1. Klesbutikk
  2. Undertøysbutikk

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

3,1

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Kjøpte badeshorts som var alt for…

Kjøpte badeshorts som var alt for liten, bestilte en str større en modellen som i følge bilde var større enn meg. I tillegg må retur betales selv OG du kan ikke returnere om emballasjen er brukt(det er ikke undertøy). Håpløs service!

20. juni 2025

Elendige produkter og sender du i retur…

Elendige produkter og sender du i retur kan du bare glemme å få noe tilbake! Styr unna

6. april 2024

Svar fra Frank Dandy

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse. Tack för att du delade med dig av din erfarenhet.

Pakken ble "borte" TO ganger

Jeg bestilte to shorts 29.05, fikk varsel i Posten-appen min om at varene var på vei TRE ganger, men mottok først pakken etter ferien den 06.07...

Grei dialog på epost med kunderservice. De greide imidlertid ikke finne ut hvorfor pakken min ble "borte" hele to ganger.

Her er det siste svaret fra Frank Dandy kundeservice: "I am really so sorry that this has happened, we have noticed that there are more people who have had the same problem with Bring.

I can't see why this is happening or what keeps them from getting any updates.

I have now asked the warehouse to look into this and said that this seems to be a bigger problem than we thought."

Jeg foreslo selv et plaster på såret i form av noen sokker eller andre giveaways. Oppga str 42 i sokker, men endte opp med to sokkepakker i str 37-40...

Er veldig fornøyd med de to shortsene jeg bestilte, men vegrer meg veldig for nye ordre når de ikke kan forklare pakker som blir borte (og skylder på Bring som jeg aldri tidligere har hatt problemer med).

6. juli 2023

Svar fra Frank Dandy

Tack för att du delade din erfarenhet. Vi är glada att du är nöjd med shortsene, men vi ber om ursäkt för problemen med leveransen och kommunikationen. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och kommer att jobba för att förbättra våra processer. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar!

Anbefales!

Jeg har handlet fra dem en håndfull ganger og er veldig fornøyd. De har produkter laget av litt alternative materialer om man ønsker det, i tillegg til bomull, og har design som er lette å like.

Bambus sokkene er veldig myke og behagelige første gang man bruker de, men føles mer som bomull etter vask, og holder godt. Lyocell undertøyet er veldig mykt og behagelig, men loer mer i skrittet enn bomull og jeg er usikker på om det holder like lenge. Jeg har kun brukt undertøy fra FD de siste par årene og uten å oppleve at det har gått hull på eller rifter i noen av plaggene, så jeg kan ikke klage på kvaliteten.

Jeg har også kjøpt shortser, et par hoodies og en crewneck genser som jeg liker svært godt, og skulle ønske de fortsatt solgte crewneck genseren sin i sort, ettersom det er en favoritt hos meg.

Til sist vil jeg understreke at jeg har opplevd kundeservice som enestående og svært kundeorientert, noe jeg sjeldent sier. Så alt i alt mener jeg at 5 stjerner er velfortjent og jeg kan trygt anbefale å handle her til venner og familie.

21. april 2023

🥰

Dårlige produkter og ingen kundeservice

Dårlige produkter og ingen kundeservice, tatt kontakt flere ganger uten å få noe respons.

Produktene holder i fra 1dag til 2uker.

15. oktober 2022

Hej

Det bekymrar mig att du inte fått tag på kundservice. Jag hjälper dig gärna med din reklamation dem ska absolut hålla med än 2 veckor. Super tråkigt att höra. Du når mig på support@frankdandy.com
Ha en fin dag och hör av dig så hjälper vi dig vidare.
//Denise

Ikke kjøp fra dem!

Så flere reklamer fra Frank Dandy på instagram og hadde aldri hørt om dem før. Men reklamene begynte å dukke opp mer og mer så jeg kjøpte noen truser og bh. Stoffet er alt for tynt og ser rett og slett billigt ut.. Er ikke rart det var billig. Ikke handle fra dem, du får utrolig ræva varer. Føles ut som scam

8. mai 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (354 anmeldelser)