Skulle få 20 gratis spinns etter et innskudd. Kundeservice bekreftet at jeg har gjort alt riktig, men jeg ble ekskludert fra kampanjen. Uten noen grunn. Hvorfor inviterer de kundene til kampanjer, for... Vis mer

Jeg spiller kun på sport og der er de ganske bra bortsett fra at oddsen er litt lav på enkelte spill. Er fornøyd med tiden de bruker på uttak det går aldri mer enn 24timer før de er godkjent og over... Vis mer

Mest useriøse casino ever!!!!!! Ble plutselig ekskludert i å være deltaker i dagens tilbud kampanje av uvisst grunn. Jeg er en små spiller for 100kr noen dager. Ikke bra nok for de.Når jeg vinner mer... Vis mer

1. Kasino og veddeløp på nett

Folkeriket er et online spillselskap med casino, odds og live casino. Vi er del av en større nordisk- og europalisensiert gruppering. Håper du koser deg med din spillopplevelse hos oss :)

2,8

Middels

Uttakene ble plutselig kansellert og…

Uttakene ble plutselig kansellert og tatt ut på nytt igjen enn noen andre av meg selv. Ventet i 7 dager fra uttak, og fikk vite at de ble tatt ut på nytt igjen igår, og at jeg nå må vente i nye 5 dager før jeg kanskje får pengene. Begynner å tvile på om jeg nå får de

7. november 2023

Stort sett veldig bra.

Er fornøyd med tiden de bruker på uttak det går aldri mer enn 24timer før de er godkjent og overført.
Stor fordel at de har kundeservice på norsk.

8. juli 2023

Jeg har vært kunde i mange år

Jeg har vært kunde i mange år, men No gidder jeg ikke mere, når man lover om forskjellige tilbud og du gjør, som du får tilbud om, men så får du i dem ikke likevel. Det har gått bra en stund, men No får du verken tak i chat live kundeservice og få snakket med noen og da har du mistet mange, gode deal, som du liksom skal få

30. mars 2023

100% legit

100% legit, vant litt i starten her og fikk tatt ut penger kun med verifisert telefon nummer. Etter jeg vant litt mer måtte jeg sende inn dokumenter, det gikk relativt sjapt og få godkjent - innen noen timer, jeg sendte de inn midt på natten typ rundt 03-04 norsk tid.

Følte meg litt usikker når to av uttakene mine ikke gikk igjennom på 4000kr og 9000kr (her tenker jeg det bare var en bug, noe usikker. Men det burde sjekkes opp i) uansett - var da inne bare for å sjekke, men bestemte meg for å spille mer og vant på spilleautomater og tok uttak på 36000kr.

Pengene betales fort ut iforhold til andre erfaringer jeg har med nettkasino. Så alt i alt er jeg strålende fornøyd, og håper på at de dårlige tilbakemeldingene bare er tull.

Vennlig hilsen strålende fornøyd Bergenser som allerede har anbefalt dere videre til flere spilleglade venner som også er fornøyd

30. mars 2023

SKAM

SKAM
Stikk deg unna dette nettside , bare tull
Har gjort noe innskudd der , som blitt avvist og fikk ikke pengene tilbake til min bankkonto ... måtte skrive så mange meldinger til å fikse årsaken med kunde service og dette hjulpet ikke !!! Ikke kast bort deres penger der , SKAM SKAM

22. februar 2023

Teknisk feil ble det kalt da gevinsten på 109.000kr bare forsvant

Jeg har spilt litt av og på i mange år fra når dette het folkeautomaten til nå nylig da jeg hadde en rett og slett sjokkerende opplevelse!! Jeg satt og spilte på Thor infinity reels med 10kr innsats. Plutselig fikk jeg en kraftig BONUS med en gevinst som gikk over 109.000kr. Jeg ble sittende i 1,5 time for å se om det kunne komme flere gevinster, men det stoppet der. Jeg hadde 102.990kr igjen da jeg bestemte meg for å trykke på utbetalingsknappen. Jeg mistet da forbindelsen til folkeriket og måtte logge inn på nytt. Da jeg kom inn på siden igjen var det kun de 1880kr som jeg hadde da jeg fikk bonusen tildelt som sto på kontoen. Jeg tok kontakt med livesupport med en gang, men det var nytteløst. Jeg har vunnet før da det het folkeautomaten og har alltid tatt bilde eller video av gevinster for min egen del så jeg hadde video av gevinsten og dato/klokkeslett. Selv om jeg fremlegger disse bevisene fikk jeg beskjed at de hadde returnert innsatsen min og ordnet opp!! Innsatsen var 10kr gevinsten var 109.000kr ????? De sa det var en teknisk feil og at det var dette de kunne tilby. Jeg har aldri opplevd noe lignende, dette er ren SVINDEL !!!!! Hold dere vekk fra denne siden, ser fra andre som har spilt her at dette er ikke en engangshendelse.

29. januar 2023

Sender sms selv om jeg har slettet konto

Har stengt av alle valg for å motta kommunikasjon, stengt kontoen min for over 1 år siden. Likevel mottar jeg stadig sms hvor jeg blir påmint nettcasinoet hvor jeg tapte titalls tusen og prøver å glemme. Håper de får som fortjent. Svindel, styr unna.

20. november 2022

Useriøse greier

Useriøse greier.
vanskelig for å få kontakt med kundeservice.
Innskudd er vanskelig å få til.
Hold dere ti norsk tipping, selv om de kontrollerer pengebruken.

19. november 2022

Har ukentlige kampanjer

Har ukentlige kampanjer, som de endrer reglene på ETTER man har spilt, for å slippe å følge egne kampanjer.

Fra cashback skulle jeg hatt 2000kr, men fikk 163. Styr unna dette useriøsitetet.

18. november 2022

Velg en annen side.

Ville nok styrt langt unna denne kasino siden. For det første så er RTP (Return to player) sinnsykt dårlig. Alle vet at kasino har generelt dårlige odds for å betale deg tilbake, men fy f*en folkeriket har det ihvertfall dårlig.

For det andre, så når jeg skulle ta ut 600kr så trakk de meg 50kr i uttaks avgift på bankoverføring. Dette er tross alt en avgift jeg ikke skal trenge å betale, men tydeligvis.

Siste gang jeg spiller her fordi her er det noe muffens.

24. juli 2022

En av de beste casinoene jeg har spilt…

En av de beste casinoene jeg har spilt på. Uttak er kjempehurtig med bankoverføring. Hyggelig (men litt treig noen ganger) kundeservice. Vant 30K første innskudd, fikk ut pengene uten problem etter å ha sendt inn dokumentasjon. Alt gikk ganske hurtig. Skjønner ikke hva de andre anmeldelsene her baserer så dårlig stjerner på. Opplever dette som er svært rettferdig og særiøst casino.

23. juni 2022
Logoen til folkeriket.com

Svar fra folkeriket.com

Hei Ragnhild,

Takk for din anmeldelse. Vi er så glade for å høre fra deg!

Det er godt å høre at du liker siden vår så langt, vi er stolte over produktet og servicen vi tilbyr!

Vi elsker å høre din tilbakemelding og håper at vi er i stand til å fortsette å holde en god standard for å sikre at alle våre spillere er fornøyd med siden vår!

Du kan kontakte oss på følgende plattformer:
Live Chat (norsk support) fra 10:00 til 21:00
Epost (kundeservice@folkeriket.com)