Fijne betrouwbare site! Ruime keuzes en wat ik fijn vindt betaalbare accessoires. Super snelle levering! Bestel nu voor de 3de keer.
Na lang zoeken naar een geschikt hoesje voor mijn iPad 9.7 inch 6th gen uit 2018 kwam ik uiteindelijk bij uit bij Fonu, blij verast dat ze ook nog een paper-like screen protector hadden wat ik al jare... Vis mer
Over de Fonu service kan ik niets dan prachtig en zeer goed vertellen. Alleen stel ik vast dat na de terugzending van de Stofdicht metalen hoes Samsung Galaxy S22 - zwart. Mijn probleem nog niet verho... Vis mer
Fonu is dé #1 specialist in accessoires voor jouw telefoon, tablet, laptop of smartwatch. Ontworpen om jouw apparaten te beschermen en tegelijkertijd stijlvol en functioneel te maken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je apparaten te beschermen tegen dagelijkse slijtage en ongelukjes, en bieden daarom een breed assortiment van hoogwaardige producten die aan elke behoefte voldoen. Bezoek ons op www.fonu.nl en ervaar het verschil. Fonu.nl – jouw apparaten verdienen het beste!
Nederland
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Fijne betrouwbare site!
Ruime keuzes en wat ik fijn vindt betaalbare accessoires.
Super snelle levering!
Bestel nu voor de 3de keer.

Svar fra Fonu.nl
heel snel geleverd, de kleur is zoals de afbeeldingen het model ook. presies zoals omschreven.

Svar fra Fonu.nl
Keuze was snel en envoudig gemaakt op de site en ook met een Mastercard betalen was heel eenvoudig. Levering was ook snel en correct

Svar fra Fonu.nl
Ik zocht een Ringke Fusion voor m'n smartphone. Prima ervaring bij Fonu: 1) ook zonder account kun je bestellen (kom daar maar eens om) en bovendien 2) ook tegen heel nette prijzen - beter dan die bij Bol of Amazon. Tel uit je winst!

Svar fra Fonu.nl
zeer veel keus en goede prijsstelling.
snelle levering !

Svar fra Fonu.nl
Ik heb reeds eerder een bookcase bij Fonu gekocht. Deze was aan vervanging toe. Prima kwaliteit en prima service.

Svar fra Fonu.nl
Blij met weer een nieuwe aankoop. Al een aantal jaren koop ik hoesjes via Fonu. Goede kwaliteit en prijs verhouding, nu voor de verschillende kleurtjes sparen en misschien de nieuwe telefoon na het winnen 🏆

Svar fra Fonu.nl
Prima service, en vooral snelle levering!

Svar fra Fonu.nl
Snelle levering, makkelijke webshop, genoeg keuze.

Svar fra Fonu.nl
Goede snelle levering,netjes verpakt en het is een stevig mooi product

Svar fra Fonu.nl
Het bestelproces verloopt heel soepel, ben benieuwd hoe snel ik mijn product in huis heb en of het kwalitatief ook goed is

Svar fra Fonu.nl
Goede en duidelijke website en snelle levering

Svar fra Fonu.nl
Ik heb een magneet telefoonhouder voor in de auto besteld en de kracht van het magneet is heel sterk! Ik heb een iphone 16 pro max maar hij houd hem stevig vast

Svar fra Fonu.nl
Scherpe prijs en snelle levering, hier ga ik vaker bestellen!

Svar fra Fonu.nl
Overzichtelijke website, eindelijk een hoesje voor mijn wat oudere Samsung met pashouder én muntjes opberger gevonden. Fijne prijs en snelle levertijd.