Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niesamowite, korzystałem z wielu produktów CBD ale ten jest najlepszy i daje rezultaty. Mam problem z napięciem mięśniowym i neurolog polecił mi tą stronę. Korzystam już od 3msc, złożyłem 2 zamówien... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Olejek CBD pomógł mi z męczącymi mnie bólami głowy i bezsennością i stresem, wcześniej korzystalem z produktów innej marki i jakoś nie specjalnie mnie przekonały, ale po użyciu olejku Fullspectrum zmi... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fullspectrum niewątpliwie ma dobry marketing.Strona web prezentuje się ładnie a baza wiedzy jest całkiem w porządku. Telefonicznie każdorazowo odzywa się miły głos kompetentnej osoby. Przesyłka dotarł... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Olejku używam już po raz drugi. Pierwszy raz ponad pół roku temu bardzo mi pomógł w stresującym dla mnie okresie kiedy to budziłam się w środku nocy i nie potrafiłam zasnąć z pulsem ponad sto. Teraz... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for urtemedisin
  2. Apotek på nett

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Full Spectrum pozwala w jednym miejscu kupić wszystkie najlepsze produkty z konopi, które wspierają Twój organizm w osiągnięciu i utrzymaniu zdrowej równowagi.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Niesamowite

Mam problem z napięciem mięśniowym i neurolog polecił mi tą stronę. Korzystam już od 3msc, złożyłem 2 zamówienia i napewno będę stałym klientem. Polecam

24. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dobrze i niedobrze

Kupowałam kilka opakowań herbaty konopnej, wszystko było ok i w smaku bardzo dobra ale ostatnio w środku trafia się...styropian. I to nie, że jedna kuleczka ale więcej tego się chowa, tak że właśnie zauważyłam, że zaparzyłam herbatę ze styropianem.. SUPER.
Co do olejku 6% - dodatek rozmarynu zrujnował smak. Działanie - takie sobie. Używam na stres i dość szybko pomaga ale też dość szybko efekt uspokojenia znika (dłużej potrafi działać herbata konopna, która ma przecież 1,5%). Dodam, że regularne używanie go przy żołądku skłonnym do refluksu POGARSZA objawy, więc dla osób z takimi problemami odradzam.
Na plus na pewno szybka wysyłka i dość częste rabaty można dopaść.

3. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lepszych produktów nie znajdziecie!

Stosowałam już produkty innych firm i żyłam przekonaniem, że CBD na mnie nie działa. A później trafiłam na Full Spectrum i okazało się, że jednak działa! Porównując ceny porównajcie sobie też zawartość CBD w butelce... będziecie zaskoczeni... Full Spectrum wygrywa na każdym polu.

28. april 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam.

Witam, według Pani dzwoniącej do mnie z firmy fullspectrum otrzymałem rabat wysokości 50% od producent. Który uznał że należy się dla stałych klientów.Lecz po sprawdzeniu na stronie bez logowania ten rabat był dostępny dla wszystkich !

8. april 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

CBG jak i sam sklep OK z 2 małymi uwagami

Szybka realizacja zamówienia oraz dostawa. Strona cieszy oko jako osoba z branży IT. Bardzo fajne opakowanie oraz zawartość (dobrze wykonane i ładne broszury informacyjne). Osobiście zamówiłem produkt CBG 9% i wygląda na naturalny i bezpieczny zamiennik do słabszego benzo typu Relanium (Valium, diazepam) [ostrzeżenie: nie jestem lekarzem, a wyżej wspomniane leki powinno brać się z CBG z odstępem czasowym i w małej ilości]. Osobiście mnie relaxuje, poprawia humor, zmniejsza lęk i dodaje energii. W raz z czasem trwania "CBG" w pewnym momencie następuje pewne "wypalenie", tzn. uczucie zmęczenia lub coś w stylu lekkiego kaca. Tak czy siak uważam że warto spróbować. Na minus - fullspectrum nie odpisało na moje dwa maile (z 2 różnych kont) dotyczące zakupu - zarówno z konta gdzie już i tak dokonałem zakupu, jak i z konta "czystego" (korzystałem z formularza dostępnego pod adresem fullspectrum[.]pl/kontakt/). Na stronie brakuje też dobrego porównania właściwości CBG i CBD w raz z ograniczonymi (ale istniejącymi) badaniami naukowymi / recenzjami użytkowników z zagranicznych forów na temat CBG / CBD np. Reddit. Tak czy siak uważam że fullspectrum to jeden z lepszych dostawców CBD / CBG, realizacja zamówienia przebiegła sprawnie a 4 gwiazdki za brak odpowiedzi na zapytania zadane przy pomocy formularza oraz chaos jeśli chodzi o wiedzę dot. CBD / CBG. Mimo to z szczerym sumieniem mogę ten sklep polecić...

6. februar 2022

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv