Snel een andere baan voor mijn gevonden super gesprek gehad en ook goed geholpen met een paar dingen om mijn financiën op pijl te houden ben erg te blij met deze club
Se hva andre synes
Netjes,correct en een goed gesprek gehad. Geen opdringen en geen onzin verhalen. Er word tijd voor je genomen om te kijken waar je interesses liggen. Dit word vakanundig opgepakt. Groet Haiko
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vind vacatures in Veenendaal en omgeving in de bouw, techniek, logistiek en kantoor functies bij Flox in Veenendaal. Werk is een groot onderdeel van je leven. Jammer als je dat met tegenzin doet! Daarom helpen wij je graag met zoeken naar een club waar jij echt op je plek zit. De één komt tot zijn recht als keeper en de ander is een goede linksvoor. Om de ideale positie voor jou te vinden, luisteren we naar jouw verhaal. Welk werk wil je graag doen? En welk werk kun je doen? Bij Flox in Veenendaal gebruiken we ons grote netwerk in de regio om de perfecte baan voor jou te vinden! Kom werken bij de mooiste club!
Kontaktopplysninger
Vendelier 2G, 3905PA, Veenendaal, Nederland
- 0318255300
- info@flox.nl
- flox.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel een andere baan voor mijn gevonden…
Flox
Een paar maanden terug contact gezocht met Flox, opzoek naar een nieuwe baan. Een dag later had ik al een sollicitatiegesprek. Ontzettend tevreden over de service en het personeel.
Fijne bemiddelaar
Fijne bemiddelaar, ik ben voorgesteld aan diverse werkgevers en uiteindelijk een baan gevonden. Denken prima met je mee en komen indien nodig met de juiste oplossingen.
Back office medewerker die de engelse taal uitstekend beheerst
Recent heeft Flox voor ons een back office medewerker geworven. We hadden voor de invulling van deze functie best specifieke eisen. We zochten bv. iemand die de engelse taal, onze voertaal binnen het bedrijf, zeer goed beheerst. Flox heeft binnen één dag een geschikte kandidaat gepresenteerd, die een goede match voor ons bleek te zijn. Flox heeft ook goede nazorg verleend, in de eerste weken nadat de nieuwe medewerker bij ons is gestart. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met Flox.
Flox is een goed en betrouwbaar…
Flox is een goed en betrouwbaar bedrijf, het overleg telefonische is goed en de afspraken worden ook nagekomen.
Professionele club
Professionele club, duidelijk, eerlijk en als het moet kort op de bal
Korte lijnen
Korte lijnen, leuke club. Het valt of staat met de M/V die je op de vloer krijgt, het klikt of klikt niet maar daar heb je geen 2 maanden voor nodig omdat te beoordelen, recht is recht en krom is krom, als de motivatie er is om aan het arbeidsproces deel te nemen komt de rest vanzelf en je bent nooit te oud om te leren, we kunnen niet allemaal scorende SPITS zijn. gr JH
De samenwerking met Flox verloopt…
De samenwerking met Flox verloopt prima, ze screenen de mensen voordat ze bij ons aangeboden worden en kijken ook goed naar de vraag die wij stellen, bv. als iemand zoeken voor DO of renovatie, ze dan geen nieuwbouwer aanbieden.
Netjes,correct en een goed gesprek…
Netjes,correct en een goed gesprek gehad.
Geen opdringen en geen onzin verhalen.
Er word tijd voor je genomen om te kijken waar je interesses liggen.
Dit word vakanundig opgepakt.
Groet Haiko
Ik vind dat ze je goed helpen en snel
Ik ben zeer te spreken over de wijze…
Ik ben zeer te spreken over de wijze dat jullie bewerkstelligden bij het aantrekken van mij bij jullie bureau. Ook hoe ik ben ontvangen op
Locatie in Veenendaal bij jullie op kantoor zo gemoedelijk en huiskamer vriendelijk , ben blij dat Ik met jullie in zee ben gegaan, voel mij goed hierbij .
Vriendelijke mede werkers
Altijd netjes geweest van jullie kant
Altijd netjes geweest van jullie kant. Dank voor alles.
Aardig mensen.
Aardig mensen.
Altijd goed geregeld.
Mooie kerstcadeau en lekker hamburger:)
Groet
In een woord : TOP
Altijd erg duidelijk in de communicatie en behulpzaam waar ze kunnen, zelfs op tijden wanneer je dit juist niet verwacht.
PS: de kerstpakketten zijn top👍🏻😁
Perfect piettertje
Erg behulpzaam en leuke opdrachten!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.