Easy to navigate website with lots of options, I mostly use it to buy paint and brushes. Never had any problems Option for local pickup is great aswell.
Se hva andre synes
I was looking for someone to 3d print a custom piece with painting and jelle delivered perfectly! He took the time to really make my vision of it come to life and didnt hesitate to change anything i... Vis mer
Great service, great communication and goes the extra mile. I asked for some custom work, which Jelle did happily and without asking exorbitant extra fees. Something else in the order went slightly wr... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
3D-print service voor ttrpg's, wargaming en andere bordspellen. Daarnaast worden er ook handgemaakt dicebags, terrain en meer verkocht. De workshop biedt ook mogelijkheden voor lasercutting en laser engraving van diverse materialen, resin dice mogelijkheden en workshops gericht op miniaturen schilderen.
Kontaktopplysninger
Boegbeeld 55, 1671TB, Medemblik, Nederland
- 0639742955
- jelle@friendlygiantgaming.com
- friendlygiantgaming.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super webstore
Goede producten, fijne communicate en ze gaan echt voor tevreden klanten.
Snel en positief verrast
Alles was snel geleverd. En kreeg zelfs een extra mini vanwege het pay it forward. Was erg blij verrast.

Svar fra Friendlygiantgaming
Boven verwachting blijven presteren is…
Boven verwachting blijven presteren is zeker een kwaliteit!

Great eye for detail.
Great service both in quality eye for detail and help getting what you want.

Klant vriendelijk
Klant vriendelijk, goed bereikbaar, modellen van goede kwaliteit, je wordt goed geholpen en problemen worden snel opgelost

Svar fra Friendlygiantgaming
Super mooie mini’s en blocks
Super mooie prints en snel geleverd. Heel vriendelijke service, er wordt goed meegedacht en de informatieverstrekking is optimaal. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Super leuk!
Jullie zijn zeer open over wanneer jullie afwezig zijn.
Voegen af en toe een leuke mini toe als bonus en hebben unieke minis

Goed verpakt en veel
Goed verpakt en duidelijk aangegeven dat het breekbaar was.
Ik had een verrassingspakket gevraagd deze had veel mini's en variatie.

Svar fra Friendlygiantgaming
Schakelen met Jelle is fijn en hij…
Schakelen met Jelle is fijn en hij denkt graag met je mee!

Svar fra Friendlygiantgaming
Doet zijn naam "friendly" eer aan.
Heel aardig, behulpzaam, goede service, en uitstekende kwaliteit mini's.

Svar fra Friendlygiantgaming
Vlotte levering met een leuk aanbod.
Vlotte levering met een leuk aanbod.
Mystery boxes zijn meer dan correct geprijsd en een leuk cadeau idee!

Helemaal top!
Het was enorm snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De mini’s zijn echt van top kwaliteit.

Svar fra Friendlygiantgaming
Top ervaring met hoge kwaliteit minis
Erg prettige ervaring. Ik heb 7 minis besteld met de kanttekening of de levering dinsdag of woensdag kon. De verkoper kon niet op tijd mijn bestelling opsturen en heeft me toen netjes een mail gestuurd met de vraag of hij het weekje moest vasthouden of alsnog moest opsturen.
Op de reactie heb ik nooit antwoord gekregen. Dat vond ik wel jammer maar hij heeft nog steeds voldaan aan mijn voorwaarde om het op dinsdag te laten leveren. Vanochtend keurig gekregen.
Een van de hoorns van een van de minis was tijdens het transport afgebroken. Niks wat ik niet zelf kon maken. Is het jammer? Tuurlijk. Maar het lag niet aan de printkwaliteit of de verpakking. Het was een fragiele hoorn dat op het dunste punt was afgebroken.
Gelijmd, primer laag er over heen. Ik ben de enige die het ziet want ik heb het gelijmd.
Het zou oneerlijk zijn om minder dan 5 sterren te geven door deze twee puntjes.
De minis zijn van net zo'n hooge kwaliteit als ze op de website staan.
Het zou alleen echt heel fijn zijn als ergens op de website de exacte grootte van elke mini staat ipv alleen de schaal. Sommige zijn groter dan verwacht en andere kleine dan verwacht.

Uitstekende ervaring
Een bestelling gedaan voor het schilderen van miniaturen voor een groep: 8 simpele kobolds, 8 gedetaileerde helden, 2 grote monsters.
Klantenservice was friendelijk, reageerde snel en behulpzaam. Hielp met het finden van een miniatuur wanneer ik niks exact tot mijn smaak vond, gaf realistisch een eerlijk antwoord over de verwachte verzendtijd, heeft geholpen met ervoor zorgen dat alle miniaturen dezelfde grote waren.
Bestelling was binnen een mum van tijd binnen, veilig getransporteerd met beschermmiddel om de modelen heel te houden. Miniaturen bevatte nauwelijks 3d-print artefacten, alle miniaturen waren binnengekomen (inclusief de gratis mini-of-the-month ;) ), de miniaturen zijn competitief geprijst vs andere 3d print services; ik heb niks negatiefs te zeggen.
Een dik verdiende 5/5

Eerlijk ondernemen.
Jelle kwam in de lucht nadat ik de bestelling had geplaatst dat de prijs niet helemaal correct was en dat ik eigenlijk te veel had betaald. Als hij niets had gezegd dan had ik het nooit doorgehad en had hij meer verdient maar je merkt dat het bij hem vooral draait om kwaliteit leveren en eerlijk ondernemen. 10/10 voortaan altijd mijn minis hier bestellen.

Svar fra Friendlygiantgaming
Goed verpakt en diversiteit aan mini's…
Goed verpakt en diversiteit aan mini's gekregen. Kwaliteit is goed. Enige wat ik wellicht fijn had gevonden was een overzichtje van wat wat is.
5 sterren sowieso vanwege de cat stickers

Goede minis
Goede minis, maar sommige minis waren kleiner dan verwacht. Dit is jammer omdat ik 1 mini had besteld als "boss", maar nu is hij helaas niet intimidated genoeg. Het was fijn geweest als er een foto bij was gepaatst van de daadwerkelijke grootte. Daarnaast geeft dm stash de mogelijkheid voor 32mm of 75mm. Maar dit probleem ligt voornamelijk bij mij, omdat ik iets meer onderzoek vanuit mezelf had moeten doen.
Verder leuke eitjes gekregen.
Ik ga hier zoizo opnieuw bestellen dus vandaar de 5 sterren.

Service & kwaliteit
Ik heb al meerdere keren hier besteld, heel fijn bedrijf met goeie kwaliteit!
De eigenaar geeft je hele goeie service en helpt je graag!
Zeer tevreden en shop hier graag vaker!

Goed persoonlijk geholpen
Goed persoonlijk geholpen, snelle levering en kwaliteit spul.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.