Frokostlevering ASAnmeldelser

2,2

Bestilte kake og frokost i anledning min gode venninnes bursdag. Den kom tre dager senere. Hadde i mellomtiden prøvd å kontakte selskapets kundeservice, banken og Forbrukerrådet fordi jeg trodde jeg h... Vis mer

Bestilte frokost til en søndag i februar. Denne kom aldr. Fikk en melding om at den ikke kunne bli levert pga en bilulykke som hadde vært på vei til. Fikk kun tilbake pengene for frakten og hørte aldr... Vis mer

Dessverre ikke mulig å gi null stjerner som er det de fortjener. Jeg fikk melding om at pakke var levert hos meg, men ingenting var levert. Sendte mail til kundeservice hvor de skylder på selskapet Mo... Vis mer

Jeg bestilte en Uno-frokostpakke, sammen med kanelsnurrer og muffins. Er storfornøyd! En kan lett skjønne at baksten var svært fersk, da den var myk, ikke smulete, og velsmakende! Muffinsene v... Vis mer

1. Leveringstjenester
  2. Frokostrestaurant

Vi leverer fersk frokost og andre matvarer på døren, før du våkner! 😍🥐🥖🥨

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utmerket.

Bestilte og fikk akkurat det jeg ville ha.
Bakevarene var veldig bra. Ferske,store og fine. Bra påleggs pakker og gode egg. Enkelt, bra og til rett tid.

20. august 2021

Lite å forbedre!

Jeg bestilte den såkalte Morgenstund for To-pakken, selv etter å ha lest vurderingene til Frokostlevering her på Trustpilot, og må si at jeg ble positivt overrasket!

I pakken var det Ali kaffe, men ikke Ali frokostkaffe som i utgangspunktet står oppført på nettsiden, noe som i min mening er positivt, da jeg synes Alis normale kaffe er noe bedre. Eggene var kokt til perfekt temperatur, og ikke minst, baksten var fersk og god.

Det eneste jeg ser på som en forbedring er eventuelt juice, da jeg fikk litt lite appelsinjuice i en av de to 0,33L-flaskene.
I tillegg kunne bedriften fått noen til å svare på fler av anmeldelsene, både her på trustpilot, og eventuelt andre steder på nettet.

Alt i alt, positivt overrasket, men kunne fått litt mer juice.

17. august 2021

Glutenfritt var IKKE glutenfritt!!!

ANBEFALING Hvis du har allergier- ikke bestill fra frokostlevering.no

Fikk overraskende frokost fra frokostlevering.no som var merket glutenfri. Ordren var også bestillt som glutenfri. For den av oss som har cøliaki fikk det store konsekvenser resten av dagen. Ved nærmere sjekk tydet alt på at leveringen absolutt ikke var glutenfri. Bestiller fikk pengene tilbake, men den som ble dårlig av maten ble ikke bedre av den grunn.

15. august 2021

Ikke fått levert bestilling

Bestilte igår for levering idag den 12. august til Hvalstad i Asker. Det var bestilling til en bursdag og bestillingen innholdt bla ballonger og kake, så dette var dårlig! Det står i en epost at det skal være levert, noe det ikke er. :-( Har også sjekket med naboer, hvis det hadde blitt feillevert, men det har det ikke blitt. Vi bor innerst i en blindvei, så det er lite trolig at noen har vært inne ved huset og tatt dette. Er alt bare lureri, med tanke på så mange dårlige tilbakemeldinger..? Hadde jeg lest anmeldelsene i forkant, hadde jeg aldri bestilt noe via frokostlevering.no.

12. august 2021

Bestilt bursdags overraskelse til…

Bestilt bursdags overraskelse til barnebarnets 5 års dag i dag. Skulle leveres mellom 8 og 11, ikke blitt levert noe enda🤬 Finnes ikke tlf nr man kan nå dem på, kundeservice ikke svart på Mail, ikke fått noen melding fra dem. Det er for dårlig service….

6. august 2021

Skulle leveres kl 8-11

Skulle leveres kl 8-11. kl 11:05 sendte vi Mail (sto forventet svartid 5 min), kl er nå 11:31 og vi har ikke hørt noe fra leveringen eller kundeservice.

Fryktelig frustrerende at det ikke finnes et tlfnr å ringe.

6. august 2021

Har forsøkt frokostlevering.no 3 ganger…

Har forsøkt frokostlevering.no 3 ganger nå og alle leveringen har vært helt som de skal og forventet. Ene gangen litt for tidlig men ellers innen tiden, og frokosten veldig bra.
Så kan trygt anbefale frokostlevering.no basert på mine egne erfaringer.

2. august 2021

Melk brød og kaffe ble levert kl 14.08…

Melk brød og kaffe ble levert kl 14.08 og ikke mellom 8-11 som de sier. Siden det var såpass forsinket kunne ikke vi vente mer og måtte reise. Så når vi kom hjem så var hadde alt ligget i sola i hele dagen, så brød og melk var bare å kaste. Prøvd å sende mail men får ikke svar. Mye bedre å bruke morgenlevering.no! De leverer når de skal

30. juli 2021

Ingen leveranse

Leveransen fra frokostlevering kom aldri frem til tross for at jeg mottok tekstmelding og e-post om at leveransen var levert. Tok kontakt med kundeservice på mail (går ikke an å ta kontakt via telefon) og fikk til svar at de beklaget på det sterkeste uten å oppgi grunnen til at leveransen ikke var levert. Har du mulighet til å bestille fra et annet firma, gjør det! Hvis ikke, ikke bestill fra frokostlevering.

29. juli 2021

Kjempedårlig

Kjempedårlig! Ikke bestill frokost fra dette firmaet! Bestilte frokost til et familiemedlem som hadde bursdag med levering mellom kl 08-11, men kl 17 er pakken ennå ikke ankommet og de har heller ikke gitt beskjed om evt. forsinkelser/problemer med levering. Men pengene er trukket fra konto! Har sendt to mailer (ikke mulig å ringe!), men ikke fått noe svar. Kjempedårlig!!! Føler meg svindlet.

21. juli 2021

Har ikke fått Frokost!!

Dette er et utrolig dårlig firma, som ikke svarer på Mail og Tlf som de ikke engang har. Jeg bestilte frokost for å overraske familien til en spesiell dag. Vi skulle få den mellom 8-11. klokka er allerede langt over og jeg har ikke fått noe mat. Veldig dårlig service!!!

20. juli 2021

Latterlig

Hadde håpet på en god frokost før sommerferien og avreise kan begynne. Bestillte i tidsrommet 04.00-08.00. Ingen informasjon på evt forsinkelse. Orderen ble kansellert da dette ikke holder mål. 100% at Frokostlevering.no ikke blir brukt av meg igjen.
Det skal jeg også nevne til mine kjente. God sommer

20. juli 2021

SVAR TIL FROKOSTLEVERING.NO

SVAR TIL FROKOSTLEVERING.NO
ordre nr 150707
Dette var ingen misforståelse, her juger dere kun for å skåne dere selv og ikke søsteren min som ble utsatt for kroppskrenkelse. Ikke noe av det svaret dere har gitt stemmer.
BEKLAGER Å MÅTTE SKRIVE DETTE OFFENTLIG.
FROKOSTLEVERING.NO....SKAM DERE.

16. juli 2021

Totalt useriøst

Frokostlevering holder kunden for narr! De leverer ikke det de har lovet. Faktisk så leverer de ikke i det hele tatt. Telefonnr er ikke oppgitt, og de svarer sporadisk på mail «pga stor pågang». Det må være kunder som klager på manglende levering, det da. Man får altså ikke purret opp bestillingen. Min frokost ble bestilt 1. juli. I dag er det 6. juli, og fremdeles ingen leveranse.

6. juli 2021

Ikke til å stole på

Ikke til å stole på, vi fikk beskjed om at varen var levert med et bilde av varen. Dette lignet overhodet ikke adressen vår eller noe i nabolaget. Kontaktet mobilnr til sjåfør som hadde sendt bilde og han bare avviste oss og sa han hadde levert. Ikke mulig å få tak i kundeservice, sendte mail til de uten å få svar, sendte ny mail i uke etter og har fortsatt ikke fått svar nå over en måned senere. Vi kontaktet banken og fikk refusjon da vi hadde brukt kredittkort.

1. juli 2021
Logoen til Frokostlevering AS

Svar fra Frokostlevering AS

Hei
Beklager at du har opplevd dette. Du har lagt inn ordrenummer men kan ikke finne noen e-poster sendt til kundeservice@ fra bestiller eller deg. Fint om du sender ny epost så skal vi ordne opp i dette på riktig måte. Vi bruker eksterne sjåfører og av og til leverer de feil. Da refunderer vi selvsagt alltid, så lenge vi får beskjed om dette.