Selskapet har svart
Fra hjertet af kan jeg klart anbefale denne butik. Manden bag er super hurtig til at svare beskeder på Instagram. Man kan trygt og roligt handle med ham, og returvarer går uden problemer. Fantastisk k... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har efterhånden handlet her flere gange, og servicen har altid været virkelig god. De har et stort udvalg af fodboldtrøjer, og de kommer altid i rigtig god stand, og jeg har aldrig oplevet at de... Vis mer
Selskapet har svart
Salg af originale og unikke fodboldtrøjer, som er helt op til 30 år gamle! Stort udvalg med +300 trøjer på hjemmesiden. Vores mission er klar: Vi ønsker at tilbyde de mest legendariske og eftertragtede gamle fodboldtrøjer med de største ikoner på ryggen. Vores trøjer er omhyggeligt udvalgt og verificeret for at sikre, at de opfylder vores strenge standarder for autenticitet, kvalitet og stand
Nicoline Kochs Plads 5, 1.3, 8000, Aarhus C, Danmark
Købte igen 4x trøjer efter min gode oplevelser de sidste 2x. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tip top kundeservice og hurtig levering.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Hurtig besvarelse og god service. Får 100% hvad man betaler for!

Svar fra Fodboldshoppen_dk
God køber oplevelse samt hurtig levering
Helt klart et sted at handle

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Fantastisk service og rigtig god til at hjælpe en med at finde trøjen du leder efter. Vil helt sikkert vende tilbage hertil

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Modtog den fineste trøje. Priserne er lidt høje men man får hvad man betaler for. Fantastisk god kundeservice som svarede på spørgsmål og hjalp en fredag aften. Lyn hurtig forsendelse . Jeg anbefaler kraftigt og købe trøjer her igennem :)

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Kvalitets fodboldtrøjer, hurtig levering og super god service. Kan anbefales!

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Endnu engang en god oplevelse! Lige fra fund af trøje, levering og service!
I har nu fået en fast kunde fremover :-)

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Jeg fik præcist hvad jeg bestilte, i den præcise stand der blev lovet. Varen blev sendt meget hurtigt og de var absolut ingen problemer. Helt igennem fantastisk oplevelse!

Mega god service!
Har bestilt derfra et par gange nu, og begge trøjerne er kommet til tiden, og i mega god kvalitet.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Alt spillede maks. Intet at sætte en finger på :)

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Fede og ægte trøjer til en god pris, sælgeren er fair og meget venlig. Kan ikke rigtig forlange meget mere

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Rigtig god service og meget fine varer jeg modtog, ikke sidste gang jeg handler hos Fodboldshoppen.dk

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Mega god oplevelse igen. Jeg købte en mystery box hvor jeg kunne fravælge hold og fremhæve spillere jeg gerne vil have. Mystery boxen kom 2 dage senere og fik en fed Ronaldo trøje! Fodboldshoppen har de fedeste trøjer og mega lækkert med de laver “drops” så tit. De svare altid på insta og er gode at handle med.
Klart anbefale

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Rigtigt flotte trøjer og virkelig god kvalitet selvom de er brugte jeg køber flere fra denne hjemmeside

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Mega god oplevelse, så et opslag på Facebook af en masse fede trøjer til salg og skrev med det samme, sælger ledte mig ind på webshoppen og oplevelsen har kun været god!!!
Hurtige svar og en lækker trøje🙏🙏

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.