Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Langsom overførsel af billederne. Efterfølgende fik jeg alle 1023 billeder i 8 forskellige størrelser, selv om jeg havde bestilt dem alle i format 11. Det tager meget lang tid at sortere 1023 bi... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Stod på hjemmesiden at bestillinger senest 12 december ville blive leveret inden jul. Pakken blev afsendt, åbenbart fra Sverige i sidste øjeblik, så det holdte så ikke. Telefonnummeret på hjemmesiden,... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Også jeg har forsøgt at bestille fotoaftryk, da der var tilbud med "Gratis fragt". Prøvede at betale med fire forskellige Visa kort, men hver gang forgæves. Da kundeservice ikke kunne hjælpe, opg... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mage til uproffesionelt firma skal man lede længe efter! JEg får for det første min ordre af 3 omgange, og mine 10x15 billeder mangler så, eller dvs, jeg har fået 111 af det SAMME billede men ingen ek... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,5

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I am so so disappointed at fujifilm denmark

I am so so disappointed at poor customer service of fujifilm with horrible, awful support!!!!!!

First I call after 2days of not hearing from them after registrationof order, they say it will be shipped any moment. The day after I did not get any update I sent an email. Got no answer, I call they don't pick up. I called again they say there is a problem with discount code, which is not my problem the website has to handle it!! And they are fully responsible to let me know if there is a problem! The customer service told me that I'll hear by end of working hour yesterday, I did not recive any answer!!!! Also they still didn't send me the order.

They are so rude and act like it is my problem not that they messed up!!!!

I have canceled my order.
So bad. I'm not even sure I'll get my money back.

8. august 2025

Gratis!

Sjældent er nogetsomhelst gratis! Men Fuji har lige kørt en kampagne med x antal gratis billeder samt gratis fragt. Jeg skulle kun bruge et enkelt billede, en forstørrelse og det endte med at være ganske gratis. Troede næsten at det var for godt til at være sandt, men nej. Jeg har modtaget produktet, som iøvrigt er rigtig fint, og er ikke blevet trukket 1 krone :) Det er vildt! Har handlet der flere gange og har altid været tilfreds :)

5. mars 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har tidligere været meget tilfreds…

Jeg har tidligere været meget tilfreds med fujidirekte, men efter hjemmesiden er blevet ændret, kan jeg ikke bruge siden på min telefon. Det er jeg rigtig ked af, da jeg ikke bruger pc. Jeg måtte overføre billeder til min tablet for at kunne afgive bestilling . Ved betaling var der også problemer, både med at betale med kort og mobilepay.
Hvis det ikke bliver bedre, tror jeg da at jeg vil finde et andet sted at få lavet billeder.
Men dog er der stadig hurtig levering 👍

8. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

FujiDirekte har fået ny hjemmeside, duer ikke

FujiDirekte har fået ny hjemmeside, myFujifilm.com. Den fungerer bare ikke i forhold til emuleringen på en almindelig android-telefon. Men måske er jeg den eneste, der bruger min telefon til at tage billeder med, som jeg gerne vil have på papir? Det vil jeg da håbe for Fuji, nu bruger jeg Pixum i stedet, selvom det er dyrere.

1. januar 2025

Flotte produkter

Har gennem de sidste 10 år fået lavet kalender hos fujidirekte. Virkelig flotte produkter. I år ville vi dog prøve noget nyt, og bestilte en kalender et andet sted. Dette har så resulteret i, at vi ikke var tilfreds med vores nye kalender, og derfor smed den ud. Efterfølgende har vi bestilt en hos fujidirekte i stedet for. Da vi ved, at de laver virkelig flotte produkter.

12. januar 2023

Dybt skuffet langtidskunde :(

Jeg har været kunde hos fujidirekte sofaen 2011 hvis ikke tidligere. Jeg har ALTID fået mine bestillinger direkte hjem til min hjemmeadresse. Nu får jeg svar på mail om at de altid leverer direkte til pakkeshop -hvilket jeg ved ikke er sandt. Med mindre de selvfølgelig lige skulle have ændret det. På mine mails fra dem skriver de endda at min ordre kommer til min hjemme adresse.

Fejl størrelse på billederne og jeg var nødt til at klippe dem til. Det var rigtig ærgerligt.

Et af mine lidt større billeder med helt hvid baggrund ankom med en koksgrå baggrund og ikke hvid. Ved ikke hvad der sker for denne hjemmesiden men jeg plejer altid at have gode erfaringer med denne butik, men nu vil jeg stærkt gwnoverveje at finde et andet sted at handle. Dybt skuffet.

30. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I sender forkerte mål på billeder!!!

Har ellers ALTID brugt jer - Og været fuldt ud tilfreds… MEN jeg bliver ved med at få forkerte mål når jeg bestiller :-( Jeg he mailet med jer, I er klar over problemet -en jeg har stadig IKKE været mine rigtige billeder som ER betalt 2 gange ….

Never ever ALDRIG jer igen!!!!

31. oktober 2022

Meget tilfreds.

Jeg har købt billeder mange gange gennem de seneste år og aldrig oplevet fejl eller lignede. Fuld tilfreds med levering, kvalitet osv. 👍🏼👍🏼

21. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

jeg har i dag modtaget billeder men det…

jeg har i dag modtaget billeder men det var desværre ikke mine billeder jeg fik mindst 30 stk rigtige flotte landskabs billeder der må være nogen der savner dem. Jeg savner savner de12 billeder som jeg har bestilt sjusk at man sætter en forkert label på pakken kundenr 20058424 fakturanr 7000074489
det er sidste gang at bestiller billeder

11. desember 2021

Elendig kundeservice

Prøvede at betale med fire forskellige Visa kort, men hver gang forgæves.
Da kundeservice ikke kunne hjælpe, opgav jeg efter to uger.
Kan desværre ikke anbefale Fujidirekte.

11. mars 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har nu ventet 1 måned og 2 dage på…

Jeg har nu ventet 1 måned og 2 dage på resten af min ordre. Jeg kan ikke ringe for i tager ikke telefonen og siger at i har travlt. Dem jeg har modtaget er dårlig kvalitet, tyndt papir, bøjet trods æsken var intakt. Når jeg skriver så har jeg fået svar, dog vil i ikke oplyse mig om hvornår resten af mine billeder kan forventes at dukke op her. I skriver i levere hjemme alligevel skal man på postbutik for levering...helt ærlig det kan i gøre bedre. Ps: selv om der er telefon til ifølge siden til kl 17 så siger telefon svare at der er lukket når man ringer efter kl 16 :-(

6. januar 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Har altid været glad for deres service, men i dag toppede de. Jeg skrev og spurgte til en ordre og de svarede lynhurtigt tilbage. Jeg stod og skulle bruge ordren hurtigt og de var ekstremt hjælpsomme!
DET er service !!!

3. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvor er kunderservice blevet af ????

Efter 31 ordre, levering og kundeservice har altid været godt.
Det må jeg sige i har sluttet meget pludselig. De seneste mange ordre, har været ødelagte eller for sen i levering, og der er INGEN kundeservice overhovedet. Jeg har forsøgt mange gange at komme i kontakt med jer den sidste måneds tid, uden held - På trods af jeg har lavet nye ordre som i fint tager jer af, hvis altså ikke i bruger tiden på at ødeligge billeder i stedet, (Det er ikke posten skyld, for kassen var ubeskadiget, billederne indeni var ødelagt) at i overhovedet sender sådan noget afsted, det forstår jeg ikke! .. Jeg kunne fortsætte denne anmeldelse ret langt endnu, efter 31 ordre, så må jeg sige at jeg desværre ser ud til at være færdige med at bestille fra jeres side, En side om jeg ellers mange gange før har anbefalet til andre. Håber inderligt at der snart bliver reageret på min mange beskeder til jer. Den her anmeldelse er nu ændre fra 4 stjerner, til kun én... Sørgeligt.

18. august 2016

Fejl i ordre

Ud af de ca. 200 billeder vi har bestilt er 2 af dem kommet frem! De har dog trukket penge for alle billederne! På følgesedlen står der at alle billederne er fremsendt!
Det var det jeg frygtede... Jeg kan nu læse mig til på trustpilot, at det er lidt af et lotteri. Det er fifty/fifty. Enten kommer ordren frem, eller også kommer den ikke eller kun delvist og så er der begrænset/ingen kundeservice at hente.
Vi havde sådan glædet os til at modtage de billeder. ØV hvor er jeg bare skuffet...

9. april 2016
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gode priser men lang leveringstid

Jeg har handlet ved fujidirekte flere gange.
Jeg synes priserne er fornuftige, kvaliteten er tilfredsstillende, men jeg har flere gange skulle vente længe på mine billeder blev leveret, og derfor bruger jeg dem heller ikke hver gang - for nogle gange vil man ikke risikere at vente så lang tid.

Men jeg kommer næsten sikkert til at handle der igen - for som sagt pris og kvalitet er tilfredsstillende.

4. februar 2016

Ingen kundeservice

Jeg har flere gange bestilt billeder etc hos fujidirekte uden problemer. Denne gang er det dog anderledes... Kun halvdelen af min bestilling er kommet og der er ingen svar på kundeservice telefonen og hvis man sender en mail til kundeservice får man en automatisk besked retur om at beskeden ikke kan afleveres. Det er simpelthen for dårligt og især når bestillingen var en del af familiens julegaver. Nu står jeg med gaver til kun halvdelen af familien og en bestilling der er betalt for men ikke leveret. Fejl kan ske men når det hverken er muligt at då kontakt via mail eller tlf lugter det lidt af fuskeri. Øv bøv.

21. desember 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv