Mijn pakketje was zoek. Dhl had geleverd. Dit was niet het geval! Ik heb contact opgenomen met het bedrijf. En vandaag kwamen mijn kralen , gewoon opnieuw binnen. Ondanks heel veel rompslomp... Vis mer
Selskapet har svart
Fijne shop waar ik regelmatig kraaltjes etc bestel. De verzending gaat snel en netjes. De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is omdat ze filters gebruiken op hun productfoto’s waardoor ik nu a... Vis mer
Selskapet har svart
Mooie kralen en bedels binnengekregen. Verzending zo als gemeld op de website. Frissieraden heeft een groot assortiment aan kralen/bedels en sieraden, ik vind altijd weer iets leuks.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn pakketje was zoek.
Dhl had geleverd.
Dit was niet het geval!
Ik heb contact opgenomen met het bedrijf.
En vandaag kwamen mijn kralen , gewoon opnieuw binnen.
Ondanks heel veel rompslomp voor dit bedrijf .
Geweldig.
Ik ga zeker opnieuw bestellen, en wil jullie heel hartelijk bedanken voor de goede service
Groetjes Renate.

Svar fra Fris
Blij met mijn bestelling en de snelle levering!

Svar fra Fris
Al meerdere bestellingen gedaan.
Altijd snelle service! Vriendelijk personeel.
Producten zoals op afbeelding
Persoonlijke verzoekjes worden prima afgehandeld
Helemaal tevreden!

Svar fra Fris
Snelle levering, overzichtelijke website met ook veel creatieve ideeën. Ze hebben een gigantisch groot assortiment! Zowel losse kralen als leuke accessoires.

Svar fra Fris
Ik heb voor mijn vriendin hele leuke sieraden en onderdelen gekocht. Het was heel netjes verpakt en optijd binnen. Ze was er heel blij mee!

Svar fra Fris
Super leuke webshop! Ik bestel hier heel vaak en het is altijd snel binnen. Goede kwaliteit sieraden en kralen! Heel blij mee!

Svar fra Fris
Fijne webshop met hele goede kwaliteit sierraden! Ik douche met de sieraden (stainless steel) om en het blijft mooi. De service is geweldig!

Svar fra Fris
Super leuke webwinkel met een gigantisch, kleurrijk assortiment ! Online bestellen is makkelijk, aangevuld met leuke creative tips. Een echte aanrader! 5+ sterren!

Svar fra Fris
Na negatieve reviews te hebben gelezen twijfelde ik of ik hier iets moest bestellen. Ik wilde aanvankelijk een grote voorraad bedels hier kopen, maar omdat dat risico mij te groot leek heb ik er uiteindelijk drie besteld. Gelukkig ging dit helemaal goed. Ik kreeg netjes een track & trace en mijn pakketje is binnen een week bezorgd. Alles zat netjes verpakt en de bedels zien er kwalitatief uit.

Svar fra Fris
Bestelling geplaatst, zou 1-3 dagen levertijd zijn. Duurde 13 dagen!
Ik was genoodzaakt om intussen ergens anders producten te kopen ivm bestellingen die gemaakt en geleverd moesten worden.
Na 13 dagen had ik hierdoor bepaald product niet meer nodig.
Op mijn vraag of ik deze op hun kostten terug kon sturen was het antwoord:
Daar nemen wij geen verantwoording voor...retourkosten voor uzelf!
Wat een super slechte klantenservice.
1 x , nooit meer.
Jammer, ik steun graag kleine ondernemers

Svar fra Fris
I was really looking forward to receiving my order from FRIS Kralen & Sieraden, but it never arrived. What’s worse, they completely ignored my messages and refused to refund me. Really upsetting and disappointing.

Svar fra Fris
Bestelling geplaatst expres met track en trace gedaan.
Staat is door brievenbus gegooid.
Niets ontvangen. 3x gemaild krijg geen antwoord.
Wil mijn geld retour
Keurig opgelost uiteindelijk

Svar fra Fris
Slechte kwaliteit, ik had 2 kettingen gekocht 1 voor mij en 1 voor een vriendin. Het slotje van mijn ketting brak al na 1 week en hij viel in het water. Ik heb hem er niet uit kunnen krijgen. Ik heb ze gemaild zonder reactie. Erg jammer

Svar fra Fris
Een keer hier besteld en nooit meer!
Miste 9 items uit mijn eerste bestelling hierover gemaild en zou ze alsnog opgestuurd krijgen. Echter toen ik de tweede zending open maakte miste ik er alsnog 2

Svar fra Fris
De helft van mijn bestelling is mis gegaan. Verkeerde kleur en maat binnen gekregen. Hier over gemaild en ze komen niet met een oplossing. Geld verspilling om hier dus iets te kopen. Of je moet van verassingen houden🙈

Svar fra Fris
Zeer slechte kwaliteit kralen.

Svar fra Fris
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.