For ikke hjelp like vel, bortkastet å søke...

1. Finansinstitusjon

Forsetify er en finansagent hvor du som kunde kan sammenligne ulike typer av lån som boliglån, refinansiering og forbrukslån. Vi sammenligner bankene for deg og du får svar innen kort tid. Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. Det betyr at tjenesten ikke koster noe og tilbudene er uforpliktende.

1,6

Dårlig

Super kundeservice

Super kundeservice. Eg vart oppringt av ein koselig mann som ga meg gode råd på vegen videre i min lånesøknad. Kjempe god hjelp og støtte. Supert. Eg vil virkelig anbefale denne bedrifta til andre. Mvh Kjell

26. september 2018

Hei,

Hei,
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk.

Mvh
Zied Mansouri

15. mai 2018

Førsteklasses oppfølging og gode tilbud.

Jeg ble oppringt fra Compareking flere måneder etter refinansiering, og de søkte etter nye tilbud og jeg fikk et lån med enda lavere rente. Telefonkontakt med en sjelden god service. Jeg skal bli kontaktet på nytt for ny vurdering senere. Anbefales ved refinansiering!

14. mai 2018

Raskt og effektivt behandlet

Raskt og effektivt behandlet, fulgte opp i alle faser og passet på å holde meg og banken oppdatert på rosessen helt fram til utbetaling.

Hyggelige og kompetente saksbehandlere

10. april 2018

For ikke hjelp like vel

For ikke hjelp like vel, bortkastet å søke...

23. mars 2018
Logoen til Forsetify

Svar fra Forsetify

Hei Ole,

Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt deg tid til å ringe oss på +47 21 40 32 94 eller sende en e-post til kundeservice@compareking.no så vi kan ta en prat om situasjonen og forstå den bedre. Vår første prioritet er en førsteklasses kundeopplevelse. Som hjelper deg ved å gi ett innblikk i hva våre partner banker kan tilby, uten søke å måtte søke hos 13 banker selv.

Håper vi snakkes snart!

Mvh, Christer fra kundeservice