Formafit Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Personlig trener
  2. Personlig trener for kvinner

Skrevet av virksomheten

FormaFit är en digital hälsa- och träningsplattform som hjälper människor att nå sina mål genom individanpassade träningsprogram, kostplaner och personlig coachning. Vi erbjuder stöd för både nybörjare och erfarna motionärer med fokus på hållbara vanor, motivation och långsiktiga resultat. Vårt mål är att göra träning och hälsa enkelt, tillgängligt och anpassat efter varje individs behov – oavsett om målet är att gå ner i vikt, bygga styrka eller må bättre i vardagen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Trevlig kundservice

Hade gärna kontaktat er via mail, men även om jag inte kunde ringa på några dagar var det inga bekymmer att få snabb och bra hjälp.
Allt löste sig.

22. september 2026

Svar fra Formafit

Tack för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att du fick snabb hjälp och att allt löste sig. Vi tar också med oss din synpunkt om att du gärna hade kontaktat oss via mejl.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Personen jag talade med gav ett…

Personen jag talade med gav ett trevligt bemötande.

20. august 2026

Svar fra Formafit

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

All kontakt jag haft har varit mycket…

All kontakt jag haft har varit mycket proffsigt, hade jag inte blivit så sjuk skulle jag med glädje att fortsätta träna med er. Tycket att ni förmedlar den bästa tänkbara träning.

4. september 2026

Svar fra Formafit

Stort tack för ditt fina omdöme och dina värmande ord! Det betyder mycket för oss att du har fått ett professionellt bemötande och uppskattat vår träning. Vi är ledsna att höra att du har blivit sjuk och önskar dig varmt ett snabbt tillfrisknande och allt gott framöver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick mycket trevligt och bra bemötande…

Fick mycket trevligt och bra bemötande då jag ville avsluta mitt provabonnemang. Fin representant för Formafit👍

4. september 2026

Svar fra Formafit

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du fick ett trevligt och professionellt bemötande när du ville avsluta ditt provabonnemang. Vi uppskattar verkligen dina fina ord! 👍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

När jag väl fick kontakt gick det bra

Har försökt både maila och ringa utan att få svar för att säga upp prov-abbonemanget. När jag väl kom fram till Alexander gick det jättesmidigt.

2. september 2026

Svar fra Formafit

Tack för ditt omdöme! Vi beklagar att du hade svårt att nå oss via mejl och telefon. Vad fint att höra att allt gick smidigt när du väl fick kontakt med Alexander. Vi tar med oss din feedback och arbetar vidare för att bli mer tillgängliga.

Trevlig

Fick prata ned en mycket trevlig person Alexander o fick otrolig fint bemötande.
Han bad om ursäkt på företagets vägnar att det blivit så felskrivet o skickade en skriftlig bekräftelse att det var nu uppsagt.
Hade det funnits 10 stjärnor hade jag fyllt i dem. Tack för mig.

1. september 2026

Svar fra Formafit

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett så trevligt och professionellt bemötande av Alexander och att allt löste sig på ett bra sätt. Vi önskar dig allt gott framöver! 💙

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sämsta tjänsten med dåliga vilkor,och…

Sämsta tjänsten med dåliga vilkor,och svårt artt kontakta

19. juni 2026

Svar fra Formafit

Hej! Tråkigt att höra att du känner så. Våra villkor presenteras tydligt i samband med köpet och vår kundtjänst finns tillgänglig på vardagar mellan kl. 09.30 och 12.00. Du är varmt välkommen att kontakta oss på support@formafit.se eller 010 207 90 88, så hjälper vi dig gärna med ditt ärende.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Finally getting in shape!

I wanted to finally get in shape & the platform is easy & keeps me on track. Team have been very supportive.

15. juli 2026

Svar fra Formafit

Thank you so much for the lovely review! ⭐️

We’re really happy to hear that FormaFit is helping you stay motivated and on track with your goals. It’s also great to know that you’ve had a positive experience with our team.

Keep up the great work, we’re excited to be part of your journey! 💪

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gick med under augusti-kampanjen där…

Gick med under augusti-kampanjen där jag får obegränsat tillgång till PT-samtal. Har precis gått över i ett avtal och jag är supernöjd. Det är extremt praktiskt att man kan få hjälp att anpassa programmen när man är ute och reser etc. Har inte alltid tillgång till ett stort gym och ett bra kök där jag kan laga mat, då är det super att kunna få hjälp med inspiration.

3. august 2026

Svar fra Formafit

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är så nöjd och att PT-samtalen hjälper dig att anpassa både träning och kost efter vardagen, även när du är ute och reser. Det är precis den flexibiliteten vi vill att FormaFit ska kunna erbjuda. 💪

Vi ser fram emot att fortsätta följa och stötta dig på din resa!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Riktigt nöjd med FormaFit!

Riktigt nöjd med FormaFit!

Har fått ett superbra upplägg för både träning och kost som är enkelt att följa och passar bra in i vardagen. Det märks att det finns en tydlig tanke bakom upplägget och jag har fått mycket bättre struktur och motivation än tidigare.

Extra plus för trevligt bemötande och bra hjälp när jag haft frågor. En väldigt positiv upplevelse från start och jag kan absolut rekommendera FormaFit!

18. august 2026

Svar fra Formafit

Det gläder oss verkligen att höra att både tränings och kostupplägget fungerar bra i din vardag och att du har fått mer struktur och motivation. 💪

Tack också för de fina orden om vårt team och vårt bemötande, det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa!

Bra bemötande

Bra bemötande. Jag ville avsluta mitt abonnemang pga att jag inte hunnit testa det alls för att kunna bedömma om jag vill fortsätta. Fick då möjligheten att testa det igen fritt under 14 dagar. Johan var vänlig och professionell i sitt bemötande.

18. august 2026

Tack Päivi för din fina recension! ⭐️

Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att Johan kunde hjälpa dig hitta en lösning som gav dig mer tid att testa FormaFit i lugn och ro. Vi hoppas att du får en riktigt bra upplevelse under din förlängda testperiod och att tjänsten passar dig och dina mål. 💪

Lurendrejeri

Sa jag inte var intresserad att fortsätta abonnemanget vid första kontakt. När jag ändå fick räkning ringde jag upp och fick ett käckt svar. Absolut kan vi avsluta men först om ett år!!

9. april 2026

Svar fra Formafit

När man tecknar tjänsten har man först en prövoperiod där man har möjlighet att känna efter om tjänsten passar. Utifrån de uppgifter vi kan se verkar ditt köp därefter ha tecknats med en avtalad bindningstid.

När prövoperioden har passerat gäller därför den bindningstid som accepterades i samband med köpet. Vi förstår att det kan kännas tråkigt om man i efterhand inte vill fortsätta, men vi behöver samtidigt förhålla oss till de villkor som gäller för avtalet.

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du vill att vi går igenom just ditt avtal och datumen tillsammans med dig.

FormaFit

Pålurad 12 månaders prenumeration

Min äldre bror som absolut inte är intresserad av detta blev pålurad en 12-månaders prenumeration av telefonförsäljare. När jag fick koll på detta hade några månader gått och enda sättet att komma ur det var att avsluta och betala in en klumpsumma för resten av perioden. Ca 8 500 kr för något han inte kan använda. Bedrövligt att lura äldre pensionärer.

22. april 2026

Svar fra Formafit

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att ni känner er missnöjda med hur situationen har upplevts.

Vi tar alltid den här typen av synpunkter på största allvar. Våra avtal ingås först efter att kunden uttryckligen har godkänt erbjudandet, och innan ett köp slutförs informerar vi om både prövoperiod, pris och avtalsvillkor. Vår ambition är att all information ska vara tydlig och att kunden ska känna sig trygg med sitt beslut.

Vi beklagar om din bror upplevde situationen annorlunda. Om det fortfarande finns frågor kring ärendet är ni varmt välkomna att kontakta vår kundservice, så går vi gärna igenom avtalet och den dokumentation som finns tillsammans med er.

FormaFit

Lurarad in i en 12 månaders bindnings tid

De lurar dig in i en 12 månaders bindnings tid

10. april 2026

Svar fra Formafit

Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att du upplevt det så.

Vår avsikt är aldrig att vilseleda någon. Innan ett avtal ingås informerar vi om att medlemskapet omfattas av en prövoperiod och därefter en bindningstid, och köpet slutförs först efter att kunden aktivt har godkänt avtalet.

Om du har frågor kring just ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så går vi gärna igenom avtalet tillsammans med dig.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv