Forever Flora Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hejsan. Är så nöjd med min( vår)andra beställning av er. Vi målar sätter färg på vallmo. En mycket bra stimulans som går att göra tillsammans. Stort Tack.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toppen! Inget att klaga på bra support med hyffsat snabba svar på mail. Leveransen gick hyffsat fort ungefär 4 dagar och hade önskemål om att få det skickat till ett specifikt ombud som jag skrev i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Förutom att mejlet till den här sajten gick ut innan produkten levererats är Forever flora ett toppen bolag. Mosstavlan jag beställde var över förväntan, super snygg, bra färger. Handgjord i Sverige.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt fina växer jag köpte. Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra fö... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av tørkede blomster
  2. også i
  3. Leverandør av kunstige planter
  4. Silkeblomstbutikk

Skrevet av virksomheten

Torkade och konserverade blommor, samt mossväggar och växtväggar, är vår passion! Sedan vår start 2019 har Foreverflora strävat efter att leverera torkade blommor av högsta kvalitet, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din unika kreativitet, stil och personlighet. Vår expertis och engagemang inom dessa områden gör oss till ditt självklara val för allt som rör blommor och växtinredning. Vi är ett ständigt växande företag som sätter kundservice i främsta rummet. Vårt mål är att göra det både enkelt och roligt att handla hos oss, med en smidig och inspirerande köpupplevelse från början till slut. Vi värderar varje kund och arbetar hårt för att säkerställa att dina behov och önskemål alltid möts på bästa möjliga sätt. Låt Foreverflora hjälpa dig att skapa vackra, hållbara och kreativa miljöer med våra torkade blommor och växtväggar. Oavsett om du är en entusiastisk hemmafixare eller en professionell inredare, står vi redo att förverkliga dina idéer och visioner. Välkommen till Foreverflora – där din kreativitet blomstrar!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onaturliga färger och orimlig returkostnad.

Jag beställde grön bollmossa från Forever Flora, som skulle vara "naturlig" färg. När den ankom var den så skrikande grön att jag kunde tro den var radioaktiv, dessutom färgade mossan av sig något oerhört på allt den rörde. När jag ville returnera produkten var de trevliga och tillmötelsegående, men däremot godtog de endast retur via företagspaket som då kostar lika mycket som själva produkten hade kostat! Med andra ord är det inte möjligt att returnera produkterna utan att betala minst 300kr. Var försiktiga då färgerna på bilderna åtminstone på den produkt jag köpt inte alls reflekterade dess verkliga utseende.

9. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Forever Flora

Tack för din feedback! Vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar och för de besvär det orsakat. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra produkter och bilder för att ge en bättre upplevelse. Vi tar till oss dina synpunkter och hoppas kunna erbjuda en bättre lösning framöver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra kvalitet och snabb relevans

Bra kvalitet och snabb relevans. Köper gärna igen!

20. mai 2025

Svar fra Forever Flora

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! :)

Otroligt fina eterneller

Otroligt fina eterneller. Jättebra packat. Så fin kvalitet på allting. Tack!!

10. mars 2025

Svar fra Forever Flora

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så roligt att du är nöjd med både kvaliteten och packningen. Varmt välkommen igen!

Utmärkt hantverk

Bra kundservice dessutom. Stark rekommendation!

25. desember 2024

Svar fra Forever Flora

Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med mosstavlan – att den överträffade dina förväntningar gör oss verkligen glada. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt bra och proffsigt…

Väldigt bra och proffsigt bemötande!!Fick nya trollhassel utan extra kostnad och de var så fina, väldigt nöjd med all hantering av mitt ärende, Stort Tack!! 🥰

25. november 2024

Svar fra Forever Flora

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med både trollhasseln och vårt bemötande. Välkommen tillbaka när som helst! :)

Mycket bra

Fin kvalité och fantastiskt med blomdekor som håller länge

1. desember 2024

Svar fra Forever Flora

Tack för er uppskattning! Vi är så glada att ni uppskattar både kvalitén och hållbarheten. Hoppas ni fortsätter att njuta av er blomdekor :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Riktigt dålig kvalitet tyvärr.

Riktigt dålig kvalitet tyvärr.

24. november 2024

Svar fra Forever Flora

Vi är verkligen ledsna att höra att du upplevde kvalitetsproblem. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet och bästa möjliga service. Hör gärna av dig till oss direkt, så gör vi vårt bästa för att lösa detta och säkerställa att du blir nöjd :)

Det var ett jätte fint

Det var ett jätte fint. Bar service.

18. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Forever Flora

Tack igen för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt fina växer jag köpte

Fantastiskt fina växer jag köpte.
Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra förpackade och leveransen var snabb.
Eva B

26. oktober 2024

Svar fra Forever Flora

Stort tack för din fina kommentar! Vi är glada att du är nöjd med dina torkade växter och att de överträffade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet och snabb service. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Superfina blommor

Superfina blommor. Snabb leverans. Välpaketerat. Perfekt helt enkelt.

6. oktober 2024

Svar fra Forever Flora

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du uppskattar blommorna, leveransen och förpackningen. Hoppas att se dig snart igen!

Jättenöjd

Jättenöjd med produkterna, snabb leverans och bra förpackat!

14. oktober 2024

Svar fra Forever Flora

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar snabb leverans. Välkommen tillbaka!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Svar

Företaget har tydliga leveransproblem.

2. oktober 2024

Svar fra Forever Flora

Hej Yvonne, tack för att du hörde av dig. Vi har haft ett problem med vår checkout-sida, vilket gjorde att vi missade din beställning. Normalt sett är vi kända för våra snabba leveranser, vilket tydligt framgår i våra recensioner. Alla beställningar skickas samma dag från vårt lager, men tyvärr kunde vi inte skicka din. Vi har mejlat dig för att förklara och bett om ursäkt, samt skickat en bukett som kompensation. Vi hoppas på din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig smidigare nästa gång!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv