Fvklima Anmeldelser 3

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde Mike ude og det var helt…

Vi havde Mike ude og det var helt igennem fantastisk service. Aldrig har vi oplevet så grundet og effektiv en håndværker. Med gode forklaringer om anlægget og instruktioner vi aldrig har fået før trods mange eftersyn af vores fjernvarme. Der er ingen tvivl om vi KUN vil bruge ham fremover. God kommunikation fra start til slut. Og bund ærlig med hvad der er spild af penge. Ærgerligt at en enkelt negativ oplevelse nu fylder mere end 10 års tilfredse kunder.
Sådan fungerer anmeldelsessider desværre nogle gange. Men utilfredse kvinder findes desværre alle vegne ☺️

26. januar 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fremtidens VVS og Klima levede på ingen…

Fremtidens VVS og Klima levede på ingen måder op til vores forventninger. De skulle skifte et varmelegeme i vores vildmarksbad. Da vi senere fyldte badet, løb der vand ud fra samlingerne til varmelegemet. Vi kontaktede firmaet, som mente, det skyldtes skiftet i vejret fra varme til kulde, og at vi skulle betale ekstra for at få det fikset. Deres næste besked var direkte sexistisk: "Lidt ligesom kvinder de er svære at forudsige. Nej forspil plejer at hjælpe på det". Senere fik jeg en besked, som begyndte med "Søde" for derefter at belære mig (fejlagtigt) om vildmarksbade. Jeg skrev, at det var dårlig service, og at de burde have tjekket, at badet virkede, inden de kørte. Så toppede de den med at skrive, at jeg "fremover burde have bagt boller og stiller pålæg til rådighed" for "det er da den mest latterlige og åndssvage besked" de havde hørt.
Jeg kunne leve med værkstedshumoren og grovheden, hvis de da så bare havde fikset de utætte samlinger...

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke anbefales

Jeg kan på ingen måde anbefale, at man bruger Fremtidens vvs og klima. @fv_klima
De har sendt en underentrepenør ud til en opgave, hvor de har slået min hæk ihjel.
Jeg er blevet lovet gavekort til nye planter, men intet sker.
Det er 5 mdr siden de har været her, og nu bliver jeg bare ignoreret.

Så absolut ingen anbefaling herfra.

Hvis man er interesseret i, at vide hvordan min hæk er død, så har de hældt vandet fra et bwt anlæg ud i den. Det er høj koncentration af saltvand.

5. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv