Mega god oplevelse igen. Jeg købte en mystery box hvor jeg kunne fravælge hold og fremhæve spillere jeg gerne vil have. Mystery boxen kom 2 dage senere og fik en fed Ronaldo trøje! Fodboldshoppen har... Vis mer
Selskapet har svart
Modtog den fineste trøje. Priserne er lidt høje men man får hvad man betaler for. Fantastisk god kundeservice som svarede på spørgsmål og hjalp en fredag aften. Lyn hurtig forsendelse . Jeg anbefaler... Vis mer
Selskapet har svart
Fra hjertet af kan jeg klart anbefale denne butik. Manden bag er super hurtig til at svare beskeder på Instagram. Man kan trygt og roligt handle med ham, og returvarer går uden problemer. Fantastisk k... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har efterhånden handlet her flere gange, og servicen har altid været virkelig god. De har et stort udvalg af fodboldtrøjer, og de kommer altid i rigtig god stand, og jeg har aldrig oplevet at de... Vis mer
Selskapet har svart
Salg af originale og unikke fodboldtrøjer, som er helt op til 30 år gamle! Stort udvalg med +300 trøjer på hjemmesiden. Vores mission er klar: Vi ønsker at tilbyde de mest legendariske og eftertragtede gamle fodboldtrøjer med de største ikoner på ryggen. Vores trøjer er omhyggeligt udvalgt og verificeret for at sikre, at de opfylder vores strenge standarder for autenticitet, kvalitet og stand
Nicoline Kochs Plads 5, 1.3, 8000, Aarhus C, Danmark

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Dette er tredje gang jeg har købt fra fodboldshoppen. Som altid er jeg rigtig tilfreds med trøjerne. De er altid i perfekt stand, og til en rimelig billig pris i forhold til andre sider.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Vildt lækker trøjer, som lever op til condition. Derudover var der hurtig levering

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Rigtig god kundeservice. Hurtig levering, og de svarede hurtigt, da jeg skrev til dem.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Mega tilfreds købte en mystery box og fik en virkelig fed trøje hurtigt og billigt. Selve trøjen var i god stand og virkelig god kvalitet. Og overgik alle mine forventninger virkelig tildfreds

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Jeg havde en forespørgsel på en specifik trøje som ikke var på deres shop. De skaffede lynhurtigt trøjen til mig og alt er sket med det største fokus på kundeservice. Jeg køber helt sikkert mine fremtidige fodboldtrøjer hos fodboldshoppen! ⚽️

Fantastisk oplevelse.
Købte en fodboldtrøje, trøjen kom dagen efter i perfekt stand.
Kan klart anbefales.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Top service! I had the jerseys in 3 day in super condition. Super!!!

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Alt spiller, trøjen perfekt stand
Hurtig levering ⭐️

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Hurtig betjening og svar på mail.
De fandt en trøje som passede perfekt i forhold til mine ønsker!
Ikke sidste gang jeg handler her 😄

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Jeg har i dag modtaget min fine julegave til min fodbold glade kæreste, og jeg kan ikke sige andet end woaw! Skøn service fra start til slut, og hurtig respons! Jeg ledte efter en Ronaldo 7 Manchester united fra 2008, og da de ikke havde den trøje, så fandt de et par alternativer. Og jeg endte med at få fat i den flotteste trøje! 10/10 fra mig af, og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen!🤩

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Jeg bestilte, og samme dag fik jeg notifikation om at det var pakket, og modtog en GLS meddelelse. Jeg fik de varer jeg havde bestilt hurtigt og uden problemer.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Det er en nem overskuelig hjemmeside, og fragten tog sgu ikke lang tid fra Odense til Herning

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Klasse oplevelse…. Skrev over Instagram til dem, med trøjer jeg søgte og de fandt dem i klasse tilstand. Super gode priser og fantastisk service!

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Trøjen er i nærmest perfekt stand for en 18 år gammel trøje og deres service var ud over det sædvanlige. Kan kun varmt anbefale dem

Super hurtig levering og fede trøjer. 5 stjerner herfra🥇🤩

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Da jeg købte min første trøje ved fodboldshoppendk tænkte jeg ikke at det ville ende med at jeg købte en næste vær måned. Manden bag svare hurtig på Instagram har heller ikke haft nogle problemer med at hente trøjerne.

Svar fra Fodboldshoppen_dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.