Vriendelijke en kundige verkoper(Boaz) in Breda. Kregen meteen 2 fietsen mee voor een testrit . Nette winkel. We hebben mooie fietsen met goede prijs gekocht en kregen goede inruil prijs voor onze el... Vis mer
Se hva andre synes
Joas heeft ons prima geïnformeerd over de diverse modellen fietsen, de voor en eventuele nadelen van voor of middenmotor uitgelegd. Hij nam hier alle tijd voor. Een lekker stukje gefietst om uit te pr... Vis mer
Een paar weken geleden naar Nunspeet gereden om voor mij een elektrische damesfiets met lage instap te regelen! Gezien de omstandigheden waarin wij zaten werd er meegedacht en kreeg ik een prachti... Vis mer
We were going to look for a electric female bike with a low stepin frame. Online we found a nice model. We went to the shop in Purmerend where there was a show model of this exact model. The sales... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Kontaktopplysninger
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, Nederland
- 0341217017
- marketing@forzafietsen.nl
- forzafietsen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Forza Filiaal Goes…
Ik ben met mijn Forza Giulia Cosmo bij het filiaal in Goes geweest i.v.m een probleem aan de stuurbevestiging.
Dit werd direct ter plaatse opgelost door Mathijs, een zeer vriendelijke medewerker.
100% tevreden.

Svar fra Forza Fietsen
Forza komt aan huis met een aantal…
Forza komt aan huis met een aantal fietsen waar je een proefrit op kan maken, bij mij waren Roland en Johannes, hele lieve mannen die veel uitlegde en een goed advies gaven, na een hele mooie prijsaanbieding met veel korting en extra's een fiets gekocht, was top

Svar fra Forza Fietsen
Fietsnop zich geen ervaring mee.
Fietsnop zich geen ervaring mee.
Maar had een brochure aangevraagd.
Ik dacht lekker op mijn gemak kijken, voordat ik naar een winkel ga.
Bellen ze de volgende dag gelijk op!
Met de vraag welke wensen e.d....
Heb geen toestemming gegeven om te bellen, maar zij zeggen van wel

Svar fra Forza Fietsen
Mijn eerste fiets was toch te groot…
Mijn eerste fiets was toch te groot voor mij maar Dennis heeft het weer opgelost en komt er een mooie nieuwe fiets voor mij.

Fijne service
Fijne service, mooie fiets voor leuke prijs. Nunspeet en martijn bedankt

Svar fra Forza Fietsen
Leuk flexibel en betrouwbaar bedrijf.
Mijn ervaring met Forza was dat het makkelijk en soepel ging, vanaf het maken van een afspraak voor het langskomen zowel als het maken van de proefritten.
Roland gaf goede adviezen en had verstand van zaken. Hij was eerlijk en betrouwbaar. Hij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dat naar de goede fiets. Hij wees ons meerdere malen ook op goedkopere opties en liet de keus bij ons. Er bleek ook nog wel enige onderhandelingsruimte te zijn voor zaken wat fijn was. Al met al ging het allemaal zeer gestroomlijnd.
Het enige minpuntje voor mij is dat de leveringstijd zo lang duurt, de zomer is voorbij voordat ik kan fietsen! 5 tot 8 weken lijkt mij wat overdreven voor een fiets.
Het concept van fietsen brengen aan huis is ook leuk al heeft het ook een andere kant. Bij ons regende het nogal maar dan moet je toch proefritten in de regen maken. In de winkel heb je ook meer keus.
Al met al een heel positieve ervaring met dit bedrijf.
Hoe de fietsen uitpakken weten we nu nog niet.

Goed geholpen door Mathijs
Goed geholpen door Mathijs, passend advies over verschillende soorten fietsen. Uiteindelijk rondje mee gefietst en daarna een mooie prijs van gemaakt.

Svar fra Forza Fietsen
Mathijs heeft passend advies gegeven en…
Mathijs heeft passend advies gegeven en meegedacht met de situatie. Hij heeft ons zelf de fietsen laten ervaren en vooraf de nodige informatie gegeven, na de testrit pas ervaringen van anderen gedeeld zodat wij zelf onze ervaring konden opdoen zonder vooroordelen te hebben over het model.
Wist waar hij het over had en heeft uiteindelijk een mooie prijs voor onze fietsen kunnen maken.

Svar fra Forza Fietsen
Goed en vriendelijk geholpen door Boaz
Goed en vriendelijk geholpen door Boaz. Raad iedereen Forza aan.

Aanschaf nieuwe fietsen
Gisteren de brochure aangevraagd waarna we direct werden gebeld om een afspraak te maken.
Vandaag belde Ramon dat hij onderweg was en op de afgesproken was hij bij ons.
Wij hadden 3 fietsen om in te ruilen waarvoor wij een zeer goede prijs hebben gekregen.
Na een testrit hebben wij 2 blauwe Giulia Cosmo fietsen aangeschaft.
Wij kregen van Ramon een duidelijke, heldere uitleg.
Over de berekening van de hoogte van de fietsen hebben we goede afspraken kunnen maken.
Wij hopen na levering veel plezier met onze nieuwe fietsen te hebben.

Svar fra Forza Fietsen
Forza heeft goede service!
Forza heeft goede service, Roland heeft ons gisteren uistekend geholpen begreep direct wat wij graag wilden.
Nu al 4 fietsen bij Forza gekocht en erg blij met de fietsen, we zitten er allemaal met een glimlach op!
Bedankt voor de snelle service! TOP

Fijne verkoper
Fijne verkoper.
Duidelijke uitleg.
Erg tevreden.
Telefonisch zijn jullie slecht te bereiken.

Svar fra Forza Fietsen
Fijne ervaring met proefrit en verkoper
Het is fijn dat je in je eigen omgeving kunt proefrijden op meerdere types fietsen. Zo kom je er achter welke fiets het beste bij je past.
Verder geeft de verkoper duidelijke uitleg over hoe de fietsen werken en wat de voor en nadelen van elk type zijn.
Tenslotte is de prijs een positieve verrassing.

Super geholpen bij Forza in Goes
Super geholpen bij Forza in Goes!
Fijne ervaring met de verkoopmedewerker.

Super netjes geholpen in Goes
Super netjes geholpen in Goes

Bedankt tinus
Bedankt tinus. Fijn geholpen in nunspeet

Fijn geholpen door Joas
Fijn geholpen door Joas, duidelijke uitleg. We hebben 2 nieuwe fietsen besteld en die kunnen snel geleverd worden.

19 juni fiets gekocht en betaald
19 juni fiets gekocht en betaald, kijk thuis rekening na €200,- te veel betaald (had gelijk bij betalen moeten kijken) nadien niets meer vernomen. 2 E-mails verstuurd. Geen antwoord.
Henk Russcher.

Svar fra Forza Fietsen
Duidelijk,fijn geholpen leuk vlotte gesprek
Goed duidelijk begrijpend

Alles
Alles. Goede ontvangst ,goede uitleg niets is te veel! Plezier gehad . En een fijne fiets mee naar huis. Bedankt filiaal Goes. Bedankt Mathijs

Svar fra Forza Fietsen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.