt og stjernegåder, fodbold-, disc-, minigolf – eller nogen af de mange andre aktiviteter.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en fantastisk dag i Sommerland…

Vi havde en fantastisk dag i Sommerland Fyn med 4 børn fra 8 til 12 år.

Der er virkelig noget for alle aldre, og børnene elskede alle aktiviteterne. Det bedste var, at vi kunne være sammen om oplevelserne som familie.

Personalet var utroligt søde, hjælpsomme og imødekommende hele dagen. Da der kom en mindre regnbyge, var varmedrikke sat ned til halv pris – en rigtig fin gestus.

Vi havde booket tid til svævebanerne, men på grund af tordenvejr blev aktiviteten udsat. Vi nåede desværre ikke tilbage senere på dagen, men fik uden problemer pengene retur. Det var en virkelig god service.

Alt i alt en kæmpe oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

13. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk oplevelse for hele familien

Fantastisk oplevelse for hele familien, vi var tre generationer afsted i to dage, med overnatning i tre dejlige tipitelte med fast gulv. Masser at aktiviteter for alle aldersgrupper. Svævebanen og klatrevægge/tårne var et hit. Ligesom de lidt mere fredelige aktiviteter, som moone-cars, minigolf og meget andet. Og fantastisk personale som var meget hjælpsomme. Virkelig et besøg værd.
Ligger i skøn natur.

11. juli 2026

Prøv det

Dejligt sted, hyggeligt og god plads
Det er et stort område, så der er ingen trængsel.
Fantastisk at se hvad de har fået ud af den gamle have. Der er masser af bevoksning lig med skygge og læ. Mange gode aktiviteter for både store og små.

13. juli 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vi var 4 i alderen 49, 28, 26 og 13. Vi ankom fredag og skulle overnatte i glambing telt. Vi blev noget overraskede over, at vi havde adgang til hele parken (selvfølgelig ÷ de bemandede aktiviteter) efter lukketid, det havde vi bestemt ikke forventet. Det var den fedeste oplevelse. En helt fantastisk aften med masser af sjov og leg. Lørdag da parken igen var åben var vi så igang igen. Der var masser af personale, alle meget rare og hjælpsomme. Især vil jeg fremhæve Patrik, som virkelig gjore et ihærdigt forsøg, da sønnen mistede modet i svævebanen. Der var ingen stress, tværtimod. Patrik var virkelig god til at snakke, forklare og støtte.
Aktiviteterne og hele stemningen i Fynssommerland.dk gør at vi helt sikkert kommer igen en anden gang. Bevar endelig jeres analoge tilgang, det hør jer til noget helt særligt. De varmeste anbefalinger herfra😀.

Vi havde en I elkørestol med og alle stier var let fremkommelige😀

10. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak for en superfed oplevelse.

Tak for en superfed oplevelse.
Vi, 2 bedsteforældre og 3 børnebørn havde en fantastisk dag. Vi ankom kl. 11:00 og tog først hjem igen til lukketid kl. 17:00. Især tak til klatre teamet🤗 vores barnebarn på 12 år er vild med at klatre, og var ked af at hun ikke kunne komme op på den store bane (hvor man kan gå på line mellem tårnene) uden voksen ledsager (vi er hhv. 70 og 75 år og absolut ikke til højder😱) En ung mand i klatreteamet tilbød at tage hende med op, og sjældent har jeg set en pige med så strålende øjne, som da hun efter en halv times tid var nede på jorden igen🥰 kæmpe stor TAK til den unge mand, der brugte en af sine pauser til at give en lille pige en oplevelse, hun vil huske mange år frem i tiden🤗
P.s. han erklærede at han faktisk skulle strenge sig an for at følge med, og mente der var jobmuligheder når hun blev 16 🫣😁

Bedstemor Henny
Morfar Poul
Elena, Caroline og Sia

30. juni 2026

Hej med jer,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse - jeg skynder mig at give de rosende ord videre til klatreholdet. Det lyder som en dejlig dag, I har haft.

Fantastisk aktiv dag

Vi har haft en fantastisk dag i Fyns Sommerland. Der er SÅ mange aktiviter og det er mega fedt at der er så stort fokus på at bruge kroppen og være aktive sammen. Måske kan man kalde det et ‘analogt sommerland’ - forvent ikke kørende forlystelser eller vandland, men forvent at have en masse sjov på forhindringsbanerne, bmx tracket, spil discgolf, krolf eller et af de andre sjove, aktive spil, sejl kano/kajak på søerne og nyd den smukke natur hvor vilde blomster pryder overalt. Vi havde tilkøbt klatrebanen og den var virkelig sjov - alle fik lidt sved på panden og sug i maven i højderne og Katrine som instruerede os var så sød og god til at forklare - hun holdt også øje med at vi havde det godt undervejs og om vi havde brug for hjælp.
Vi nød også sansestien, og det ‘gamle forladte vandland’ hvor man stadig kan prøve de gamle rutsjebaner eller springe ud fra tårnet (hvor vand er skiftet ud med en stor madras) - alt i alt havde vi en virkelig dejlig dag og glæder os allerede til næste gang 😊

29. juni 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for en flot anmeldelse. Vi siger nogle gange lidt drillende, at de andre er blevet til tivolier (de andre sommerlande begyndte jo analogt som os) - men det ændrer ikke på, at det er helt rigtigt, at vi er noget helt andet end kørende forlystelser og vandland :)
Tak for de rosende ord til seje Kathrine - dem sender jeg direkte videre.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyggeligt sted til familie sommer hygge…

Hyggeligt sted til familie sommer hygge med børn og voksne i alle aldre. Der er lidt for alle. Gode faciliteter. Nemt at finde og tæt på motorvej.

Vi kommer igen til næste år.

30. mai 2026

Hej Anne Marie,
Tak for både besøg og den fine anmeldelse. Vi glæder os allerede nu til, at I besøger os igen næste år :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Natur, oplevelser og samværd på et sted

Hyggeligt, varierende, sjovt, søde mennesker. Har årskort - og vi elsker det. Unikt

24. mai 2026

Hej Hanne,
Det er så dejligt at høre! Vi sætter stor pris på hvert eneste besøg i har hos os :)

Super fint og hyggeligt

Generelt hyggeligt, vi var afsted 9 mennesker i alle aldre, og det var noget at lave for alle (selv voksne) personalet virkede super flinke og smilende, og der var personale rundt omkring ved de forskellige aktiviteter, og ellers var der forklaringer ved hver eneste aktivitet..
Vi besluttede at grille dernede, der var det eneste dog at der kun var en grill og intet sted at stille ting fra på, men ellers fint..

Stedet var nemt at finde og lige ved siden af motorvejes frakørselen..

Vi kommer helt sikkert igen en anden gang, og kan sagtens anbefale andre at tage afsted..

17. mai 2026

Hej Simone,

Tak for både besøg og den fine anmeldelse.
Vi har lyttet til din feedback og tilført en grill mere og borde til at stille af på ved grillområdet :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold da op… det kunne jo ikke være gået…

Hold da op… det kunne jo ikke være gået meget værre…
Et stort kaos. Unge mennesker ude på posterne som er frustrede, kede af det og alene. Ingen til at gribe dem. Havde ikke regnet med det skulle være min opgave at trøste…..
Talte også med medarbejdere som havde været der sidste år. Det var nogle mildest talt problematiske historier
Håber tingene bliver bedre
Al held og lykke

2. mai 2026

Hej Susanne,

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår din anmeldelse.

Vi har ikke unge mennesker, der står alene ved vores aktiviteter, de arbejder altid i teams - og der er altid flere fastansatte på arbejde til at bakke op.
De fleste af vores sæsonansatte vender desuden tilbage år efter år og tager flere sæsoner her. Din påstand om at de fortæller problematiske historier er også svær at forstå, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at forstå, hvad du har oplevet - hvis du vil uddybe, må du meget gerne sende en mail på info@fynssommerland.dk

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Is a scam no waterpark no fun things…

Is a scam no waterpark no fun things just a scam piece of crap

19. mars 2026

Hej Liam,
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal svare her. Du har helt ret i, at her ikke er nogen waterpark - men scam er vi altså ikke. Vi byder glade gæster velkommen hver dag :)
Jeg håber, du får en god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så fede baner/zoner og rigtige dygtige…

Så fede baner/zoner og rigtige dygtige skræmmer.
Det nye qr kode system de fik sat i værk den næst sidste weekend var en skam De ikke havde det fra starten, men det virker så køen var ikke mere end Max 10 min.
Selv om man står i kø er der underholdning i køen af enkelte skræmmer der er rundt ude mellem folk.

Det forladte sommerland

jeg og et familiemedlem var gæster i den mest sindsyge skovtur vi nogensinde har oplevet 🙈
5 zoner, vi stod i kø ved 4 af dem men det var oplevelsen værd og tit blev vi også underholdt i køen. Den dag vi var der prøvede de digital kø af på karneval og det var super fedt! Der er plads til forbedring men klart bedre end sidste år. Alt i alt mega fed oplevelse med gennem tænkte historier, gode effekter, fed sminke og gode og professionelle skuespillere og ansatte ☺️

24. oktober 2025

Det forladte sommerland

Bestemt ikke noget at bruge sine penge på!
Super lang kø til alle zonerne ( vi stod i kø i 45min+ til zonerne, før vi egentlig bare tog hjem af ren skuffelse)
Men ikke bare det. Hele produktionen var virkelig dårligt sat op. Det virkede mere eller mindre som om der ikke var lagt en eneste tanke i de forskellige zoner.
"Skuespillet" var bedrøveligt og det virkede også som om de ansatte egentlig ikke gad at være der.

Men hey, hvis du ikke er interesseret i at blive skræmt, men bare for at blive nusset blidt i håret eller på din kind, så er det perfekt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Horror Night var ikke pengene værd

Horror Night var ikke pengene værd. Og alt for lange kø ventetider, over 35 min, selvom vi valgte at komme fra de åbnede af. Vi valgte at skippe den sidste forlystelse Anstalten, da det ikke var værd at vente i 40 min i kulden.

Hej Kalle,
Tak for din ærlige mening - selvom du ikke havde den aften, du håbede.
Det er rigtigt at der er kø til zonerne og at det er en god ide at sætte hele aftenen af, hvis man vil have den fulde oplevelse med. Køen er blevet digital, så gæster ikke behøver stå i lange køer og vente, men i stedet kan sidde ved et bålfad eller drikke en kop varm kakao i den store tipi, mens man venter :)
Rigtig god dag.
Bh Jeppe

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv