Wat een ongelooflijke penetrante chemische lucht komt er van de poster. Het gehele huis stinkt naar deze ongezonde lucht.
Se hva andre synes
Superfijn bedrijf. Ik heb meerdere malen bij ze besteld (eerst een print op acryl, daarna een fotobehang, daarna muurstickers). Hun prints zijn heel mooi, echt goede kwaliteit. Het fotobehang is ook e... Vis mer
Een prachtig fotoprint rolgordijn, echt schitterend afgedrukt, net zoals mijn foto. Een dikke en goede kwaliteit en verduisterend. Bij een vraag krijg je snel via mail of vragen formulier netjes en c... Vis mer
Minecraft gordijnen De gordijnen van minecraft zijn supermooi en echt maatwerk. Als enige tip zouden jullie misschien in een beschrijving kunnen aangeven dat de touwtjes aan het uiteinde naar eigen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Foto4art – Professionele wanddecoratie en fotokunst op maat. >> Bij Foto4art draait alles om één ding: jouw favoriete foto’s tot leven brengen in de hoogste kwaliteit. Als onderdeel van de Nikkel Art-groep combineren wij meer dan 10 jaar ervaring in fotoprinting met een passie voor design en interieur. Wij produceren hoogwaardige foto’s op plexiglas, aluminium dibond, glas, canvas, posterpapier en nog veel meer – volledig op maat en rechtstreeks uit ons eigen atelier in België. >> Of je nu kiest voor een eigentijdse plexiglas print met glans en diepte, een mat aluminium kunstwerk met industriële look of een klassiek canvas schilderij, bij Foto4art wordt elk product op bestelling gemaakt met aandacht voor elk detail. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en milieuvriendelijke inkten garanderen we een haarscherpe resolutie, levendige kleuren en een indrukwekkende duurzaamheid – ideaal voor zowel thuis als professioneel gebruik. >> Onze klanten waarderen vooral: > Maatwerk – elk formaat, elk motief en elke afwerking is mogelijk. > Topkwaliteit – premium materialen, UV-bestendig en krasvast. > Snelle levering – productie in eigen huis, zorgvuldig verpakt en snel verzonden. > Persoonlijke service – rechtstreeks contact met ons team, zonder tussenpersonen. > Duurzaamheid – milieubewuste productie met recycleerbare materialen. >> Foto4art is de perfecte keuze voor wie zijn interieur wil verrijken met professionele fotokunst. Van moderne interieurs tot klassieke woonstijlen, van kantoren tot horecazaken – onze wanddecoraties brengen sfeer, karakter en persoonlijkheid in elke ruimte. >> Laat je inspireren door duizenden hoogwaardige beelden of upload je eigen foto voor een volledig gepersonaliseerd kunstwerk. >> Bezoek www.foto4art.nl en ontdek de kracht van gepersonaliseerde fotokunst – op maat gemaakt, duurzaam geproduceerd en met liefde afgewerkt.
Kontaktopplysninger
Nederland
- foto4art.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
DE foto zag er erg mooi uit
DE foto zag er erg mooi uit, Maar de kwaliteit was erg slecht .
Bijhet opplakken scheurde de foto door midden erg jammer konden we gelijk weg gooien.

Svar fra Foto4art.nl
Snelle levering en een goede kwaliteit…
Snelle levering en een goede kwaliteit fotobehang. Gemakkelijk te verwerken, ziet er strak uit.
Alles ging prima
Alles ging prima
Doek van Rovinj zag er erg mooi uit
Super snel geleverd
Ben heel erg blij mee
vergeleken bij vorige aankopen van…
vergeleken bij vorige aankopen van muurstickers is de kwaliteit heel erg achteruit gegaan. Dit is dun, goedkoop plakplastic, lastig aan te brengen, er blijven lucht bubbels in, ondanks herhaaldelijk weg strijken met een rakel en zelfs helemaal opnieuw plakken. Ik ben hier helemaal niet blij mee, was mijn geld totaal niet waard.

Svar fra Foto4art.nl
Ruime keus,makkelijk om de foto op…
Ruime keus,makkelijk om de foto op gewenste maat te laten maken en redelijk snelle levering.
Voor herhaling vatbaar.
Op maat en toch snel
Als interieur stylist had ik een 3-luik op maat nodig. Dat is heel vlot verlopen en ook de levering kwam zeer snel. Top!
Echt super kwaliteit behang EN afdruk.
Levertijd, levering,super! Het behang zelf , makkelijk aan te brengen. Mooie kwaliteit ook.
Weer een paar prachtige stickers…
Weer een paar prachtige stickers ontvangen. Kleuren zijn onwijs mooi. Helaas nog geen kans gehad ze op te plakken vanwege ziekte, maar zodra ze hangen Wilkinson best nog een review plaatsen

Svar fra Foto4art.nl
Snelle uitlevering en goed verpakt!
Snelle uitlevering en goed verpakt!
Slechte AI fotoprint. Bonsai boom, takken die zweven, of uit het niets komen..

Svar fra Foto4art.nl
Communicatie en klantenservice is zeer…
Communicatie en klantenservice is zeer slecht. Zonder dat hierover iets op de website vermeld was, bleek dat ze rond de feestdagen ineens compleet gesloten waren en orders die ze niet meer afkregen werden pas weken later weer opgepakt. Ze blijven beweren dat dit op de website heeft gestaan, zelfs nadat screenshots bewijzen dat dit absoluut niet zo is. Zelfs een "oh wat vervelend" kon er pas na 3 keer op en neer mailen vanaf. Bijzonder voor een bedrijf dat beweert de "Beste klantenservice" te hebben.
Edit: en ook nu in de reactie weer liegen. Er stond niet dat het bedrijf gesloten was, sterker nog, tijdens de mysterieuze "vakantiesluiting" hadden ze zelfs nog actie aanbieding lopen. Geen nieuwsbericht op de website, geen bericht op social media, ze verwijzen naar een banner die er gestaan zou hebben. En het screenshot van die banner heb ik ze gestuurd, dat was alleen een actie aanbieding. Kortom, ze blijven maar wrijven in een vlek. Nooit handig en zeer onprofessioneel.

Svar fra Foto4art.nl
Onze vorige poster sticker was van de…
Onze vorige poster sticker was van de muur gekomen. Dit nadat we enkele weken na het plakken al hadden aangegeven dat er lucht onder kwam door wisselingen in warmte en kou. Na mails (wel goede respons hierop) slechts 5% korting. Aangezien we deze foto alleen hier konden vinden, hebben we dit toch weer gedaan alleen nu i.p.v. sticker nu fotobehang. Betere kwaliteit dus hoop dat hij nu wel blijft zitten. Helaas bij behangen moesten we nog alles zelf knippen! Voor ons andere zoontje hadden we fotobehang via de behangkoning. Dit is een betere tip: deze zit nog op de muur en je krijgt complete stroken thuisgestuurd zodat je zelf niet hoeft te knippen. Kortom, dit was onze laatste bestelling

Svar fra Foto4art.nl
Een flinke rij kastdeuren beplakt
Een flinke rij kastdeuren beplakt. Daarvoor 1 groot tafereel in 8 banen laten snijden. Wat vind ik ervan. Product is goed, stevige folie, maar bij aankomst liet een deel van de achterkanten al los (te stijf opgerold?). De resolutie valt me wat tegen. Maar de grootste ergernis? De banen waren niet genummerd. Was een flink uitzoekwerk.

Svar fra Foto4art.nl
mooie foto's op canvas en goed verpakt…
mooie foto's op canvas en goed verpakt verzonden
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.