Fodboldshoppen_dk Anmeldelser 130

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fra hjertet af kan jeg klart anbefale denne butik. Manden bag er super hurtig til at svare beskeder på Instagram. Man kan trygt og roligt handle med ham, og returvarer går uden problemer. Fantastisk k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har efterhånden handlet her flere gange, og servicen har altid været virkelig god. De har et stort udvalg af fodboldtrøjer, og de kommer altid i rigtig god stand, og jeg har aldrig oplevet at de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Salg af originale og unikke fodboldtrøjer, som er helt op til 30 år gamle! Stort udvalg med +300 trøjer på hjemmesiden. Vores mission er klar: Vi ønsker at tilbyde de mest legendariske og eftertragtede gamle fodboldtrøjer med de største ikoner på ryggen. Vores trøjer er omhyggeligt udvalgt og verificeret for at sikre, at de opfylder vores strenge standarder for autenticitet, kvalitet og stand

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte igen 4x trøjer efter min gode…

Købte igen 4x trøjer efter min gode oplevelser de sidste 2x. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tip top kundeservice og hurtig levering.

22. februar 2024

Hej Sankeeth,

Det er vi meget glade for at høre, tusind tak! 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig besvarelse og god service

Hurtig besvarelse og god service. Får 100% hvad man betaler for!

20. februar 2024

Hej Amalie,

Tusind tak, vi er glade for at høre din tilfredshed og håber at se dig i shoppen i fremtiden! 😁

God oplevelse

Fantastisk service og rigtig god til at hjælpe en med at finde trøjen du leder efter. Vil helt sikkert vende tilbage hertil

29. januar 2024

Hej Kaare,

Vi takker for dit køb, og er glade for at se din tilfredshed! Vi håber at se dig i shoppen igen 😁

Modtog den fineste trøje

Modtog den fineste trøje. Priserne er lidt høje men man får hvad man betaler for. Fantastisk god kundeservice som svarede på spørgsmål og hjalp en fredag aften. Lyn hurtig forsendelse . Jeg anbefaler kraftigt og købe trøjer her igennem :)

22. januar 2024

Hej,

Tak for dit køb! Vi er altid glade for at hjælpe mest muligt uanset tidspunktet på dagen og ugen 🙌🏼

Fantastisk service

Kvalitets fodboldtrøjer, hurtig levering og super god service. Kan anbefales!

1. januar 2024

Hej,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Endnu engang en god oplevelse

Endnu engang en god oplevelse! Lige fra fund af trøje, levering og service!
I har nu fået en fast kunde fremover :-)

19. januar 2024

Hej Ahmad,

Det er vi meget glade for at høre, tusind tak! 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fede, billige og ægte trøjer

Jeg fik præcist hvad jeg bestilte, i den præcise stand der blev lovet. Varen blev sendt meget hurtigt og de var absolut ingen problemer. Helt igennem fantastisk oplevelse!

18. januar 2024

Hej Søgaard Theis,

Vi takker for dit køb og dine rosende ord! Vi håber at se dig i shoppen igen 😁

Mega god service!

Mega god service!
Har bestilt derfra et par gange nu, og begge trøjerne er kommet til tiden, og i mega god kvalitet.

18. januar 2024

Hej Jeppe,

Tak for de søde ord. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger hver gang! 😁

Alt spillede maks

Alt spillede maks. Intet at sætte en finger på :)

14. desember 2023

Hej Sara,

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde de perfekte julegaver, og at alt levede op til forventningerne! 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fede og ægte trøjer til en god pris

Fede og ægte trøjer til en god pris, sælgeren er fair og meget venlig. Kan ikke rigtig forlange meget mere

29. desember 2023

Hej Villads,

Tak for din anmeldelse!

Det var hyggeligt at have dig forbi shoppen og få en god snak om fodboldtrøjer, du er altid velkommen!😁

Hej Frank,

Vi er glade for at kunne hjælpe dig op til julen, og at det lykkes, at få pakken lige inden juleaften 😁 Tak for dit køb!

Rigtig god service

Rigtig god service og meget fine varer jeg modtog, ikke sidste gang jeg handler hos Fodboldshoppen.dk

19. desember 2023

Hej Frederik,

Mange tak for at tage din tid til at anmelde dit køb!

Fedt at høre, det ser vi frem til😁

Mega god oplevelse igen

Mega god oplevelse igen. Jeg købte en mystery box hvor jeg kunne fravælge hold og fremhæve spillere jeg gerne vil have. Mystery boxen kom 2 dage senere og fik en fed Ronaldo trøje! Fodboldshoppen har de fedeste trøjer og mega lækkert med de laver “drops” så tit. De svare altid på insta og er gode at handle med.
Klart anbefale

23. desember 2023

Svar fra Fodboldshoppen_dk

Hej Luka, tusind tak for dit køb!

Dejligt at høre din tilfredshed og vi ser frem til at se dig i shoppen igen i fremtiden 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtigt flotte trøjer og virkelig god…

Rigtigt flotte trøjer og virkelig god kvalitet selvom de er brugte jeg køber flere fra denne hjemmeside

3. desember 2023

Hej Sebastian,

Mange tak! Det er vi er rigtig glade for at høre 😁

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, så et opslag på Facebook af en masse fede trøjer til salg og skrev med det samme, sælger ledte mig ind på webshoppen og oplevelsen har kun været god!!!

Hurtige svar og en lækker trøje🙏🙏

6. desember 2023

Hej Karl-Emil,

Tusind tak for dit køb og mega fedt, at du har været tilfreds hele vejen! 😁

Vh Fodboldshoppen_dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv