Fusi Markets Anmeldelser 5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Nie mogłem wypłacić

wyskoczyła mi reklama odnośnie wysokich zysków która obiecywała pewny zarobek na walutach i szybki zwrot kapitału. podałem dane w formularzu a po chwili dzwonił konsultant z fusi markets który tak barwnie opowiadał o ich sukcesach że od razu przelałem im pieniądze. miał ten specyficzny dziwny wschodni akcent i na początku wszystko było ok bo widziałem na ekranie jak moje saldo idzie w górę. niestety czar prysł przy próbie wypłaty gotówki. nagle pojawiły się absurdalne wymagania co do opłacenia podatku potem jakieś sejfy i bajki o tym że niby jestem podejrzany o pranie brudnych pieniędzy. wmawiali mi bezczelnie że to moja wina bo źle wpisałem cyferkę przy zleceniu a w tym czasie moje środki po prostu uciekały z konta. policja tylko rozłożyła ręce i po dwóch tygodniach dostałem pismo o umorzeniu sprawy bo serwery są za granicą. byłem załamany i myślałem że już nigdy nie zobaczę tych pieniędzy. ale na szczęście trafiłem na forum zrzeszające oszukanych gdzie ludzie pisali o takich samych7/8/3/ numerach. tam dostałem namiar na ekipę która naprawdę pomaga. kontakt który mnie uratował2/9/9/ przeczytacie między wierszami bo ciągle usuwają opinie ale warto szukać bo dzięki7/6/2/ nim odzyskałem to co fusi markets mi zabrało i wy też możecie spróbować. trzymajcie się od nich z daleka.

17. april 2026

Fusi-markets/Fusion Polska to oszustwo

Fusi-markets/Fusion Polska to oszustwo. Pod legalną australijską firmę brokerską (Fusion Markets) podszywają się mówiący ze wschodnim akcentem oszuści. Pod pozorem zarobku i wsparcia brokera w inwestowaniu na rynkach proponują wejście na giełdę. Za ok. 1000 zł zakładają indywidualny profil (będziecie logować się na stronie Fusion Polska z adresem strony fusi-markets). Na profilu zobaczycie swoje dane, a potem „pracujące” wasze pieniądze. Podczas kolejnych sesji oszust (wschodniojęzyczny) pod pozorem wprowadzania na rynki finansowe stara się wydobyć informacje o waszym statusie materialnym. W czasie rozmów wasze pieniądze na profilu „pracują” i po trzech sesjach otrzymujecie na konto kilkanaście euro (wow, jest zarobek !). To będą wasze jedyne pieniądze. Oszuści będą jednak przekonywać (nie naciskać), że można zarobić więcej i warto wpłacić kolejne kwoty. Można stracić wszystko…

17. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Chciałabym ostrzec innych przed moim doświadczeniem z platformą fusi-markets.com.

W dniu 24.02.2026 wpłaciłam 222,58 EUR po zapewnieniu telefonicznym, że mogę w każdej chwili wypłacić swoje środki.

Po złożeniu wniosku o wypłatę w panelu użytkownika wniosek został anulowany bez podania przyczyny. Do dziś nie otrzymałam zwrotu środków.

Od tego momentu otrzymuję liczne telefony z różnych numerów (nawet kilkanaście dziennie). Podczas jednego z połączeń zostałam obrażona przez osobę dzwoniącą.

Sprawa została zgłoszona do banku w ramach procedury Visa chargeback, a także do odpowiednich instytucji nadzorczych.

Zdecydowanie zalecam ostrożność przy kontaktach z tą platformą.

12. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Chciałabym ostrzec innych przed moim…

W dniu 24.02.2026 wpłaciłam 222,58 EUR, ponieważ podczas rozmowy telefonicznej zostałam poinformowana, że mogę wypłacić swoje środki w dowolnym momencie.

Po wpłacie otrzymałam dostęp do panelu inwestycyjnego, w którym pojawiły się transakcje. Kiedy złożyłam wniosek o wypłatę środków, w panelu użytkownika wniosek został anulowany bez podania przyczyny.

Od tego momentu otrzymuję liczne telefony z różnych numerów, podczas których wywierana jest presja, abym kontynuowała inwestowanie zamiast wypłacić środki.

Dodatkowo na moim wyciągu bankowym płatność widnieje pod nazwą „kitsdesign.com”, która nie ma bezpośredniego związku z platformą inwestycyjną.

Sprawa została zgłoszona do mojego banku oraz odpowiednich instytucji nadzorczych.

Proszę zachować ostrożność w kontaktach z tą platformą.

23. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv