Ik had een verkeerde maat opgegeven, het pakket lag al klaar om verstuurd te worden. Gelukkig kon deze nog aangepast worden en ontving ik de juiste maat. Het plakken ging wel met enige moeite omdat ik... Vis mer
Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Foliflex.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige folieproducten, waaronder spiegelfolie, raamfolie en meer. Klanten waarderen onze snelle levering, uitstekende klantenservice en de kwaliteit van onze producten. Met transparante prijzen en gratis verzending vanaf €69,95, maken wij het eenvoudig om de perfecte folie voor jouw behoeften te vinden. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ontdek de voordelen van onze folieoplossingen.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@foliflex.nl
- foliflex.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Superstrak
Gisteren is mijn serre volledig voorzien van folie. Zowel het dak als de glazen schuifwand. Het contact is altijd vriendelijk geweest, het resultaat professioneel en vakkundig. Ze hanteren het niet goed is overnieuw principe waardoor het eindresultaat echt superstrak is geworden. Ik kan folieflex zeker aanbevelen... nogmaals dank voor de gezellige dag en het mooie resultaat mannen. Mocht ik nog een klus hebben, neem ik zeker weer contact met jullie op.

Svar fra Foliflex
Folie op onze lichtstraat geplaatst
Folie op onze lichtstraat geplaatst, omdat het schuine ramen zijn en je omhoog moet staan op een trap was het even een klus maar het is uiteindelijk gelukt. Klus geklaard en tevreden over het resultaat.

Proffesioneel bedrijf
Vandaag zijn Sem en Dion bij ons kinderdagverblijf een aantal ramen komen beplakken met warmtewerende folie. Erg professionele en aardige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen vraag is teveel en de extra ramen werden ook gelijk gedaan. Was een gezellige ochtend. Na afloop nog een aantal tips gekregen hoe dit te onderhouden. Mochten wij besluiten weer wat ramen te laten bekleden, bel ik zeker hen om dit uit te voeren. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Wasted money
Wasted money. It is impossible to apply nicely. The material is really sensitive so when opening and even cutting it folds and breaks and leave a mark. I do not recommend people to buy since the installation is extremly difficult not at all as on the video. I preciously applied other folie the milk glass folie it was easy and nice. I am really handy with DIY and had helped but this was a disaster.

Svar fra Foliflex
Snel geleverd, maar aanbrengen een dingetje
Best snel geleverd, alleen het aanbrengen is best wel een dingetje!!
Kijk goed naar de instructies en bestel zeker de hulpmiddelen direct mee. (die heb je absoluut nodig)
Als het eenmaal zit is het absoluut prachtig en is het gelijk een stuk koeler!!( en helaas wel wat donkerder in huis)

Svar fra Foliflex
Iets TE makkelijk voorgesteld( filmpje)
Iets TE makkelijk voorgesteld( filmpje) zelf gedaan maar ging niet zo gemakkelijk

Goede service.
We hadden folie besteld en die zat niet netjes op de rol, dus met we konden het niet netjes op het raam plakken zonder bubbels. Ik heb gelijk contact opgenomen met foliflex en ook foto's meegestuurd. Met 2 dagen had ik een nieuwe rol in huis. Top service. En nu ging het plakken een stuk beter.

Svar fra Foliflex
De bestelling was correct binnen de…
De bestelling was correct binnen de gestelde tijd in België ontvangen .

Svar fra Foliflex
Toen ik het na ruime tijd eindelijk de…
Toen ik het na ruime tijd eindelijk de beschermlaag eraf had gekregen, ja een klein stukje , kleefde het helemaal aan elkaar en kon ik het weggooien

Svar fra Foliflex
Goede kwaliteit en vriendelijke…
Goede kwaliteit en vriendelijke service!

Binnen 1 werkdag netjes geleverd
Binnen 1 werkdag netjes geleverd. Mooi product gemakkelijk aan te brengen met behulp van de montagevideo. Topp

Svar fra Foliflex
Bezorging ging snel en goed
Bezorging ging snel en goed. Kwaliteit van de spiegelfolie is overdag goed. Je hebt geen inkijk. Maar zodra het buiten donker is en je hebt licht aan dan is het gedaan met je privacy. De inkijk is nog erger dan zonder folie als je licht aan hebt

Svar fra Foliflex
heel netjes en snel gelevert en zeer…
heel netjes en snel gelevert en zeer betrouwbaar bedrijf

Svar fra Foliflex
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.