Floris van Bommel Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Die Schuhe waren einen Tag nach der Bestellung schon da! Ich bin total begeistert von der Qualität und dem Tragekomfort. Außerdem ist das Design wunderschön und besonders. Auch die Trage- und Pflegean... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ich bin sehr zufrieden mit diesem Schuh. Die Verarbeitung ist hochwertig, das Leder fühlt sich robust und gleichzeitig angenehm weich an. Die Passform entspricht genau der angegebenen Größe, kein Na... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ich habe hier schon mehrfach bestellt und bin jedes Mal aufs Neue begeistert. Die Auswahl ist großartig, der Bestellablauf gewohnt unkompliziert und der Versand jedes Mal blitzschnell. Die Schuhe... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Qualität ist sehr gut. Umtausch klappt hervorragend. Schuh in Verbindung mit Gürtel immer stimmig. Auch wenn die Schuhe gerne etwas günstiger sein dürften, finde ich die Gürtel zu teuer.

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. også i
  3. Skofabrikk

Skrevet av virksomheten

Welcome at the global Floris van Bommel brand shop. Dutch shoe makers since 1718. Shop men and women shoes online within 24 countries worldwide.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

169 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Minderwertig

Gürtel nach 5 maligem tragen verschlissen. Service meinte ich solle in die Filiale fahren zur Reklamation. 500 Kilometer. Als ich das ablehnte hieß es, es sei meine Entscheidung und Problem. Danke für nix

10. juli 2026

Svar fra Floris van Bommel

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben.
Wir haben Ihren Namen überprüft, konnten jedoch leider weder eine Bestellung noch einen früheren Kontakt mit unserem Kundenservice finden. Falls Sie Ihren Einkauf in einem unserer Brandstores oder bei einem unserer autorisierten Händler getätigt haben, können Sie sich jederzeit gerne direkt an das jeweilige Geschäft wenden, damit Ihre Reklamation gemeinsam besprochen werden kann.
Sollte der Weg zum Geschäft für Sie zu weit sein, ist es in vielen Fällen auch möglich, Ihre Reklamation telefonisch oder per E-Mail mit dem jeweiligen Geschäft zu besprechen.

Absolut empfehlenswert!

Kommunikation top, Produkt top, Qualität top, Kundenservice top...was will man mehr?! Ich werde dort sehr gerne wieder kaufen!

4. juli 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Floris van Bommel, slechte kwaliteit!!

Een paar Floris van Bommel sneakers gekocht ( noppi ) al na 4 weken begon de gelijmde zool los te laten. Niet de kwaliteit die je verwacht van deze schoenen. Zeer slechte kwaliteit. Floris van Bommel gemaild hierover willen de schoenen opnieuw gaan lijmen, dit heeft geen zin omdat de zool overal los laat. Als de schoenen gestikt waren was dit probleem niet ontstaan, maar dat zijn ze niet. Conclusie: dure prijs vragen voor schoenen van zeer matige kwaliteit.

Heb overleg met Floris van Bommel gehad, samen zijn we overeengekomen dat het aankoop bedrag wordt geretourneerd. Een oplossing welke ik voor ogen had. Prettig dat het nu is opgelost.

7. juli 2026

Svar fra Floris van Bommel

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met je Noppi-sneakers. Dat is uiteraard niet de kwaliteit en duurzaamheid die wij nastreven.
We begrijpen dat je twijfels hebt over het opnieuw verlijmen wanneer de zool op meerdere plaatsen loslaat. We kijken daarom graag nog eens met je mee om te beoordelen wat in jouw situatie de meest passende oplossing is.
Stuur ons gerust een privébericht met je contactgegevens of het referentienummer van je eerdere e-mail, dan nemen we je dossier opnieuw door en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Die Schuhe sind nicht angekommen.

Die Schuhe sind nicht angekommen.

27. juni 2026

Sehr geehrter Herr Graf,

wir haben Ihre Bestellung überprüft und festgestellt, dass das Paket von DHL an unser Lager zurückgesendet wurde, da die Adressangaben laut DHL nicht korrekt waren.
Der von Ihnen gezahlte Betrag wurde inzwischen vollständig zurückerstattet.
Sollten Sie künftig Fragen zu einer Bestellung oder Lieferung haben, bitten wir Sie, sich direkt an den Kundenservice unseres Onlineshops zu wenden. So können wir Ihr Anliegen schnell prüfen und gemeinsam eine passende Lösung finden.

Mit freundlichen Grüßen
Kundenservice Floris van Bommel

Topkwaliteit en uitstekende…

Topkwaliteit en uitstekende klantenservice echte aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Al ruim 20 jaar draag ik met veel plezier schoenen van Floris van Bommel, en dit was werkelijk de allereerste keer dat ik een paar moest terugsturen. Dat zegt wat mij betreft alles over de constante kwaliteit en duurzaamheid van het merk.

Mijn rechterschoen viel deze keer net iets te ruim uit en sloot niet goed aan. Na mijn melding werd de klacht snel en zorgvuldig beoordeeld, en dat heb ik als bijzonder positief ervaren. Toen ik mijn ervaring nog wat verder toelichtte, werd de klacht direct en terecht erkend. Zonder enige discussie of gedoe kreeg ik vlot een nieuw paar in de juiste maat toegestuurd.

Wat deze ervaring echt uitzonderlijk maakt, is de klantvriendelijke en betrouwbare afhandeling. Er werd oprecht geluisterd en ik werd als klant volledig serieus genomen. Een dikke pluim voor Frans van de klantenservice vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht.

Kortom: prachtige schoenen, uitstekende service en een merk dat zijn klanten waardeert. Een absolute aanrader, ik blijf trouwe klant! Bedankt Frans en Floris van Bommel!

25. juni 2026

Meine Schuhe kaufe ich seit Jahren nur noch bei Floris

Ich kaufe seit Jahren nur noch bei Floris van Bommel. Ich kenne meine Größe, die Schuhe passen immer und die Modelle sind ganz nach meinem Geschmack ob Sneakers, Winterschuhe oder Loafers. Hohe Qualität der Produkte. Mein Lieblingspaar habe ich 10 Jahre getragen ohne einmal einen Absatz erneuern zu müssen.
Die Lieferung erfolgt immer rasch und ohne Beanstandung.

10. juni 2026

Sehr geehrter Herr dr. Seidel,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung und Ihr langjähriges Vertrauen in Floris van Bommel.

Es freut uns sehr zu lesen, dass unsere Schuhe Ihnen gut passen, Ihrem Geschmack entsprechen und Sie mit der Qualität sowie der schnellen Lieferung zufrieden sind. Besonders schön ist es zu hören, dass Sie so lange Freude an Ihrem Lieblingspaar hatten.

Wir schätzen Ihre Treue sehr und hoffen, Sie noch lange als zufriedenen Kunden begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Team Floris van Bommel

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Teleurstellende afhandeling van een kwaliteitsklacht

Mijn Floris schoenen zijn door kleurafgifte van het blauwe materiaal op het witte leer niet meer netjes te dragen onder zakelijke of nette kleding. Dat is precies het doel waarvoor ze zijn aangeschaft. Door een zware schouderoperatie heb ik de schoenen bovendien lange tijd niet kunnen dragen, waardoor ik er feitelijk maar beperkt plezier van heb gehad. Ondanks meerdere contactmomenten werd mijn klacht afgedaan met een verwijzing naar de leeftijd van de schoenen en de verlopen garantie. Op de vraag waarom het materiaal kleur afgeeft, werd niet inhoudelijk ingegaan. Wel werd een gratis zoolreparatie en 10% korting aangeboden. Omdat ik mij niet kan vinden in deze afhandeling, heb ik besloten de zaak voor te leggen aan de Geschillencommissie.

1-7-26
Update: De verwijzing van Floris van Bommel naar een onafhankelijke geschillenprocedure blijkt in de praktijk geen oplossing te bieden. Het bedrijf is niet aangesloten bij De Geschillencommissie en de genoemde alternatieven behandelen mijn individuele geschil niet. Tot op heden heb ik geen duidelijk antwoord ontvangen waar mijn klacht wél onafhankelijk kan worden beoordeeld.

Update 13-09-2026

Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met de reparatie van de zolen en de aangeboden 10% korting op een nieuw paar schoenen.

Helaas bleek mijn schoen uiteindelijk niet meer te repareren. Wat ik overigens best vreemd vind, maar goed.

De klantenservice heeft het daarna wel heel netjes opgelost. Ik heb een tegoedbon gekregen ter waarde van de schoenen, waarmee ik een nieuw paar kan uitzoeken.

Na alle eerdere contacten en discussie had ik eerlijk gezegd niet meer verwacht dat het zo zou worden opgelost.

Dus ook dat mag gezegd worden: uiteindelijk is het zeer netjes opgelost door Floris van Bommel en ben ik tevreden met de geboden oplossing.

17. juni 2026

Beste Ries,

het ons betreurt dat wij niet direct aan de verwachting hebben kunnen voldoen, maar dat er inmiddels verder constructief contact is geweest via de mail.

Team Floris van Bommel Webshop

Jammer.

Lezen ze dit toch niet, maar het is wel leuk om dit te melden. Terug in de tijd toen Floris van Bommel schoenen maakte, de leren schoenen, dat waren voor een hoog segment. Was dat een bepaalde groep mensen die dat droeg. Ik als sneakerhead met 500 paard kocht dat nooit, ja dat was gewoon niet voor mij. Toen later kwam Floris van Bommel de zoon met sneakers voor de jongeren, of ieder geval de wat normalere mensen die normaal werden. Die droegen vroeger ook lakschoentjes maar uiteindelijk heb ik natuurlijk altijd gedacht van waarvoor koop ik nooit die schoenen omdat het niet mijn segment is. En ze zullen ook mijn segment nooit bereiken, omdat ze gewoon niet open staan voor diversiteit. Dus ik dacht hé er komt een functie vrij. Ik ben iemand, ik heb een hele diversiteit aan schoenen maar ook merken. Ik dacht ik ga daar solliciteren want lijkt me wel interessant om dat merk te introduceren aan een breder publiek dan alleen maar het segment die over een paar jaar uitgestorven is. Want die sterft uiteindelijk uit, want iedereen kan sneakers dragen en de meeste mensen zouden gewoon een merk dragen als een Nike of een New Balance. Dus ik dacht van hé het zou wel tof zijn om daar verschil te maken. En uiteindelijk werd ik afgewezen omdat andere mensen beter pasten bij de functie wat in mijn ogen natuurlijk heel raar was maar wel weer begrijpelijk. Ik wilde in ieder geval melden dat ik het jammer vind dat ze commercieel zijn maar niet commercieel genoeg om te begrijpen dat er duizenden mensen zijn die die schoenen niet dragen omdat ze niet aangesproken worden of betrokken voelen met het merk. En het merk hun niet betrekt. Jammer, Floris.

1. juni 2026

Beste heer van Dijk,

Bedankt voor het delen van uw mening en feedback.

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de uitkomst van uw sollicitatie.
Tegelijkertijd willen wij graag benadrukken dat deze review betrekking heeft op een sollicitatieprocedure en niet op een aankoop, product of service-ervaring als klant van Floris van Bommel.

Bij de invulling van vacatures maken wij altijd een zorgvuldige afweging op basis van de functie, de vereiste kwalificaties en de match met het profiel dat wij op dat moment zoeken.
Dat een kandidaat niet wordt geselecteerd, betekent niet dat wij diens ideeën, achtergrond of enthousiasme niet waarderen.

Dank voor het delen van uw visie en de tijd die u heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Wij wensen u veel succes met uw verdere carrière en toekomstige plannen.

Met vriendelijke groeten,
Team Floris van Bommel

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv