Selskapet har svart
Jag gjorde en makulering av min beställning dagen efter. Trots att det var helg så fick jag svar väldigt fort att orden var borttagen. Väldigt trevligt och snabbt bemötande! Över all förväntan.
Jag tvingades byta batteri direkt då det som satt i inte fungerade
Selskapet har svart
Fyndmaxa är en svensk outlet online med nya varor från restlager, överskott och konkurslager. Här hittar du ett brett sortiment för hem, vardag och livsstil till priser som känns smartare än fullpris. Vi handplockar noga utvalda partier, jämför priser mot marknaden och fokuserar på kvalitetsfynd med bra värde för pengarna. Sortimentet förändras löpande och många varor finns bara i begränsat antal. Vi säljer online i hela Sverige och skickar från vårt lager i Sverige. Fyndmaxa passar dig som vill handla smart online utan att behöva leta runt hos flera olika butiker. Vi samlar prisvärda produkter på ett ställe och gör urvalet åt dig, så att det blir enklare att hitta bra köp för hemmet, familjen och vardagen. Eftersom vi arbetar med begränsade partier kan utbudet variera från vecka till vecka. Det gör varje besök lite mer som en skattjakt, där nästa kvalitetsfynd kan dyka upp när du minst anar det. Målet är enkel, trygg och plånboksvänlig handel online i Sverige.
74630, Bålsta, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Enkelt att beställa och snabb leverans.

Svar fra Fyndmaxa
Snabb leverans, varor precis som annonserade inga konstigheter, blir definitivt fler köp!

Svar fra Fyndmaxa
Otrolig kundtjänst! Råkade förstöra en accessoar och hörde av mig till företaget som sålde den då produkten inte fanns i deras webbshop längre. Då hänvisade de mig till Fyndmaxas mail och fick svar jättesnabbt att de hade tagit över deras lager av just den produkten. Fick ett jättebra pris och riktigt bra personlig service. Frakten var otroligt snabb! Beställde en torsdag och mitt paket låg i brevlådan redan dagen efter. Kommer definitivt handla där igen :)

Svar fra Fyndmaxa
Snabb leverans. Väldigt bra service när PostNord tabbat sig.

Över all förväntan.

Svar fra Fyndmaxa
Snabb leverans, riktigt bra produkter och trevlig kundservice!

Svar fra Fyndmaxa
Bra produkter till bra priser. Grym service och snabba leveranser.

Prisvärt och snabb leverans! Rekommenderar

Svar fra Fyndmaxa
Grym service, snabba leveranser och roligt innehåll.

Svar fra Fyndmaxa
Köpte Assa låskista. Fick på 2 dagar och till ett grymt pris. Ca 500kr billigare än någon annan. Lite sliten i förpackningen. Men produkten var helt ny.
Jättenöjd!

Jag tvingades byta batteri direkt då det som satt i inte fungerade

Svar fra Fyndmaxa
Jag har fyndat väldigt mycket här och är supernöjd med allt jag har köpt! Riktigt bra kvalitet på produkterna, grym service och snabb leverans. Rekommenderas starkt!

Svar fra Fyndmaxa
Toppen produkter och grym kundservice!

Svar fra Fyndmaxa
Råkade välja hämta i butik och hörde av mig till kundtjänsten som snabbt hjälpte mig att lägga om orden för att skickas med post.
Rekommenderar att handla här billigt och bra!

Svar fra Fyndmaxa
Jag köpte ett tangenbord till min dotter. Fyndmaxa erbjöd det billigaste priset och jag är mycket nöjd.

Svar fra Fyndmaxa
Mycket bra service och ännu bättre priser! Rekommenderar dessutom starkt att prenumerera på nyhetsmail, så att man snabbt kan upptäcka nya fynd!

Svar fra Fyndmaxa
Köpte köksvagn Holger. Jag är mycket nöjd! Snabb leverans, monterade den snabbt och lätt. Vagnen har fyra hjul varav två är låsbara vilket gör att du flyttar den lätt om så behövs. Kan användas till flertal saker. I mitt fall blir det till blommor som ska övervintra och annat som jag vill ha nära till hands.

Svar fra Fyndmaxa
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.