Jeg er veldig fornøyd med produktet. Fargen blir veldig fin i mitt hår iallefall, og holder i ca 4 vask før jeg må tilføre på nytt. Har prøvd andre typer som ikke får den samme farge/holdbarhet i håre... Vis mer
Valget av fargemaling er viktig for meg, og denne butikken ga meg denne muligheten, og de inkluderte også 2 godteri med bestillingen min, noe som faktisk er veldig hyggelig, selv om det er en liten ti... Vis mer
Om Frisørtid

For førsteklasses hårpleieprodukter på nett!
Frisørtid.no er ditt ultimate mål for førsteklasses hårpleieprodukter på nettet. Med vårt nøye utvalgte sortiment av premium merkevarer som Maria Nila, Amika, Color Wow, Gold, Four Reasons, BaByliss, Efalock og mange flere, tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle hårtyper og behov. Vår misjon er å levere kvalitetsprodukter som garanterer hår i verdensklasse, samtidig som vi fokuserer på å oppnå maksimal kundetilfredshet. Utforsk vårt eksklusive bibliotek med informative og inspirerende videoer som gir verdifulle tips og triks for å oppnå fantastisk hårpleie. Vi er drevet av en lidenskap for kvalitet og kundetilfredshet, og streber etter å gi deg den ultimate handleopplevelsen, enten det er online eller i en av våre salonger. Velkommen til Frisørtid.no, din pålitelige partner for hårpleie og skjønnhet, hvor vi kombinerer ekspertise med lidenskap for å løfte frem din naturlige skjønnhet. Med gode tilbud hver uke, konkurransedyktige priser og rask levering, ønsker vi å tilby deg en sømløs og effektiv handelsopplevelse. Hos Frisørtid.no prioriterer vi både produktkvalitet og kundeopplevelse, og vi er engasjert i å tilby deg kun det beste innen hårpleie. Besøk vår Trustpilot-side for å dele din tilbakemelding og bli en del av vårt stadig voksende samfunn av tilfredse kunder!.
Hånesveien 61, 4635, Kristiansand, Norge
- +4738118740
- admin@frisortid.com
- frisortid.no

Rask levering av produktet
Rask levering av produktet. Fin krøllbørste som ikke setter seg fast i håret og at den føner samtidig som man krøller. Veldig fornøyd med denne krøllbørsten.

Elendig kundeservice
Det var feil på produktet da jeg åpnet pakken . Doseringspumpen var knekt .
Har sendt mange Mail vedr dette men får ikke svar!! Elendig kundeservice

Svar fra Frisørtid
Pakken kom relativt raskt med hyggelig…
Pakken kom relativt raskt med hyggelig "Tusen takk, navnet mitt og hjerte" påskrevet ordre seddelen. En liten kjærlighet på pinne lå også ved.

Svar fra Frisørtid
Bestilt heat cream & babyliss…
Bestilt heat cream & babyliss airstyler, fikk dette til en utrolig god pakkepris! Kjemperaskt levering, bestilte dette søndag 21.Juli og fikk pakken 26.Juli. De holder til i Kristiansand og jeg bor i Lofoten, som jeg vil si er meget bra jobbet! Har ikke fått testet produktene enda men førsteinntrykket er veldig positivt.

Super service
Jeg bestilte en varmluftsbørste fra butikken. Super service og fikk til og med melding fra de angående pakken da den måtte sendes med postnord.

Svar fra Frisørtid
Rask levering og hyggelig håndskreven…
Rask levering og hyggelig håndskreven beskjed der det sto «Tusentakk Johanne»

Svar fra Frisørtid
Valget av fargemaling er viktig for…
Valget av fargemaling er viktig for meg, og denne butikken ga meg denne muligheten, og de inkluderte også 2 godteri med bestillingen min, noe som faktisk er veldig hyggelig, selv om det er en liten ting.

Svært fornøyd
Jeg bestilte denne hårføneren og mottok den 2 dager etter bestilling. Super god og rask levering. Produktet sto til forventningene og det ligger en video ute som er veldig hjelpsom ettersom det var litt vanskelig å gjøre det selv!