Nå har jeg prøvd pronasjon såler og magnetiske oppå i 2 uker og er det beste på byggeplassen 👍. Pronasjon sålene håller foten stabil men det magiske skjer med magnetiske. Dette er prøvd bare på bygge... Vis mer
Super kvalitet til en lav pris! Jeg har handlet hos Fotbutikken flere ganger og er like fornøyd hver gang. Jeg har kjøpt både skosåler med pronasjonsstøtte samt såler for hæl og fotbue. Produktene e... Vis mer
Levering, frakt osv er veldig bra. Raske og effektive. Produktet er derimot av litt labrere kvalitet. Kjøpte en knestøtte, og jeg hadde nok hatt mer utbytte av å binde fast en katt rundt kneet. Design... Vis mer
Kjøpte 2 par barfotsko for å prøve. Så langt er det en trivelig opplevelse, men det er viktig å lese beskrivelsen og ha riktig mål av fotsålen din da det ene paret er litt stor i størrelsen (kjøpe... Vis mer
Om du ser etter fotpleieprodukter som innleggssåler, fotkremer, fotfiler eller neglepleieprodukter har du kommet til rett sted. Vi er et netthandelsselskap med fokus på fotpleie. I Fotbutikken finner du alt du kan tenke på for føttene dine – velvære som innleggssåler, fotfiler, støttestrømper, fotkremer og mye mer.
Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Rask levering og god kvalitet på barfotskoene jeg kjøpte hos Fotbutikken.

Svar fra Fotbutikken.no
Veldig godt fornøyd med mine Active Badesko!
Forsendelsen gikk knirkefritt og skoene har god kvalitet.
Sitter godt på foten og ser helt alright sporty ut (til å være badesko). God såle som virker til å tåle en trøkk. Jeg har størrelse 37-38 i vanlige sko, men bestilte 38-39 i disse. Jeg bestiller meg nok et ekstra par i reserve, og da går jeg nok ned i str til 36-37 for at de skal sitte enda tightere på foten (mer som en sokk).
Der at jeg kjøper et reserve par sier mye om hvor begeistret jeg ble for dem! Helt perfekt for kano-/kajakkturer der man må vasse litt ved i land-stigning. Gir bedre feste/kontroll på glatte stener, og beskytter mot skylleruer og evt skjult glassskår på bunnen.
Blir garantert med til Hellas i høst!
Raskt, vennlig og serviceorientert svar ved kontakt med kundeservice.

Svar fra Fotbutikken.no
Jeg er veldig fornøyd med barfot skoene - de er veldig god å gå med 😀

Svar fra Fotbutikken.no
Flotte, fine, gode strømper, kvalitet, kan virkelig anbefales! Rask forsendelse, god kundeservice. Handler gjerne her igjen!

Svar fra Fotbutikken.no
Veldig gode såler! Bruker de i rulleskiskoa på korte og lange turer. Bygger opp fotsålen perfekt og gjør at jeg får bedre kraftutveksling i ankelleddet, og ikke minst mye mer behagelig å gå med! Kjempefornøyd!

Svar fra Fotbutikken.no
Fordi at det var en rask levering. Og skoene er helt fantastisk å gå med.

Svar fra Fotbutikken.no
Hjalp meg veldig mye med føttene mine da de pleide å ha mange problemer pga min 9-5 fast food jobb. Nå kan jeg gå mange dager på jobb uten å ta ekstra pauser for å la føttene puste! Bruker fotkremen hver kveld for ekstra myk hud, og sokkene samt som tåluene hjelper veldig med å unngå blemmer☺️👍

Svar fra Fotbutikken.no
Rask levering og produkter stod til forventningene

Svar fra Fotbutikken.no
Jeg ville ikke kalle dette badesko, da de ikke har ordentlige såler. Jeg tror steiner vil kjennes godt gjennom disse, og velger å returnere. Har ikke testet dem, men sammenlignet sålene mot mine gamle badesko.

Svar fra Fotbutikken.no
Produktene er gode og blir levert veldig raskt!

Svar fra Fotbutikken.no
Produktet var som forventet, leveringen kom til forventet ankomst.

Svar fra Fotbutikken.no
Enkel bestilling. Veldig enkelt og rask retur og ny bestilling på varer som måtte byttes. Rask refusjon av penger som var betalt for byttet vare. God og rask sørvice.

Svar fra Fotbutikken.no
Kjapt og enkelt. Fikk det jeg bestilte bare etter noen få dager. Og det virker som god kvalitet

Svar fra Fotbutikken.no
Nydelige å ha på beina, gode å gå med, enkle å få på og fin farge.

Svar fra Fotbutikken.no
👍🤩 jeg er veldig fornøyd,den er flott å se på og den virker 😄

Svar fra Fotbutikken.no
Virkelig happysocks! Veldig behagelige!
Anbefales på det varmeste!🤩🤩🤩

Svar fra Fotbutikken.no
Varene kom hurtig. Støttestømpene derfra var topp.