Jeg bestilte en liten lampe (fikk ikke ordrebekreftelse), men angret etter å ha lest negative anmeldelse her. Skrev derfor mail etter noen minutter og avbestilte lampen. Fikk aldri svar og regnet k... Vis mer
Bestilte en lang jakke. Og har mottatt den, men viste ikke det var fra Kina. Så kvaliteten kan jeg ikke si noe om da jeg ikke har brukt den enda. Størrelsen var grei. Pleier og bruke M L og bestilte... Vis mer
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Andre kikket også på
Jeg bestilte lamper fra Frederiksen…
Jeg bestilte lamper fra Frederiksen Fashion for over 1,5 måned siden, og har endelig fått beskjed om at de er levert. Det har vært utrolig vanskelig å få kontakt med kundeservice underveis, og jeg fikk lite informasjon om når varene faktisk skulle komme. Etter så lang ventetid har jeg enda ikke fått sett lampene, så jeg håper de i det minste lever opp til forventningene.
Dette har dessverre ikke vært en god handleopplevelse, og jeg ville vært forsiktig med å bestille her igjen før de får bedre kundeservice og leveringstider.
Jeg bestilte en micro-cpap fra dere den 19. Juli 2025 og har ikke mottatt den fra dere.
Har ikke fått det jeg bestilte den 19/07-2025. Micro cpap.
Søvnapne'apoarat for reiser.
Den skal sendes til Tor Algrim, Bestemors vei 45,1434 Ås
Vennligst bekreft mottagelsen
av denne meldingen
Micro-cpap ble betalt med 419 kr
Mvh Tor Algrim
Helt håpløst firma
Helt håpløst firma. Kjøpte et produkt hos dem som skulle gjøre underverker på slitne skinnmøbler. Prøvde det på to skinnkrakker og det virket ikke. Klaget til Fredriksens fashion og viste til at de tilbyr penger igjen om du ikke er fornøyd med produktet. Men da kommer de bare med slike AI-svar som er helt ubrukelige. Du får kun penger igjen om du sender produktet i retur, men du får kun returnere produkter uåpnet i originalembalasjen. Og hvordan i all verden skal en finne ut om produktet virker uten å prøve det??? Så altså jeg får ikke penger igjen, for jeg får ikke returnere produktet som er åpnet. Har hatt en lang dialog på mail med kundeservice, og det er tydelig at det er en «maskin» som svarer. Kjøper aldri noe mer derfra.
Dårlig kvalitet og høy pris.
Helt vanvittig dårlig kvalitet på klærne. Ble lurt og trudde d va bra, da prisen va ganske høy. IKKE BESTILL KLÆR HER!! Dårlig service og veldig vanskelig hvis du ønsker å returnere. Æ trur noen bestiller varene fra Asia billig, og selger d videre dyrt. Innpakningen og kvaliteten på stoffene, e helt likt klærne fra feks Temu. (som æ har sluttet å handle klær fra for lenge siden) Denne dritten her nå, lurer og svindler folk. Lær av MIN erfaring og ik handle her!!

Helt elendig service
Helt elendig service! Du må ordne alt selv når det er noe galt! Fikk først ikke varene. Måtte rote rundt og fikk tak i de til slutt. ELENDIG kvalitet rett fra Kina. Han sitter ved kjøkkenbordet og bestiller dårlige varer fra Kina og 10 dobler prisen. Styr unna!!!

Styr unna
Svindelside. Styr unna. Nettsiden inneholder bilder av falske butikkfronter som skal befinne seg i Oslo, men de samme bildene er å se på freepik.com - AI genererte bilder. Butikken finnes ikke i Norge, foretaksadressen er i Nederland, og de selger varer fra aliexpress til 10x prisen. Eksempelvis en sovemaske til 49 kr på aliexpress selges til 469 kroner på Frederiksen Fashion. Til og med butikknavnet er tatt fra en gammel butikk i Oslo som har stengt ned. De har til og med falske anmeldelser på nettsiden, som skal se ut som norske anmeldere fra Trustpilot. Hvordan er det lov å holde på sånn?
Edit etter at eier svarte på anmeldelsen min:
Svaret bekrefter at dette er svindel ved hjelp av AI. Jeg sier rett ut at det er svindel, og de svarer med :"Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse, det skal ikke være slik. Ta kontakt på mail blablabla så skal vi hjelpe deg med retur, reklamasjon eller whatever." Jeg fikk mulighet til å redigere innlagget mitt etter svar fra eieren, og takk for det.

Uforutsigbare.
Fikk aldri svar og regnet kjøpet for tapt. Men uten forvarsel dukket lampen opp i postkassen en måned etter..

Dårlig butikk
Fikk bare halve forsendelsen. Måtte betale til Klarna, for Fredriksen fashion påstod at jeg hadde mottatt forsendelsen. Har mailwt med FF frem og tilbake, ute å motta resten av forsendelsen. Elendige greier!!!!

Svar fra Frederiksen Fashion
Elendig service, og varer fra Kina.
Må si meg enig i alt som skrives på anmeldelser over her. De utgir seg for å være en nettbutikk, men sender i realiteten varer fra kina, som er ubrukelige. På servicesiden deres står det at de skal svare på alle henvendelser i løpet at 24 timer, fortsatt ikke hørt noe som helst, og nå har det allerede gått noen dager...Ser nå i ettertid at jeg burde sjekke anmeldelsene på denne nettbutikken som ikke engang har et lager, men sender varer fra Kina. Kjenner jeg er ultraskuffa over både varen og elendig service. Skal returnere varen uansett hvor mye det koster bare av prinsipp!!

Hørte aldri noe fra de
Jeg bestilte to varer. Fikk betalingsinformasjon fra Klarna. Det var alt jeg har hørt fra frederiksen-fashion. Ingen bestillingsbekreftelse, ingen varer. Fikk heller ikke kontakt via mail eller telefon.

Bestilte en lang jakke
Bestilte en lang jakke. Og har mottatt den, men viste ikke det var fra Kina. Så kvaliteten kan jeg ikke si noe om da jeg ikke har brukt den enda. Størrelsen var grei. Pleier og bruke M L og bestilte L

Svar fra Frederiksen Fashion
Useriøst! fikk først beskjed om at varen var…
fikk først beskjed om at varen var forsinket, så at den hadde forsvunnet i posten, de skriver nå at det er sendt på nytt med et sporingsnummer som ikke fungerer. Helt useriøst.

Nettside som driver dropshipping
Jeg ble også lurt av nettsidens falske trustpilot anmeldelser. Og at logoen sier Oslo. Dette er en nettside som driver med dropshipping uten å informere kunden om dette, beklagelig at jeg fant ut dette i ettertid. Varen jeg kjøpte fins 300kr billigere på temu. Kontaktet kundeservice før varen er sendt for å be de kansellere ordren, men dette var selvfølgelig helt umulig når de ikke har noe som helst ansvar der varen er lagret og sendes fra. Styr unna denne nettsiden, som andre her sier er dette kun overprisa varer man ellers kan finne billigere på temu som blir sendt fra kina.

Varmehanskene er helt ubrukelige
Kjøpte varmehanskeri str L lenge før jul. De ankom i Romjulen i str XXS (barnestr) Forsøkte å lade de opp, men de ble glovarme så jeg forsøte å ta ut kablene da jeg var redd fora t hanskene kunne brenne opp. Da røk varmetråden. Forsøkte å få tak i returinfo, men fikk kun feilmelding på mailer. 2. februar kom et tilbud om 20% prisreduksjon eller å sende de ubrukelige hanskene til Kina. Dette ville koste kr 150 og hanskene kostet kr 300. Jeg stoler ikke på at firmaet ville refundert dette uansett og tar rabatten og handler aldri her igjen.

Dette er ren svindel
Dette er ren svindel. Varene kommer fra Kina og er ikke i nærheten av produktet de lover. Ligg unna eller bli lurt!

Svar fra Frederiksen Fashion
Varme hansker, Som en annen også har opplevd
Som en annen også har opplevd: Kjøpte noen sånne oppladbare varmehansker som skulle ha flere funksjoner. Først reagerte jeg da jeg fikk mail fra en kinesisk nettside om at pakken var på vei, og da den kom hadde jeg tydelig fått noe dritt fra Kina som ikke er litt som annonsert! Ingen knapper man kan justere varmen på, og de fungerer kun når man har de i stikkontakt. Jeg fant ut at det samme gjelder med en batteribank, men da er jo hele poenget borte. Sendt dem mail om dette, å venter "i spenning på svaret fra dem" kjøpt igjennom Klarna så får høre hva de også sier. Iallefall et produkt/firma det bare er å styre unna.

Svar fra Frederiksen Fashion
Verste kundeservicen jeg har vært med…
Verste kundeservicen jeg har vært med på, sier pakke er levert. Men ikke sett noe til den.
Kontaktet butikk og de er ikke interessert i å hjelpe i det hele tatt.
Hold dere unna!!

Billig stoff
Billig stoff. Overpriset. Falske anmeldelser.

Styr unna!
Styr unna! Produktene er på ingen måte som annonsert. De har falske trustpilot-anmeldelser på nettsiden. Adresse oppgis å være i Nederland, men varene kommer direkte fra Kina.

Svindel
Fake. Overprisede produkter som sendes fra Kina, og som overhodet ikke ligner det som står på hjemmesiden. De har falske trustpilot anmeldelser i reklame og på hjemmeside med bare positive tilbakemeldinger- ren svindel.
De har adresse i Nederland selv om det står Oslo i overskriften. De har ingen returadresse. Det oppgis angrerett, men man må betale NOK 200 for å returnere varer.
Bare å holde seg unna.