4,4

Enestående

Bestilte lidt produkter kl 9 og 10.30…

Bestilte lidt produkter kl 9 og 10.30 kunne de hentes i butikken 👍 Lå i en sød pose med en lille ekstra gave i. Nemt og overskueligt at bestille på webshoppen, lækre produkter!!! Og man kan ringe og få vejledning hvis man er i tvivl, super dygtige damer i den fysiske butik “Ringe Hudplejeklinik” 👍

20. mars 2026

Lækre produkter og fantastisk service

Jeg var med til et skønt hudplejeevent, hvor vi fik mulighed for at prøve rigtig mange af de lækre koreanske produkter. Charlotte og Cecilie er så søde og dygtige, og jeg følte mig virkelig tryg og velkommen. Efterfølgende måtte jeg jo eje nogle af de dejlige produkter, så jeg bestilte på hjemmesiden og kunne allerede afhente dem i klinikken senere på dagen. Kæmpe anbefaling herfra.

17. mars 2026

Frusmuk kursus om hudpleje

Lærerig og informativ aften omkring hudplejerutiner. Charlotte og Cecilie fortalte om produkterne, derefter step for step rensede vi deltagere vores ansigter og prøvede alverdens gode koreanske hudplejeprodukter.
Vi kunne stille spørgsmål, og alle fik gode råd om netop vores egen hudtype, og hvilke produkter der ville passe til netop en selv.
Tak til Charlotte og Cecilie, professionelle og imødekommende Kurset kan varmt anbefales ligesom Frusmuks webshop🙏

16. mars 2026

Fru Smuk

Var til aftenarrangement hos Fru Smuk i aften, og jeg tror ærligt talt min hud stadig er lidt i chok… på den gode måde. 😄
Vi blev introduceret til en hel verden af koreansk hudpleje – og lad mig bare sige: Hvis nogen for et år siden havde fortalt mig, at jeg frivilligt ville smøre snegleslim i ansigtet, havde jeg grinet og gået min vej. Men her står jeg nu, glat som en nypoleret porcelænstallerken og uden snegle i baghaven der savner noget. 🐌
Der var også produkter med laks. Ja, laks. På et tidspunkt følte jeg mig lidt som en luksus-sushi, men hvis det er prisen for veltilpas hud, så tager jeg gerne rollen. 🍣
Aftenen var super hyggelig, stemningen afslappet, og man blev guidet igennem produkterne uden at føle sig som en walking reklamesøjle. Og så var priserne faktisk overraskende venlige – hvilket jo er rart, når man lige har fundet ud af, at ens nye hudplejerutine potentielt involverer både snegle og fisk.
Alt i alt: inspirerende aften, masser af grin, ny viden om hudpleje – og en hud der føles som om den har været på spaferie i Seoul. Kan klart anbefales! ✨ Tove

16. mars 2026

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Hurtig service og forsendelse, og et super godt udvalg af produkter. Man kan virkelig mærke, at virksomheden er drevet med kærlighed <3 Kan varmt anbefales :)

13. mars 2026

Super godt

Fandt et godt tilbud på hjemmesiden. Levering hurtigt og med et personligt kort og en vareprøve.
Rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales.

13. mars 2026

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra.
Hurtig til at sende varerne, super sødt håndskrevet kort og en vareprøve med.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der

7. mars 2026

Min favorit inden for hudpleje online

Som kunde hos Hudplejeklinikken i Ringe, er jeg blevet introduceret til Fru Smuks produkter, og jeg er virkelig imponeret. Hjemmesiden er utrolig flot og nem at finde rundt på, og den giver et meget professionelt førstehåndsindtryk.

Jeg elsker især:

Det store udvalg af kvalitetsprodukter, som både føles eksklusive og gennemførte.
De mange spændende nyheder, der gør det sjovt at følge med og giver inspiration til min egen hudplejerutine.
Den overskuelige og brugervenlige hjemmeside, hvor man hurtigt finder præcis det, man leder efter.

Fru Smuk er helt klart en side, jeg vil blive ved med at bruge – både fordi kvaliteten er i top, og fordi den er så dejlig at besøge. Jeg kan varmt anbefale den til andre, der gerne vil passe godt på deres hud.

17. januar 2026