Commande conforme aux photos. Les pulls sont très doux. Plus important encore le tableau des tailles correspond bien, pas de mauvaise surprise lorsqu on se fie aux mensurations. Seul regret m dernière... Vis mer

Oseriöst, gör allt för att sälja Det står på hemsidan och deras kundtjänst säger att tull och avgifter nästan aldrig tillkommer - det är ett skämt då både tull, avgifter och ev moms tillkommer om va... Vis mer

1,7

Dårlig

Fraud

Fraud, fraud, fraud... Guys don't buy anything from this company. This is fake.

14. desember 2022

Jeg er virkelig overrasket over

Jeg er virkelig overrasket over, at så mange har haft dårlige oplevelser med FloryDay ..
Jeg har handlet en del gange hos dem ..
Det er korrekt, (som flere skriver) at farverne ikke altid er svarende til billederne ..
Hvis man tjekker deres størrelsesguide, synes jeg det er rimeligt passende ..
Mht. Returnering
Du får 2 muligheder, når du returnerer varer
1. Du får en voucher på 70% af de returnerede varers pris, som kan benyttes på hjemmesiden inden for et år.
Du kan beholde alle varerne og skal ikke sende noget retur, selv om du får ovenstående refusion ..

2. Du kan få 50 % af de returnerede varers pris indsat på din konto
Du kan beholde alle varerne og skal ikke sende noget retur, trods ovenstående refusion

Jeg bliver som regel skuffet over noget af tøjet, men også meget positiv over andet..

8. november 2022

Keep well away from this company

Keep well away from this company, I'm gutted I haven't bought new cloths in such a long time. I was in Pinterest and saw there advert, cloths looked so good I order £80 worth of cloths it's now been a couple of months and I never received any. Went into my account which now days I haven't ordered anything... Trying to contact the company and all I get is this page dosnt exist, never again will I be so gullible.😢

21. juni 2022

VARNING!!

VARNING!!! Uselt oseriöst företag. Ej fått min pengar efter returnerad vara. Tillfälligt systemfel har de nu haft i 10 månader. Att kvaliteten är lägre vid lägre pris får man räkna med. Men att det skulle vara sååå dålig trodde jag inte. Samtidigt känner jag mig dum som gjorde en beställning här från första början. Med tanke på barnarbete i klädindustrin av lågpriskläder. Gör ingen beställning här.

15. februar 2022

Bedragare och utsugare

Betalar inte tillbaka vid retur trots att du betalat via klarna. De kommet skylla på systemunderhåll. Klarna skiter i vilket och du kommer betala returavgift, frakt och allt möjligt. Jäkla bedragare till företag!!!

28. januar 2022

Oseriöst och opålitligt

Beställningen returnerades i sin helhet, hade valt att betala med Klarna. Nu vill jag justera kostnaden på fakturan, men Floryday menar att jag ska betala fakturan och sen ska de ge mig ett tillgodokvitto. Jag ställer mig frågande till ett så oseriöst företag. Jag vill aldrig handla där igen så ett tillgodokvitto är uteslutet. Jag rekommenderar ingen att lita påfloryday.

20. desember 2021

The clothes are cheap

The clothes are cheap, the view you see is not what you get. They refunded my money except for shipping then now I keep getting emails an can't get rid of them. Don't use them, you will never get rid of this company.

17. desember 2021

Floryday bara så bra !

Har aldrig varit besviken på Florydays
klänningar som jag köpt.
Betalar man ett lågt pris för en vara
får man inte förvänta sig någon märkesprodukt.
Mina kvaliteter på plaggen var helt ok.
Frakten fungerade hur bra som helst.
Fick sms i tid.
Tack!

9. desember 2021

BESTÄLL INTE FRÅN FLORYDAY.SE

BESTÄLL INTE FRÅN FLORYDAY.SE

Ett riktigt dåligt företag. Kundservicen är katastrofal. Returnerade en vara för flera månader sedan. Ej fått mina pengar. De skyller på att de uppdaterar systemet, bla bla bla!

6. desember 2021

Warning!!! Man blir tokig på sådant !

Man blir tokig! På FLORYDAY
De skriver att returen är bekymmersfria???
Det är hur mycket problem som helst.
Jag var jätte några när jag beställde och kollade att det hade rätta måtten och att det verkligen var bomull, för jag tål inget annat.
Så skickar det blusar i 100% syntet
Och långbyxor som inte alls stämmer med deras egen storleksguide de är 5 storlek kortare än de skriver.
När jag klagar får jag bara svaret att det får man räkna med!!!!
De vill att jag betalar retur kostnaden för kläder som de har skickat som inte alls stämmer med det de har skrivit!!!!
Kan bara säga
HANDLA INTE HOS DETTA FÖRETAG om du inte vill bli besviken. De luras och skickar helt andra kvaliteter.
Och du som kund ska betala för deras fel.

6. august 2021

Ordered two pairs of sandals

Ordered two pairs of sandals, disgusting quality!! So THIN, more respect for my feet than to wear them. Same trouble as everyone in trying to return them. Couldn't print out a return label. Wrote a very nice letter giving all order details etc. Paid more money out for Royal Mail postage to return. This was over two weeks ago and no money has been refunded to my bank account. The company is to be avoided at all costs, don't be fooled by the photos!!

3. juli 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis