Selskapet har svart
Ik ben heel tevreden over jullie product 👌🏽✊🏽 Alleen waar je die zwarte rubber ringen die helpen niet veel daarom daarom witte tape waar je normaal water kranen afdicht en nu is die perfect 👌🏽... Vis mer
Selskapet har svart
De levering vond plaats slechts twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling, wat een aangename verrassing was. Wat het helemaal compleet maakte, was dat alle benodigdheden, waaronder een handig luc... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben erg tevreden met de bestelling. Het bestelde werd snel geleverd in een kleiner pakketje dan ik had verwacht. Het was snel opgezet. De rand, die moest worden opgeblazen, is jammer genoeg niet he... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij Frozy Therapy - Waar wij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Bij Frozy Therapy zijn we gepassioneerd over koud water therapie en bieden we de ultieme ijsbadervaring. De missie van Frozy: Frozy omarmt koud water therapie als een krachtig middel om ons lichaam en geest te versterken. Onze missie is om een gemeenschap van individuen te inspireren die vastbesloten zijn om hun volledige potentieel te bereiken. Wat Frozy onderscheidt: Topkwaliteit: Bij Frozy Therapy gaan we voor niets minder dan het beste. Onze ijsbaden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Extra Ruimte en Stabiliteit: We begrijpen dat comfort cruciaal moet zijn voor een optimale koudwatertherapie, want je wilt niet krap zitten. Daarom bieden onze baden extra ruimte en extra stabiliteit, zodat jij je volledig kan overgeven aan de sensatie van het koude water. Het motto van Frozy: “Embrace the cold, unleash your power” is ons motto. We nodigen je uit om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Stap uit je comfortzone, omarm de kou, en ontdek de ongekende kracht die in jou schuilt. Het doel van Frozy: Het doel van Frozy is om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn! Dit doen wij door je de kans te bieden om uit je comfort zone te stappen en je denken te verruimen, om de beste versie van jezelf te worden.
Agnesbartoutslaan 78, 3342GE, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar. Plonzen maar😉

Svar fra Frozytherapy
Mooi ijsbad. Zeker top bedrijf. Zal veel potentie hebben in de toekomst.

Svar fra Frozytherapy
Erg tevreden, ziet er mooi uit, makkelijk in elkaar te zetten.
Helemaal top

Svar fra Frozytherapy
Geweldige service en een kwalitatief uitstekend product! Enorm blij met de snelle levering vanuit NL naar de UK.

Svar fra Frozytherapy
Frozy therapy is een bijzonder ijsbaden merk! Het bad is 90 cm breed (breder dan de andere op de markt) waardoor het lekker comfortabel zit. Het product is echt af en heb het met alle plezier ontvangen. Echt een aanrader!

Svar fra Frozytherapy
Het ijsbad heeft mijn verwachtingen overtroffen. Goede kwaliteit en simpel te installeren. Moet nog wel erg wennen aan de kou hahah

Svar fra Frozytherapy
Ik twijfelde of een ijsbad echt iets voor mij was, maar toch besteld door m'n nieuwsgierigheid. M'n verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Ik gebruik hem nu ongeveer 1,5 week en merk echt dat m'n energie gedurende de dag enorm is toegenomen. Het product is groot genoeg om erin te zitten en de levering was keurig op tijd.

Svar fra Frozytherapy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.