Forza Fietsen Anmeldelser

1 460
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke en kundige verkoper(Boaz) in Breda. Kregen meteen 2 fietsen mee voor een testrit . Nette winkel. We hebben mooie fietsen met goede prijs gekocht en kregen goede inruil prijs voor onze el... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Joas heeft ons prima geïnformeerd over de diverse modellen fietsen, de voor en eventuele nadelen van voor of middenmotor uitgelegd. Hij nam hier alle tijd voor. Een lekker stukje gefietst om uit te pr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een paar weken geleden naar Nunspeet gereden om voor mij een elektrische damesfiets met lage instap te regelen! Gezien de omstandigheden waarin wij zaten werd er meegedacht en kreeg ik een prachti... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

We were going to look for a electric female bike with a low stepin frame. Online we found a nice model. We went to the shop in Purmerend where there was a show model of this exact model. The sales... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelreparatør

Skrevet av virksomheten

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 460)

600 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Forza Filiaal Goes…

Ik ben met mijn Forza Giulia Cosmo bij het filiaal in Goes geweest i.v.m een probleem aan de stuurbevestiging.
Dit werd direct ter plaatse opgelost door Mathijs, een zeer vriendelijke medewerker.
100% tevreden.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat Mathijs het probleem met de stuurbevestiging direct voor je heeft kunnen oplossen. We geven je compliment graag aan hem door. Bedankt voor je vertrouwen en we wensen je nog heel veel veilige en plezierige kilometers op je Forza Giulia Cosmo!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Forza komt aan huis met een aantal…

Forza komt aan huis met een aantal fietsen waar je een proefrit op kan maken, bij mij waren Roland en Johannes, hele lieve mannen die veel uitlegde en een goed advies gaven, na een hele mooie prijsaanbieding met veel korting en extra's een fiets gekocht, was top

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te horen dat de proefrit aan huis zo goed is bevallen. Fijn dat Roland en Johannes je van duidelijk advies en alle uitleg hebben voorzien en dat jullie samen tot een mooie deal zijn gekomen. We wensen je heel veel plezier en veilige kilometers toe met je nieuwe Forza-fiets! 🚲

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fietsnop zich geen ervaring mee.

Fietsnop zich geen ervaring mee.
Maar had een brochure aangevraagd.
Ik dacht lekker op mijn gemak kijken, voordat ik naar een winkel ga.

Bellen ze de volgende dag gelijk op!
Met de vraag welke wensen e.d....
Heb geen toestemming gegeven om te bellen, maar zij zeggen van wel

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat ons telefoontje niet aan uw verwachtingen voldeed. Ons doel is om klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een passende fiets, maar we begrijpen dat u eerst rustig de brochure wilde bekijken. We nemen uw feedback mee, want we vinden het belangrijk dat het contact aansluit bij de wensen van onze klanten. Mocht u in de toekomst toch vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn eerste fiets was toch te groot…

Mijn eerste fiets was toch te groot voor mij maar Dennis heeft het weer opgelost en komt er een mooie nieuwe fiets voor mij.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat Dennis het snel en goed voor je heeft opgelost. Natuurlijk willen we dat je op een fiets rijdt die perfect bij je past. We wensen je alvast heel veel plezier en comfortabele kilometers toe met je nieuwe Forza-fiets! 🚲

Fijne service

Fijne service, mooie fiets voor leuke prijs. Nunspeet en martijn bedankt

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je een mooie fiets voor een leuke prijs hebt gevonden. We geven je compliment graag door aan Martijn en het team in Nunspeet. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met je nieuwe Forza-fiets! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuk flexibel en betrouwbaar bedrijf.

Mijn ervaring met Forza was dat het makkelijk en soepel ging, vanaf het maken van een afspraak voor het langskomen zowel als het maken van de proefritten.
Roland gaf goede adviezen en had verstand van zaken. Hij was eerlijk en betrouwbaar. Hij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dat naar de goede fiets. Hij wees ons meerdere malen ook op goedkopere opties en liet de keus bij ons. Er bleek ook nog wel enige onderhandelingsruimte te zijn voor zaken wat fijn was. Al met al ging het allemaal zeer gestroomlijnd.
Het enige minpuntje voor mij is dat de leveringstijd zo lang duurt, de zomer is voorbij voordat ik kan fietsen! 5 tot 8 weken lijkt mij wat overdreven voor een fiets.
Het concept van fietsen brengen aan huis is ook leuk al heeft het ook een andere kant. Bij ons regende het nogal maar dan moet je toch proefritten in de regen maken. In de winkel heb je ook meer keus.
Al met al een heel positieve ervaring met dit bedrijf.
Hoe de fietsen uitpakken weten we nu nog niet.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je de afspraak aan huis, de proefritten en het advies van Roland als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven en samen de fiets te vinden die het beste bij je past, dus mooi om te horen dat dit zo is overgekomen.

Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de levertijd. We begrijpen heel goed dat je het liefst zo snel mogelijk van je nieuwe fiets wilt genieten, zeker in de zomer. We doen ons uiterste best om de fietsen zo snel mogelijk te leveren, maar door de zorg waarmee iedere fiets wordt samengesteld kan de levertijd soms wat langer zijn.

We wensen je alvast veel voorpret toe en hopen dat de fiets straks helemaal aan je verwachtingen voldoet. Alvast heel veel veilige en plezierige kilometers gewenst! 🚲

Goed geholpen door Mathijs

Goed geholpen door Mathijs, passend advies over verschillende soorten fietsen. Uiteindelijk rondje mee gefietst en daarna een mooie prijs van gemaakt.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat Mathijs de tijd heeft genomen om met u mee te denken en u de fietsen eerst zelf heeft laten ervaren. Mooi dat zijn persoonlijke aanpak en deskundige advies hebben bijgedragen aan een weloverwogen keuze.

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe fietsen en bedanken u voor het vertrouwen in Forza!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mathijs heeft passend advies gegeven en…

Mathijs heeft passend advies gegeven en meegedacht met de situatie. Hij heeft ons zelf de fietsen laten ervaren en vooraf de nodige informatie gegeven, na de testrit pas ervaringen van anderen gedeeld zodat wij zelf onze ervaring konden opdoen zonder vooroordelen te hebben over het model.
Wist waar hij het over had en heeft uiteindelijk een mooie prijs voor onze fietsen kunnen maken.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat Mathijs u zo goed heeft kunnen adviseren en echt met uw situatie heeft meegedacht. Mooi dat u de fietsen eerst onbevooroordeeld zelf kon ervaren en dat zijn deskundige uitleg heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze.

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe fietsen. Bedankt voor uw vertrouwen in Forza!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en vriendelijk geholpen door Boaz

Goed en vriendelijk geholpen door Boaz. Raad iedereen Forza aan.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Boaz u goed en vriendelijk heeft geholpen. En extra leuk dat u Forza aanbeveelt, dat waarderen we enorm.

Heel veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot ziens!

Aanschaf nieuwe fietsen

Gisteren de brochure aangevraagd waarna we direct werden gebeld om een afspraak te maken.
Vandaag belde Ramon dat hij onderweg was en op de afgesproken was hij bij ons.
Wij hadden 3 fietsen om in te ruilen waarvoor wij een zeer goede prijs hebben gekregen.
Na een testrit hebben wij 2 blauwe Giulia Cosmo fietsen aangeschaft.
Wij kregen van Ramon een duidelijke, heldere uitleg.
Over de berekening van de hoogte van de fietsen hebben we goede afspraken kunnen maken.
Wij hopen na levering veel plezier met onze nieuwe fietsen te hebben.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles, van het aanvragen van de brochure tot het advies aan huis, prettig is verlopen. Geweldig dat Ramon u goed heeft kunnen helpen met duidelijke uitleg en een passend advies, en dat u tevreden bent over de inruil en de gemaakte afspraken.

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw twee nieuwe Giulia Cosmo fietsen! We wensen u alvast heel veel veilige en plezierige kilometers toe. Veel fietsplezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Forza heeft goede service!

Forza heeft goede service, Roland heeft ons gisteren uistekend geholpen begreep direct wat wij graag wilden.
Nu al 4 fietsen bij Forza gekocht en erg blij met de fietsen, we zitten er allemaal met een glimlach op!
Bedankt voor de snelle service! TOP

1. juli 2026

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze geweldige review! Wat leuk om te horen dat Roland jullie weer zo goed heeft kunnen helpen en precies begreep waar jullie naar op zoek waren.

Vier fietsen bij Forza, dat is een prachtig compliment en we waarderen jullie vertrouwen enorm. Heel veel veilige kilometers en fietsplezier gewenst. Bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot ziens!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne verkoper

Fijne verkoper.
Duidelijke uitleg.
Erg tevreden.

Telefonisch zijn jullie slecht te bereiken.

1. juli 2026

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de verkoper en de duidelijke uitleg. Dat waarderen we enorm.

Dank ook voor uw eerlijke feedback over onze telefonische bereikbaarheid. We nemen dit zeker mee, want we vinden het belangrijk dat we ook telefonisch goed bereikbaar zijn. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne ervaring met proefrit en verkoper

Het is fijn dat je in je eigen omgeving kunt proefrijden op meerdere types fietsen. Zo kom je er achter welke fiets het beste bij je past.
Verder geeft de verkoper duidelijke uitleg over hoe de fietsen werken en wat de voor en nadelen van elk type zijn.
Tenslotte is de prijs een positieve verrassing.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het proefrijden in de eigen omgeving heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Ook leuk dat de duidelijke uitleg en het eerlijke advies zijn gewaardeerd. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe fiets en veilige kilometers toe!

Super geholpen bij Forza in Goes

Super geholpen bij Forza in Goes!
Fijne ervaring met de verkoopmedewerker.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad bij Forza in Goes. We geven je compliment natuurlijk graag door aan onze verkoopmedewerker. Heel veel plezier met je nieuwe fiets en geniet van alle mooie ritten die nog komen!

Bedankt tinus

Bedankt tinus. Fijn geholpen in nunspeet

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat Tinus je zo goed heeft kunnen helpen in Nunspeet. We geven je compliment graag aan hem door. Heel veel plezier met je nieuwe fiets en veel veilige kilometers!

Fijn geholpen door Joas

Fijn geholpen door Joas, duidelijke uitleg. We hebben 2 nieuwe fietsen besteld en die kunnen snel geleverd worden.

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Joas je goed heeft geholpen en dat de uitleg duidelijk was. Geweldig dat jullie twee nieuwe fietsen hebben besteld! We wensen jullie alvast veel plezier ermee en heel veel mooie en veilige kilometers toe.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

19 juni fiets gekocht en betaald

19 juni fiets gekocht en betaald, kijk thuis rekening na €200,- te veel betaald (had gelijk bij betalen moeten kijken) nadien niets meer vernomen. 2 E-mails verstuurd. Geen antwoord.
Henk Russcher.

Svar fra Forza Fietsen

Onze excuses voor het ongemak dat u geen reactie van ons terug heeft ontvangen op de mails en de betaling niet klopt. Zou je een e-mail willen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens? Dan kan ik met u meekijken en het doorsturen naar de desbetreffende afdeling :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijk,fijn geholpen leuk vlotte gesprek

Goed duidelijk begrijpend

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je duidelijk en prettig bent geholpen en dat je het gesprek als gezellig en vlot hebt ervaren. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe fiets en veel veilige kilometers!

Alles

Alles. Goede ontvangst ,goede uitleg niets is te veel! Plezier gehad . En een fijne fiets mee naar huis. Bedankt filiaal Goes. Bedankt Mathijs

26. juni 2026

Svar fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent ontvangen, duidelijke uitleg hebt gekregen en met plezier bent geholpen. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe fiets en we wensen je veel mooie en veilige kilometers toe.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv