Modtog vores pakke super hurtigt. I filmede en lille film af pakningen, ungerne var vilde med det. Tak for det. 🙏🏻 Super sjovt med noget anderledes slik end det man plejer. Super kundevenlige... Vis mer
Se hva andre synes
Slikket var hårdt og lignede noget der både var for gammelt og som hade fået tæsk med en hammer, mange af tingene smagte af noget det virkelig ikke burde smage af. Hold jer langt væk fra det sted... Vis mer
Selskapet har svart
Flot hjemmeside, og let at navigere rundt på. Bestilte fredag og kunne hente pakken onsdagen efter. Synes det er ret godt gået når den skal fra Bornholm til Fyn😍 Indholdet var pakket godt ind og... Vis mer
Selskapet har svart
Super flor hjemmeside, der er nem at finde rundt på. er overvasket over så mange speciel varer, trods at det stadig er en lille virksomhed, så fedt! ville sagtens kunne finde på at bestille derfra... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi sælger unikt slik og snacks fra hele verden. Vi har mange varer fra Balkan. Derudover har vi også fra lande som Tyrkiet, Thailand, Kina, Amerika, Rumænien osv. Vi ønsker at gøre jeres fredagsslik endnu mere specielt med vores unikke sortiment. Glæd dig selv, en kollega eller din familie med slik og snacks som er anderledes end det sædvanlige man kan købe i dagligevarebutikkerne.
Kontaktopplysninger
Danmark
- fredagsslik.nu
God oplevelse
Modtog vores pakke super hurtigt.
Super sjovt med noget anderledes slik end det man plejer.
Super kundevenlige og imødekommende.
Bestemt ikke sidste gang vi har bestilt hos jer. 😍
Mega godt!
Mega godt!
Mega hurtig levering og Mega godt slik
Får altid nogle gaver med
Det tredje gang jeg bestiller og den 3 gang fik jeg en slik pose med❤️❤️

Svar fra Fredagsslik
Virkelig hurtig levering 👏🏻 Ordren var…
Virkelig hurtig levering 👏🏻 Ordren var pakket godt. Hyggeligt med et personligt kort i kassen og lidt ekstra godter udover det jeg havde bestilt. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra jer 🫶🏻

38 kg slik lige kommet ind af døren
38 kg slik lige kommet ind af døren. Alt levende op til forventningerne. Ja noget smager bedre end andet. Men sådan er det med når man prøver nye ting. Ikke sidste gang vi har bestilt mvh Rikke

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Dermed har jeg modtaget lidt ekstra udover det jeg bestilte.

Alt perfekt
Alt perfekt. Fint pakket ind samt hurtig levering
Bestiller gerne igen :D

Flot hjemmeside
Flot hjemmeside, og let at navigere rundt på.
Indholdet var pakket godt ind og ankom i hel tilstand - var ellers lidt bekymret for drikkevarerne😊
Jeg kommer igen en anden gang

Svar fra Fredagsslik
Godt slik og gode kasser med mystery.
Godt slik og gode kasser med mystery.
Har lige lagt en ordre igen
Ordre #6269

Svar fra Fredagsslik
Mega søde og top service
Jeg købte en hel masse slik fra Fredagslik.nu. Det kom allerede efter 2 dage. De har helt top service og er mega søde. Anbefaler at man går der ind og køber derfra 😊😁

Svar fra Fredagsslik
Slikket var hårdt og lignede noget der…
Hold jer langt væk fra det sted og brug føtex, Kvickly eller føtex i stedet..
Nok kun et spørgsmål om tid før der nogen der får slik med efterladenskaber fra rotter i

LEVERING ER ALT FOR LANGSOM
JEG FIK MINE TING 8 DAGE EFTER JEG BESTILTE MIN ORDRE!!! DET ER IKKE I ORDEN!!!!!!

Svar fra Fredagsslik
De var super hurtige med at levere og
De var super hurtige med at levere og de var super søde jeg og jeg vil bare sige at jeg kommer 100% til at købe hos dem igen

Svar fra Fredagsslik
Super god service med hurtig levering
Super god service med hurtig levering. Er mere end tilfreds med de varer jeg har modtaget ☺️

Svar fra Fredagsslik
Gode priser og hurtig levering
Fredagsslik.nu er den eneste forretning i Danmark der sælger Fanta Shokata og andre sjældne Fanta sodavand LEVERET til døren - det er bare fornemt!! Super gode priser og hurtig levering :)
Fantastisk
Super flor hjemmeside, der er nem at finde rundt på.
ville sagtens kunne finde på at bestille derfra igen, og så fedt at i har en kategori, der viser jeres rødder

Svar fra Fredagsslik
Lytter til deres kundekreds.
Lytter til deres kundekreds.
Jeg har ikke modtaget mit køb endnu, men jeg skrev ind til fredagsslik.nu, for at høre om de kunne skaffe m&ms med peanutbutter, jeg har ikke kunne finde denne variant i Danmark længe og elsker det. Der går ikke særlig lang tid, og så får jeg besked om at de nu har fået det på lager!! Mega god service, jeg er yderst taknemmelig.

Super hurtig service
Super hurtig service, den ene gang havde jeg bestilt til afhentning hos dem, så havde jeg glemt det og bum så stod de her med min pakke!
Fuldstændig fantastik og synes det er sjovt med andet slik end det man plejer at købe 🙏🏼🎉 kæmpe succes herhjemme 🤩

Svar fra Fredagsslik
Hurtig levering og vi fik endda en…
Hurtig levering og vi fik endda en ekstra ting med ☺️

Svar fra Fredagsslik
Hurtig levering og nemt at bestille.
Hurtig levering og nemt at bestille.
Vi glæder os til at smage på sagerne.

Super lækker..
Super lækker hurtigt levering, og mega lækkert udvalg på jeres hjemmeside. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra (:

Svar fra Fredagsslik
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.