Kan anbefales
God side med mange forskellige produkter, og Hurtig levering samt god kundeservice.
Kan klart anbefales.
Velkommen til Funfoods.dk - din ultimative destination for sjove og lækre forbrugsvarer til slushice, popcorn, candyfloss og softice! Vi er passionerede omkring at skabe uforglemmelige øjeblikke og smagsoplevelser, og vores sortiment er nøje udvalgt for at bringe fest og glæde til enhver lejlighed. Åben Dialog for Tilfredshed: Vi værdsætter dine tanker og ønsker at sikre, at din oplevelse med Funfoods.dk er upåklagelig. Hvis der opstår udfordringer, opfordrer vi dig venligst til at kontakte os direkte før eventuelle negative anmeldelser. Vi er her for at lytte, løse problemer og sikre, at du får den bedst mulige service. Din feedback er vigtig for os, og vi sætter pris på muligheden for en positiv dialog for at sikre din fulde tilfredshed. Din Feedback Tæller: Vi værdsætter din mening og ønsker at høre, hvordan din oplevelse har været. Del dine tanker om vores produkter og service her på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre os og levere endnu bedre oplevelser. Tak fordi du valgte Funfoods.dk - hvor hver bid er en smagsoplevelse og hvert øjeblik er en fest!
agtoftsvej 1a, 6400, Sønderborg , Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kan klart anbefales.
Bestilte og fik varerne dagen efter

Svar fra Funfoods.dk
Jeg bestilte flere 5-liters slushicekoncentrater hos Funfoods, herunder to sukkerfri varianter. Ved modtagelsen viste det sig, at begge havde under to måneders restholdbarhed, hvilket ikke fremgik af webshoppen. Det kom bag på mig, da jeg som privatkunde ikke kan nå at bruge så store mængder på så kort tid.
Derudover smagte den sukkerfri hindbærvariant markant forkert – med en tydelig bismag, som ikke mindede om de samme produkter, jeg tidligere har købt fra samme producent. Jeg gjorde Funfoods opmærksom på dette og fik efterfølgende refunderet beløbet for den ene dunk, som jeg måtte kassere.
Kommunikationen undervejs var dog præget af uklarheder, og jeg oplevede ikke en reel forståelse mit problem med kort holdbarhed. Til sidst blev jeg direkte opfordret til at handle et andet sted fremover, hvilket efterlod et uprofessionelt indtryk og gjorde helhedsoplevelsen skuffende.
Som kunde står jeg tilbage med en følelse af manglende forventningsafstemning, utilstrækkelig information om holdbarhed og en serviceoplevelse, der desværre ikke levede op til det, jeg havde håbet på.

Svar fra Funfoods.dk
Hurtig levering må jeg sige, bestilte forskellige produkter mandag formiddag og allerede tirsdag ved frokost tid kunne jeg afhente pakken
Køber helt klart igen her med den leveringstid!
Lynhurtig service
Bestilte søndag aften, tirsdag formiddag, var varen leveret med gls, det sku hurtigt
Godt gået, kan klart og varmt anbefales

Svar fra Funfoods.dk
5 stjerner for hurtig levering, men kun 3 for at være de dyreste for fragt ift jeres konkurrenter. (100 kr mod 75 andre steder) endda med samme GLS
Kun at der var tilbud hos jer gjorde at det kunne hente den dyre fragt ind.
Ialt 15 kr sparet ift andre.

Svar fra Funfoods.dk
Der manglede en enkel ting i min levering, men den blev sendt kort efter da jeg gjorde dem opmærksom på det. God service.
Handler der gerne igen.

Imponerende hurtig levering.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler der 😀

Svar fra Funfoods.dk
En pakkefejl ordnet hurtigt og effektivt inden vores arrangement super professionelt firma 😉

Svar fra Funfoods.dk
Super kundeservice. Fik en forkert vare, men der blev lynhurtigt taget hånd om det og festen blev reddet. Køber helt sikkert fra dem igen

Svar fra Funfoods.dk
Super godt sted. Fine varer og hurtig levering. Kan anbefales.

Svar fra Funfoods.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.