We zijn bij Floryn gestart toen onze cashflow tijdelijk stil kwam te liggen door een AVG-controle. Om deze periode te overbruggen, konden we snel een passende financiering regelen. Daarnaast hadden... Vis mer

Se hva andre synes
Heel blij met Floryn. Ze denken flexibel mee en zijn er voor je wanneer het nodig is. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die het biedt om te ondernemen en te groeien. Juist in het comple... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer fijn bedrijf om mee te werken. Snappen de urgentie en bedrijfsgroei. Denken mee en zijn best bereid wat stapjes links en rechts te maken om t voorstel nog passender te maken. Fantastisch... Vis mer
Selskapet har svart
Waar alle andere financiers snel een afwijzing voor de aanvraag stuurden, nam Floryn wel echt tijd om op zoek te gaan naar hoe de financiering verantwoord verstrekt kon worden. U begrijpt dat de klant... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗻𝗸, 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀. 𝗗𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗻𝗸𝗲𝗻, 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝘂𝗿𝘃𝗲𝗻. Floryn helpt je als ondernemer snel en betaalbaar vooruit. Dat doen we met zakelijke financiering van nu, de allerbeste service en persoonlijk contact. Voor jou en je bedrijf. Zodat jij kansen kunt pakken. Floryn denkt met je mee en beweegt met je mee. Ook als het even tegenzit. Want jou helpen je ambities te realiseren, met de kracht van technologie, is wat óns als ondernemers drijft.
Kontaktopplysninger
Nederland
- floryn.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede uitleg en geen verrassingen
Goede uitleg en geen verrassingen. Super snel geregeld en zeer flexibel.

Snel en persoonlijk
Fijn aan Floryn is dat ze kunnen meedenken met de ontwikkeling van je bedrijf en dat ze erover mee kunnen praten. En ze handelen snel wanneer dat nodig is.

Goed bedrijf.
Super bedrijf. Snel in contact. Wil je iets snel voor elkaar hebben is dit waar je moet zijn.

Snelle en vriendelijke dienstverlening
Snelle en vriendelijke dienstverlening. Floryn denkt actief mee in mogelijkheden en handelt snel. Hierdoor waren wij snel geholpen voor de korte termijn en hebben we meer mogelijkheden op de langere termijn.

Heldere uitleg
Heldere uitleg, snel geregeld, goede website, helder wat je moet doen, prettig contact met medewerker.

Svar fra Floryn
Veel verborgen kosten en lastig opzeggen
Ik wil mijn ervaring met dit financieringsbedrijf delen. In eerste instantie leek het een goede oplossing, maar gaandeweg bleek het erg kostbaar te zijn. Je betaalt niet alleen aansluitkosten, wekelijkse rente en aflossing, maar daarbovenop ook nog maandelijkse én zelfs kwartaalkosten. Tel je dit allemaal bij elkaar op, dan komt het neer op een zeer hoog rentepercentage.
Daarnaast willen ze voortdurend inzage in je rekening, wat ik als onprettig en overdreven controlerend heb ervaren. Het opzeggen van de samenwerking is bovendien onduidelijk en omslachtig: deze optie is niet op de website te vinden en kost veel tijd en moeite.
Mijn advies: let heel goed op de kleine lettertjes voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Voor mij is dit een dure en teleurstellende ervaring gebleken.

Uitknijp tactieken
Reactie van Floryn klopt niet. Als het minder gaat zijn zij de eerste die het signaleren en je krediet stop zetten. Ze vragen niet naar toekomstplannen, maar baseren hun beslissing puur en alleen op jouw transactie gegevens. Als je het even moeilijk hebt heb je juist baat bij een stabiele houding van een krediet verstrekker. Floryn kiest echter er direct voor om hun pandrecht openbaar te maken aan je klanten, rente tarieven te verhogen, terugbetalingsbedrag te verdubbelen, wat zorgt dat je er een heel groot probleem bij hebt: weglopende klanten en grote druk. Kijk uit met deze partij! Het lijkt makkelijk en eenvoudig, maar ze doen acties ten gunste van zichzelf onder het mom van: om jou te helpen en je te behouden. Dit is absoluut niet waar.
Zoals andere reviewers zeggen: uitkijken. Indien je minder omzet maakt, wat soms een bewuste keuze kan zijn meer sturen op winst kunnen ze per direct je krediet bevriezen. Je lost dan alleen af. Volgens de overeenkomst die je tekent, kunnen ze op elk willekeurig moment; rente verhogen, aflossingsbedrag verhogen, servicekosten verhogen en je kredietbevriezen. Ze pakken dan veel extra procenten inkomsten door jou te bevriezen. Een zeer onaangename partij die ondernemers op deze manier in het nauw drijft.

Onbegrip en..
€65.000 zakelijk krediet geleend en betaal elke week €650,- nooit een betaling gemist en had zelfs €25.000 tussendoor in 1 keer afgelost om sneller in te lossen, moest ik mijn bank gegevens weer openstellen en zeggen ze, ja meneer we gaan je krediet van 65 naar 32 ofzo zetten omdat we zien dat je omzet minder is blabla, nu is het zo dat ik zakelijk heel veel voorraad heb en ja dan heb je minder omzet omdat je dingen opslaat.
Puntje bij paaltje alles uitgelegd en nu mag ik alleen nog aflossen en niet meer opnemen.
Ik los hem dus zo snel mogelijk af en doe hier nooit geen zaken meer mee!
Als een klant betalingen mist snap ik dat je moeilijk kan doen, maar ik lig zelfs
25.000 VOOR op de aflossing!
Onbegrijpelijk, maar goed, dan liever niet! Hun verlies..

Svar fra Floryn
Goeie samenwerking, maar let op alle kosten
De krediettermijn is langer dan een jaar en dat is fijn. Let op dat je alle kosten meenement in je berekening van daadwerkelijke rentekosten.

snel geregeld
snel geregeld en een duidelijk account

Svar fra Floryn
Eerlijke mensen en fijne duidelijke…
Eerlijke mensen en fijne duidelijke communicatie. Ik heb ze de situatie uitgelegd dat ik even een financiële buffer nodig heb en ze hebben me daarbij erg goed goed. Kortom heel erg tevreden met de werkwijze en kan hen dan ook van harte aanbevelen

Snel, duidelijk en persoonlijk
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Floryn. Het aanvraagproces verloopt snel en transparant, en de communicatie is altijd duidelijk en prettig. Waar veel financiële instellingen traag en bureaucratisch zijn, weet Floryn juist snelheid en flexibiliteit te combineren met een persoonlijke aanpak.
Dankzij de korte lijnen en het meedenken voelen wij ons als ondernemer echt ondersteund. Dit geeft ons de ruimte om kansen te pakken en door te groeien. Kortom: een betrouwbare partner die doet wat ze beloven.

Positieve ervaring
Floryn is een partij die niet alleen maar beoordeelt op jaarcijfers en bankafschriften, maar verder kijkt en meedenkt met de onderneming. Wij hebben een zeer positieve ervaring en naar volle tevredenheid samen een traject succesvol afgerond.

Top geholpen
Süper snelle behandeling en vriendelijke medewerker. Ik werd door Michel binnen een dag zeer netjes geholpen. Duidelijk en helder. Raad ik zeker aan als je snelle werk kapitaal nodig hebt.

Svar fra Floryn
Snelle verwerking van de aanvraag
Snelle verwerking van de aanvraag, met als resultaat snel de benodigde financiering om je bedrijf verder te laten groeien

Snelle service
Snelle service, goede afhandeling

Snel, transparant en concurrerend
Snelle en heldere communicatie. De leningsvoorwaarden zijn transparant en de aangeboden rente was concurrerend.

Snelle en duidelijk
Snelle reactie en duidelijk wat er verwacht wordt om een financiering te verkrijgen

Svar fra Floryn
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.