Fin kvalitet drakt (Norge 2024 Hjemmedrakt for voksen), bra størrelsesguide og rask levering (mottok innen 4 virkedager). Drakten var pakket inn i to lag med plastposer som passet fint inn i åpningen... Vis mer
Har bestilt flere drakter fra denne butikken, og er kjempefornøyd! Siste bestilling fikk jeg feil nummer på drakta, tok kontakt med kundeservice. De svarte med en gang og fikset en ny drakt med rett t... Vis mer
Bestilte Nusa drakter til jul til begge guttene- bare glede da de fikk dem, men den ene var feil størrelse. Jeg opplevde en utrolig god kundeservice og fikk raskt byttet til riktig størrelse. Veldig h... Vis mer
Det her er rett og slett en fantastisk side. Veldig gode priser og god kvalitet hver eneste gang. Har bestilt her ved flere anledninger og er like fornøyd med alle drakter. Veldig god og enkel kommuni... Vis mer
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Klesmarked
- Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Fotballbutikk
- Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Sportsbutikk
Vi er stolte av å kunne tilby fotballdrakter i barn og voksen størrelser til en rimelig pris uten å gå på kompromiss med kvaliteten, rask levering og topp service.
Åsenhagen 16A, 2020, Skedsmokorset, Norge
- support@fotballdraktbutikk.no
- fotballdraktbutikk.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Veldig fornøyd
Rask levering, rask respons på mail og veldig god kundeservice. Kommer definitivt til å handle her igjen.
Super fornøyd gutt
Super fornøyd gutt som fikk drakten sin i posten i dag. Kjempe service
Er draktene ekte?
Fine drakter
Fine drakter. Rask levering, og mulighet til et stort utvalg av drakter som kan spesialbestilles
En flott netthandel-opplevelse.
En flott netthandel-opplevelse! Rask levering og problemfri handel fra handlekurv til postkassen!
Gutten som fikk velge fotballdrakt i 10-års gave, er kjempe fornøyd! I tillegg fikk vi rask respons på epost, og riktig hyggelig kundeservice. Vi handler gjerne her igjen!
Kjempebra 10/10!!
Rask levering, rask respons på e-post, bra kvalitet på drakter! Utrolig bra kundeservice og oppfølging vedr leveranse!
Superrask levering
Superrask levering. Solid og god fotball drakt.
Kommer til å bestille der igjen ved en senere anledning👍
Kjempe fine drakter med god kvalitet.
Kjempe fine drakter med god kvalitet.
Veldig god kundeservice som er raske på tilbakemelding og fikser opp evt. feil.
Anbefales!
Bestiller flere ganger og alltid fornøyd , rask leveranse og fine drakter,, 100% anbefaler !!! Og i tillegg hyggelig kundeservice som svarer rask på messenger.
Har kjøpt mange drakter herfra
Har kjøpt mange drakter herfra, god kvalitet, rask levering og god service😃
Utmerket service
Vi opplevde raskt svar på en henvendelse og utmerket service fra denne nettbutikken!
Da jeg bestilte sto det at jeg måtte…
Da jeg bestilte sto det at jeg måtte vente til de fikk drakten inn. Men den kom fort, gitt. 3 dager senere lå den i postkassen. Fin drakt til en grei pris. Kjekt at shorts og strømper var inkludert- det gjorde gutten glad
God kvalitet og rask levering
En god opplevelse og en fornøyd sønn!
En god opplevelse og en fornøyd guttunge :) Min sønn ønsket seg en drakt, og den var ikke på lager. Vi ringte og snakket med en svært imøtekommende og hyggelig kar. Han kunne bestille drakten og vi gjennomførte derfor en spesialbestilling. Vi fikk beskjed om at dette kunne ta inntil 4 uker. God oppfølging underveis og etter kun 10 dager mottok vi pakken i posten med drakten.
Min sønn er svært fornøyd og ønsker nå å bestille en ny drakt :) Anbefales!