Fohnwinkel Anmeldelser 176

4,7

Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Vis mer

Snelle levering. Maar de föhn is een miskoop, het geluid is onverdraaglijk hard! Na contact met de leverancier weet ik nu dat dat geluid niet anders kan ivm krachtige luchtstroom. Heb de Pro aan... Vis mer

Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten,... Vis mer

Product voldeed niet aan mijn verwachting. Levering was snel, mooie doos met alle opzetstukken. Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt en het pakket retour gestuurd. Alles netjes in orde, bij aankomt v... Vis mer

Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.

4,7

Enestående

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Heerlijke Föhn

Heerlijke Föhn. Zo droog en meer dan prima opzetstukken. Moest wennen dat de volumeborstel niet zelf draait maar dat is ook echt niet moeilijk. Ben heel blij met deze föhn en mijn haar is dat ook.

22. oktober 2025

Over het algemeen tevreden maar krulopzetstukken werken niet

Goede en snelle levering. De fohnborstel werkt heel goed als je van jezelf al stijler haar hebt, dan blijft de stijlborstel heel netjes zitten. Omdat de fohnborstel niet tot een extreem hoge temperatuur gaat werkt het op krullend haar minder goed, dan is het er na een half uurtje al uit. De krulborstel werkt niet goed. Het is niet zelfkrullend waardoor je het zelf vast moet houden en je dus beter gewoon de krultang kan pakken. Goed om te weten is dat de borstel veel geluid maakt. Voor de rest wel erg tevreden ook al is er maar 1 blaas stand is het haar redelijk snel droog en werkt de fohn, stijlborstel en de rondje borstel goed. Alleen jammer dat de zelfkrullende opzetstukken niet werken.

3. oktober 2025

Dit is werkelijk een top product en van…

Dit is werkelijk een top product en van zeer goede kwaliteit.
Mijn vrouw is er superblij mee en het is makkelijk in gebruik of je nu slijl of krullen wilt.
Ze vond het een top cadeau en was zeer enthousiast.
Ook de bestelling ging gemakkelijk en snel en kan het iedereen aanraden.
Fohnwinkel hartelijk dank voor de goede en snelle service je hebt er een tevreden klant bij.

25. juli 2025

Nog nooit zo blij met een föhn geweest!

Nog nooit zo blij met een föhn geweest!
Dit apparaat doet echt wat ze beloven in de omschrijving!
Ligt lekker licht in de hand, blaast krachtig genoeg om half lang haar te drogen en de krulborstels geven een heel mooi resultaat.
Prijskwaliteit van dit product is top!

1. oktober 2025

Tevreden klant

Product is exact zoals beschreven. Ik heb dik en weerbarstig haar. Met een gewone haardroger drogen zorgt ervoor dat ik mijn haar steeds vast moet dragen door de hoeveelheid frize. Deze haardroger zorgt ervoor dat ik mijn haar gewoon los kan laten na het drogen. Enige nadeel: de opzetstukken zijn aan de warme kant om deze tussendoor te kunnen wisselen. Maar dat ongemakje neem ik er met plezier bij!

1. oktober 2025

Goede service, klantvriendelijk

De Fohn kwam snel binnen, maar ik kon er niet zo goed mee overweg.
Retour gestuurd. Door de klantenservice ben ik goed en vriendelijk geholpen. Binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening. Top!

12. september 2025