Fodboldshoppen_dk Anmeldelser 130

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mega god oplevelse igen. Jeg købte en mystery box hvor jeg kunne fravælge hold og fremhæve spillere jeg gerne vil have. Mystery boxen kom 2 dage senere og fik en fed Ronaldo trøje! Fodboldshoppen har... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Modtog den fineste trøje. Priserne er lidt høje men man får hvad man betaler for. Fantastisk god kundeservice som svarede på spørgsmål og hjalp en fredag aften. Lyn hurtig forsendelse . Jeg anbefaler... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fra hjertet af kan jeg klart anbefale denne butik. Manden bag er super hurtig til at svare beskeder på Instagram. Man kan trygt og roligt handle med ham, og returvarer går uden problemer. Fantastisk k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har efterhånden handlet her flere gange, og servicen har altid været virkelig god. De har et stort udvalg af fodboldtrøjer, og de kommer altid i rigtig god stand, og jeg har aldrig oplevet at de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Salg af originale og unikke fodboldtrøjer, som er helt op til 30 år gamle! Stort udvalg med +300 trøjer på hjemmesiden. Vores mission er klar: Vi ønsker at tilbyde de mest legendariske og eftertragtede gamle fodboldtrøjer med de største ikoner på ryggen. Vores trøjer er omhyggeligt udvalgt og verificeret for at sikre, at de opfylder vores strenge standarder for autenticitet, kvalitet og stand

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

De bedste fodbold trøjer

Dette er tredje gang jeg har købt fra fodboldshoppen. Som altid er jeg rigtig tilfreds med trøjerne. De er altid i perfekt stand, og til en rimelig billig pris i forhold til andre sider.

5. april 2025

Hej AB,

Mange tak for din anmeldelse og adskillige køb! Vi er glade for at kunne hjælpe, og at trøjerne alle har tilfredsstillende for dig ☺️

DBH
Fodboldshoppen_dk

Vildt lækker trøjer

Vildt lækker trøjer, som lever op til condition. Derudover var der hurtig levering

6. april 2025

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe, og at trøjen lever op til forventningerne ☺️

DBH
Fodboldshoppen_dk

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Hurtig levering, og de svarede hurtigt, da jeg skrev til dem.

18. mars 2025

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe, og håber, at trøjen vil falde i god jord hos den heldige modtager af den ☺️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service, levering til siden

16. mars 2025

Hej Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse, og stort tillykke med den vanvittig fede trøje. Helt klart en af vores favoritter, og forståeligt, at den heller ikke har skuffet 😉

Meget tildfreds med køb

Mega tilfreds købte en mystery box og fik en virkelig fed trøje hurtigt og billigt. Selve trøjen var i god stand og virkelig god kvalitet. Og overgik alle mine forventninger virkelig tildfreds

12. mars 2025

Hej Noah,

Mange tak for din gode anmeldelse og køb. Det sætter vi stor pris på, og vi er meget glade for at have ramt rigtigt med Mystery Box trøjen, hvilket vi gør vores bedste med ud fra jeres ønsker og kommentarer 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestil trøje nemt og enkelt

Jeg havde en forespørgsel på en specifik trøje som ikke var på deres shop. De skaffede lynhurtigt trøjen til mig og alt er sket med det største fokus på kundeservice. Jeg køber helt sikkert mine fremtidige fodboldtrøjer hos fodboldshoppen! ⚽️

17. mars 2025

Hej Anders,

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Vi elsker at hjælpe jer passionerede fans med at finde jeres drømmetrøjer, og den Ronaldo trøje er virkelig også unik og fed. Du er altid velkommen 😁

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Købte en fodboldtrøje, trøjen kom dagen efter i perfekt stand.

Kan klart anbefales.

14. mars 2025

Hej Nikolai,

Mange tak for din anmeldelse, anbefalinger og køb. Det er bare dejligt når det hele går som forventet 😁

Top service

Top service! I had the jerseys in 3 day in super condition. Super!!!

2. februar 2025

Hi Matteo,

Thanks for your positive review and purchase. We are very happy to help you and hope to see you very soon again 😁

Best regards Fodboldshoppen_dk

Alt spiller

Alt spiller, trøjen perfekt stand

Hurtig levering ⭐️

28. desember 2024

Hej Alessandro,

Mange tak for din gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 😁

Alt er bare godt

Alt er bare godt

Hej Nicolai,

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Dejligt at høre din tilfredshed med det hele, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig betjening og svar på mail

Hurtig betjening og svar på mail.

De fandt en trøje som passede perfekt i forhold til mine ønsker!

Ikke sidste gang jeg handler her 😄

Hej Jakob,

Mange tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at have levet op til dine forventninger mht. både din trøje og Mystery Box 😁

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Hej Liv,

Mange tak for din anmeldelse og adskillige køb. Det sætter vi stor pris på 😁

Jeg er helt mundlam😳

Jeg har i dag modtaget min fine julegave til min fodbold glade kæreste, og jeg kan ikke sige andet end woaw! Skøn service fra start til slut, og hurtig respons! Jeg ledte efter en Ronaldo 7 Manchester united fra 2008, og da de ikke havde den trøje, så fandt de et par alternativer. Og jeg endte med at få fat i den flotteste trøje! 10/10 fra mig af, og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen!🤩

26. november 2024

Hej Lena,

Mange tak for din 5 stjernet anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Det betyder rigtig meget for os, at I føler jer trygge når I handler hos os. Selv når I ikke køber direkte på siden, men ber os om at finde en specifik trøje, hvor der er lidt længere ventetid, og flere ting kan gå galt. Vi håber at kunne hjælpe igen i fremtiden 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, rigtige varer i pakken

Jeg bestilte, og samme dag fik jeg notifikation om at det var pakket, og modtog en GLS meddelelse. Jeg fik de varer jeg havde bestilt hurtigt og uden problemer.

25. november 2024

Hej Reni,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at have levet op til forventninger og gået stærkt som det plejer, og håber at se dig i shoppen igen 😁

Dejligt hurtigt og nemt!

Det er en nem overskuelig hjemmeside, og fragten tog sgu ikke lang tid fra Odense til Herning

31. oktober 2024

Hej Jannik,

Mange tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet 😁

Klasse oplevelse…

Klasse oplevelse…. Skrev over Instagram til dem, med trøjer jeg søgte og de fandt dem i klasse tilstand. Super gode priser og fantastisk service!

6. november 2024

Hej Richard,

Mange tak for alle dine køb, og 5 stjernede anmeldelse! Vi er glade for at kunne finde så mange af de trøjer som du søger, og håber at kunne fortsætte med det 😁

Høj klasse

Trøjen er i nærmest perfekt stand for en 18 år gammel trøje og deres service var ud over det sædvanlige. Kan kun varmt anbefale dem

1. november 2024

Hej Pierre,

Mange tak for dit køb og positive anmeldelse! Vi håber, at det gik godt med gaven 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste fodboldbutik jeg har købt fra

Super hurtig levering og fede trøjer. 5 stjerner herfra🥇🤩

19. oktober 2024

Hej Noah,

Mange tak for de 5 stjerner, og dine køb! Vi håber at kunne levere en masse fede trøjer til dig i fremtiden også 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klasse Service og den flinkeste ejer

Da jeg købte min første trøje ved fodboldshoppendk tænkte jeg ikke at det ville ende med at jeg købte en næste vær måned. Manden bag svare hurtig på Instagram har heller ikke haft nogle problemer med at hente trøjerne.

10. august 2024

Hej Joachim,

Mange tak for din gode anmeldelse og rigtig mange køb! Vi er glade for at kunne hjælpe 😁

Vh Fodboldshoppen_dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv