Se hva andre synes
Broodmachine is netjes afgeleverd. Fijn dat je nog online uitgebreid receptenboek ontvangt. Broden zijn al goed gelukt.Ook 1x yoghurt gemaakt.
Super machine, eenvoudig en heerlijke broden. Goede instructies. Problemen gehad met de levering, maar dit lag aan DPD en is heel snel opgelost door de klantenservice 👌
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Fornello brengt het ambacht van versgebakken brood terug thuis in jouw keuken. Wij geloven dat zelf bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Geen kneden, geen gedoe, geen rij voor de bakker. Met onze broodbakmachines bak je, precies zoals jij het wilt. Je weet exact wat erin gaat: geen onnodige toevoegingen, gewoon echte ingrediënten. Gezondheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze bakpannen PFAS-vrij en onafhankelijk getest, zodat je met een gerust hart kunt bakken voor jezelf en je gezin. Maar Fornello is meer dan een apparaat. Het is een community. In onze Facebook-groep delen thuisbakkers uit Nederland en België elke dag hun broden, recepten en tips. En in het Keukenlab vind je alles om het meeste uit je Fornello te halen: van handleidingen en video's tot inspiratie. We staan achter wat we maken. Daarom krijg je 2 jaar garantie en mag je je Fornello 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Dan sturen we het zonder gedoe terug. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Want zelf maken is leuker als je het samen doet.
Onze belofte aan jou
2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen

Kontaktopplysninger
Lindenlaan 36, 3737RD, Groenekan, Nederland
- +31346715865
- support@fornello.eu
- fornello.eu
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Broodmachine is netjes afgeleverd.
Broodmachine is netjes afgeleverd.
Fijn dat je nog online uitgebreid receptenboek ontvangt.
Broden zijn al goed gelukt.Ook 1x yoghurt gemaakt.
Super machine
Super machine, eenvoudig en heerlijke broden.
Goede instructies.
Ik ben heel blij met mijn aankoop
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Ook heel snel verzonden.
Topmachine, zelfs met 2 linker handen
Door de hobby van mijn man (Molenaar) ben ik mij gaan interesseren voor de mogelijkheid van het zelf brood bakken. Na mij verdiept te hebben in de diverse apparaten bij ik bij de Fornello uitgekomen. Echt, wat een fijne machine. Eenvoudig in gebruik ook voor mensen met 2 linker handen, en het resultaat is geweldig. Maar, de mensen achter het merk zijn ook heel fantastisch met een geweldige service.
Alom tevreden
Mooie, stevig aandoende broodmachine.
Veel info vooraf over do’s en don’ts / tijd om je vooraf in te lezen.
Service aanbod in de ‘ontdekkingsfase’.
Dus alom tevreden!
Ik was op zoek naar een goede…
Ik was op zoek naar een goede broodbakmachine en kwam toevallig terecht bij fornello.eu. Aanvankelijk twijfelde ik nog of ik de machine zou kopen. Maar wat een geluk dat ik dat toch heb gedaan. Deze broodbakmachine is van een uitstekende bouwkwaliteit en ziet er nog eens goed uit ook. Hierin brood bakken is een fluitje van een cent. Ondertussen zijn er hier al verschillende broden uitgerold, maar niet alleen bakken doet ze uitstekend. Ook kneden alleen doet ze meesterlijk. Ik ben blij met mijn aankoop en voor wie nog zou twijfelen: moet je zeker niet doen. Je krijgt waar voor je geld. Ik kan deze broodbakmachine enkel maar aanraden.
Het is een hele fijne machine
Het is een hele fijne machine. Ik had wat vragen over hoe ik het beste iets kon aanpakken met het brood en de mensen van fornello denken gelijk mee. Echt heel fijn
Hele goede service , en fijn aparaat
Heel erg bedankt! En mijn complimenten. Voor de snelle reacie en service. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij mensen die ook een broodbakmachine willen.
Ik was overigens heel blij met de machine en gebruik hem veel en het was dan ook een diepe teleurstelling toen ik vanmorgen merkte dat tie het niet meer deed, ik ben zo gewend aan zelf gebakken brood, dat dat andere brood niet meer lekker is.Maar ik kreeg al snel een reacie van ze, of ik filmpjes wilde op sturen.
De service is zo snel en netjes en ze deelden de zelfde dag nog mee, dat ze een nieuwe opstuurde.
Ik vindt de service zeer netjes, en het aparaat is heel fijn en er komt lekker brood uit.
Altijd snel een reactie, tip of oplossing
Bij elke vraag die ik heb gesteld werd vrij snel gereageerd met een duidelijk antwoord of een optie om iets te proberen.

Svar fra Fornello
No temp control.
Far too little control for an experienced cook – return service was handled well
I am quite disappointed with the Fornello Multicooker. As an experienced cook, my biggest issue is the lack of control over temperature and cooking intensity.
As far as I could determine during use, there are basically only around three different heat levels: Keep Warm, Slow Cook, and the other cooking programs. Apart from Slow Cook and Keep Warm, almost all programs seem to operate at the same intensity. The main difference appears to be the preset cooking time.
I also find the normal cooking intensity far too high: food boils very aggressively. Slow Cook is at the opposite extreme and barely simmers at all. What is missing is a useful middle setting or the ability to manually control the temperature or intensity.
The display and the large number of programs give the impression, in my opinion, that the appliance regulates the cooking process much more extensively for each program. In actual use, I noticed very little difference other than cooking time. For someone who is used to controlling the heat while cooking, this is extremely frustrating.
I also find the warranty information on the website confusing, as both 2 years and 1 year of warranty are mentioned in different places.
One positive point: the advertised 30-day free trial/return policy was honored in my case. I received a return label without any problems and was able to return the appliance.
Overall, the return process was handled well, but as an experienced cook, I find this multicooker far too limited due to its lack of temperature and intensity control.
Voor een ervaren kok veel te weinig controle – retour wel netjes geregeld
Ik ben behoorlijk teleurgesteld in de Fornello Multicooker. Als ervaren kok vind ik vooral het gebrek aan controle over de temperatuur en intensiteit een groot probleem.
Voor zover ik tijdens het gebruik kon vaststellen, zijn er in de praktijk maar ongeveer drie verschillende warmteniveaus: warmhouden, slowcook en de overige kookprogramma's. Bij vrijwel alle programma's buiten slowcook en warmhouden lijkt de intensiteit hetzelfde. Het verschil zit voornamelijk in de ingestelde bereidingstijd.
De normale kookstand vind ik daarbij veel te intens: het eten kookt behoorlijk hard. Slowcook zit juist aan de andere kant en verwarmt zo rustig dat het amper kookt. Een bruikbare tussenstand of mogelijkheid om zelf de temperatuur/intensiteit te regelen mis ik volledig.
Het display en de hoeveelheid programma's wekken naar mijn mening de indruk dat het apparaat de bereiding per programma veel uitgebreider regelt, terwijl ik daar tijdens het koken weinig van terugzag. Voor iemand die gewend is zelf de warmte tijdens het koken te bepalen, is dat bijzonder frustrerend.
Ook de informatie over de garantie op de website vind ik verwarrend, omdat er zowel 2 jaar als 1 jaar garantie wordt genoemd.
De retourservice verdient wel een pluspunt: de geadverteerde 30 dagen gratis uitproberen-regeling werd bij mij gewoon nagekomen. Ik kreeg netjes een retourlabel en kon het apparaat retourneren.
Kortom: de retourafhandeling was goed, maar als ervaren kok vind ik deze multicooker door het gebrek aan temperatuur- en intensiteitsregeling veel te beperkt.

Svar fra Fornello
Goede service en communicatie
Goede service en communicatie
Bij vragen via WhatsApp of mail snel antwoord en natuurlijk de broodbakmachine die uitstekend is
Prima
De email uitwisseling over een product en het retour waren prima. Snelle reactie. Kortom: uitstekende after sale en support.
Vriendelijkheid,snel en kundig in…
Vriendelijkheid,snel en kundig in communicatie, echt een fijne en prettige ervaring.
De Fornello broodmachine geeft heerlijke broden en mega fijn dat er een mooi receptenboek bijzit.
Niet twijfelen en bestellen!
Broodbakmachine van hoge kwaliteit met goede service
Wij zochten een broodbakmachine van hoge kwaliteit met een programma voor zuurdesembrood. De machine voldoet aan de verwachtingen. Op een vraag via Whatsapp werd snel en adequaat gereageerd. Van harte aanbevolen.
Lekker brood, maar laat moeilijk los uit de vorm
Makkelijke gebruiksaanwijzing , handig receptenboek en goede communicatie
De machine zelf kan ik na een week nog…
De machine zelf kan ik na een week nog niet goed beoordelen. Mijn enige punt van aandacht op dit moment is dat het receptenboek praktisch onleesbaar is met die kleine lettertjes
Blij!
Ik was op zoek naar een nieuwe broodbakmachine. Op de website en you tube kon ik veel info vooraf krijgen. Besteld, razendsnel binnen en al diverse soorten brood gebakken. Werkt heel gebruiksvriendelijk en het brood is zalig. Heel blij mee!
In werkelijkheid valt het best mee
In werkelijkheid valt het best mee, ik ben begonnen met Koopmans, ik dacht, lekker makkelijk, en je moet toch de programma,s onder de knie krijgen, hier ga ik nog een paar weken mee door, en dan schakel ik langzaam over op het echte werk, ik geloof dat ik het al aardig door hebt.
Super eenvoudig in gebruik
Super eenvoudig in gebruik. Heerlijk brood!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.