Informasjon om virksomheten

1. Bilutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Folietech Danmark er en dansk virksomhed med speciale i Plasti Dip af biler. Vi er fagfolk indenfor Plasti Dip og ved hvad vi har med at gøre. Alle vores Plasti Dip montører har gennemgået intensivt kursus i Plasti Dip og kender til dets muligheder og begrænsninger. Vi tager vores speciale ret så seriøst og det afspejler sig i vores arbejdsmetoder. Vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau, holde vores aftaler samt levere kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser.

Kontaktopplysninger

Andre kikket også på

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Bedragere

Hej folkens

Har selv været udsat ligende episode som mange af jer andre har skrevet herinde og derefter har jeg prøvet at få kontakt til personerne bag folietech.dk

Men hvis i som mig har undersøgt omkring virksomheden finder i også kun bedrag osv. virksomheden har hverken betalt afgifter eller nogen form for skat eller moms. I har vel også kvitteringer liggende.

Jeg har søgt lidt rundt for at finde evt. data omkring disse personer for at stille dem til ansvar for at have ødelagt min bil. Men har fundet meget mere. Ejerens Navn er det eneste man kan finde på CVR rigisteret og alle de andre der var inde som også sagde de var ejere/ medejere har løjet omkring dette

hvis disse personer opstartervirksomhed håber jeg at nogen kan finde dem i CVR rigisteret så vi kan tage dem i fusk og andet bedrag. Vi kan selv se hvor mange bilerne de har lavet i løbet af året og de har nok bragt mange penge ind i virksomheden men de har stadig ikke betalt moms eller skatter som de har skulle betale.

MVH
Max (TAK FOLIETECH FOR AT SMADRE MIN BIL)

17. mars 2015
Vurdert til 1 av 5 stjerner

DÅRLIG service! DÅRLIG arbejde! Føler sig snydt!

Hej

Jeg har for ca 1 år siden fået folieret min bil første gang. Jeg fik bilen og betalte de 10.000,- det nu kostede og fik af vide at bilen ville være lidt våd de næste 3 dage. jeg fik bilen hjem og den stod i en overdækket garage i 14 dage for jeg ville være sikker på at den var tør! Da jeg så ville kører første tur i den var den stadig våd, men jeg tænkte det den ville have godt af lidt luft!
Jeg kørte ca 10 km og da jeg kom tilbage havde folien givet slip på dørene og begge side spejle!
jeg ringede til Folietech og fik af vide de ville gerne prøve at lave det om så jeg tog endnu en gang til Greve (hvilket er en rejse på 10 timer) for at få lavet det om. De brugte 14 dage på bilen og da jeg så kom tilbage for at hente bilen var den tør denne gang! Fantastisk!
Jeg tog bilen med hjem igen i håbet om alt var godt der gik 1 måned så havde det givet slip ved døre/Spejle og bagklappen!! Jeg ringede til Folietech ( Dengang de havde et nummer man kunne ringe til ) Og han sagde skriv lige en mail med problemet og så sender jeg en dåse så kan du SELV rette fejlene!! hvad sker der for jeg ska betale 10.000,- for et produkt jeg selv skal rette efter jeg har betalt en fagmand for det! Vi snakkede lidt om det og han sagde jeg skulle skrive i mailen at vi skulle finde ud af noget kompensation. Jeg gjorde som vi aftalte, sendte denne mail og derefter har jeg ikke hørt fra dem og deres mobil numre findes ikke mere!!

Jeg har aldrig følt mig så snydt før og føler virkelig de har ødelagt min bil!!

KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE FOLIETECH!!!

Hilsen

Ham der er træt af at se på sin bil hver dag!

21. januar 2015

under al kritik

Dårligt arbejde og rigtig dårlig behandling

Det startede sådan at jeg havde fået et godt tilbud og bilen blevet lavet.
Derefter kommer så alle problemerne folien boblede alle muligsteder og jeg kontakter dem. Det er intet problem de laver gerne arbejdet om.

Så efter kort tid igen sker det samme og for endnu engang lavet mine ting om altså det er anden gang det bliver lavet om, og jeg er glad for resultatet indtil dagen efter. Farven har ændret sig en smule og de samme problemer opstår. Vi bliver enige om folien skal pilles af og pengene refunderes.

Min lak blev ødelagt, men det klagede jeg ikke over, selv om det var min ret til at kunne klage. At jeg ikke ser mine penge som jeg gang på gang bliver lovet er jeg skuffet over da de lover mig det flere gange.

Nu er der så gået flere måneder hvor jeg ikke har set pengene. Jeg har flere gange været der nede hvor jeg for at vide jeg for pengene tilbage snart og sidst jeg var der nede fik jeg at vide penge der tilbagebetales sker i slutningen af måneden og der er 2 måneder siden nu.

føler mig rigtig snydt og derfor kan ikke anbefale at få lavet arbejdet hos dem.

4. september 2014

Hej Julemanden

Vi beklager den oplevelse du har haft!

Vi vil gerne informere Dig og alle andre omkring at Folietech Danmark pr. d. 1. august 2014 har fået ny ejerkreds.

Vi beklager naturligvis de dårlige erfaringer med Folietech, men kan forsikre at den nye ejerkreds gør sit for at alle vores aftaler bliver overholdt samt, at der bliver leveret kvalitetsarbejde hver gang.

Vi vil rigtig gerne finde en løsning til dig, har du mulighed for at kigge forbi os i Greve? Så finder vi en løsning!

kedelig oplevelse

hej

har været så uheldig at få lavet min bil hos folietech.
den er nu lavet at to gange begge med dårligt udfald.
de er ikke til at få kontakt til, og er blevet lovet mine penge tilbage for det arbejde der er blevet lavet.
kan ikke anbefalde det her til andre.
hilsen andreas

18. august 2014

Hej Andreas

Folietech Danmark har fået ny ejer pr. 1. august 2014.

Vi er ved at få overblik over reklamationer mv. efter tidligere ejer, og det tager desværre lidt tid.

Vi er iøvrigt ikke forpligtet til at fixe tidligere ejers reklamationer, idet det er tidligere ejer du har handlet med - men på trods af det, så forsøger vi at "rydde op", og forsøger så vidt muligt at finde en løsning som alle kan være tilfredse med.

Vi beklager din situation, men du vil blive kontaktet med henblik på en løsning hurtigst muligt.

Uprofessionelt arbejde og kundebehandling

Jeg startede med at have en god dialog med en dernede fra, hvor vi taler om div. muligheder. Efterfølgende skrev jeg en mail med, at jeg ville komme forbi samme dag, så jeg kunne se, hvad de før havde lavet og lign.

Da jeg kommer derned - I deres åbningstid, var der intet personale tilstede, og butikken var lukket. Jeg får at vide, at der er fordi, at de er kørt to personer, de eneste to personer, der var i butikken, ud for at hente materialer. Der var ingen, der vidste om de kom tilbage eller ej.

Der stod to andre kunder også at ventede på dem, da de også havde lavet aftaler med dem - Men de fik heller ingen besked.
Dog kan man sige, at jeg fik lejligheden til at se kvaliteten af deres udførte arbejde - Hvilket godt nok ikke var imponerende. Flere steder det havde sluppet, der var luftlommer, og meget upræcist udført ved listerne. Dernæst kunne man se sprayfolien i dørene - De havde altså ikke dækket ordentligt af. Jeg valgte at tage derfra, da jeg havde ventet i 30 minutter.

Jeg vil derfor fraråde folk at benytte dem - Både af kvalitetsmæssige årsager, men også deres kundebehandling er under alt kritik.

1. juli 2014

Hej Kasper.

Vi beklager den oplevelse du har haft!

Du skal ligeledes være velkommen til at besøge vores nye hjemmeside www.folietech.dk, hvor du bl.a. kan se vores nye priser mv.

Hvis du stadig overvejer at få folieret din bil, eller få svar på nogen spørgsmål - skal du være velkommen til at ringe til os på 7020 4980 eller kigge forbi os i Greve.

Folietech Danmark

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv