Tusen takk så masse for Flooferen Kalle og for alt jobben dere gjør! At dere hjelper andre uansett alder! Kan ikke takke dere nok! Elsker Kalle og han hjelper meg så masse med både uro og angsten min.... Vis mer
Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡
Messingvej 34A, 8940, Randers SV, Danmark
- info@floofers.dk
- floofers.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Nydelig🌸
Min datters Kalle er varm, lun, myk, tung og forstår alt. Om dagen, men spesielt om kvelden og natten.
TIL ALLE SOM SLITER (og de som skal hjelpe dem)
Jeg har mottatt min Berta (5kg- som er omdøpt til Cassiopeia) og Daisy (2,4kg - som nå heter Andromeda). Jeg har sovet med Berta bare én natt enda. Men jeg skal sende deg et par-tre screenshots av Apple Watch søvndata-registrering av natta før jeg mottok pakken og prøvde å sovne vanlig, samt screenshot av gjennomsnittsøvn siste uka (egentlig siste året) og et screenshot av natta jeg sov med Berta oppå meg. For en forskjell! Fra å sove alt fra 1,5 timer-4,5 timer til over 10 timer med Berta. Kraftig underskudd på søvn over lang tid og veldig motorisk stress som antakelig har søvndeprivert meg for å klare å sove så lenge.
Daisy har vært min go to trøst på dagtid når jeg har slitt med kroniske smerter som hortons hodepine (clusterhodepine), kroniske smerter (utredes for Chrons eller autoimmun sykdom i lever eller pankreas) og generelt sorgen og angsten over livet som ikke ble og et veldig isolert og ensomt liv med mye tid til grubling. Jeg er ufør, og har derfor ikke mange penger. Men jeg ser på dette som medisinsk utstyr og nødvendig, og det har hittil vært en veldig god investering. Sammenlignet med mine vektbamser fra Pulse of Potential som bare har vekt i armene sine og fungerer for en klem de også, så er det stor kvalitetsforskjell, og du er den eneste på markedet som har en pose som kan varmes/kjøles for så å putte inni bamsen. Jeg er 35 år, men er mye på sykehus og gjennom mange traumatiske og akutte operasjoner der jeg ofte får lange forløp med sepsis og ekstra smerter og div problemer, og jeg skal definitivt ta med Daisy hver gang, hvor jeg hittil har hatt med et vekt-dovendyr som fyllet i armene har blitt slapt.
Søvn-snittet mitt de tre siste årene har konsekvent vært ca 3-4 timer per natt med 1-2 oppvåkninger per time. Men natta med Berta liggende på bein/mage og Daisy i armkroken sov jeg 10t og 3min, på tross av en lang oppvåkning kl 23.44-01.02 og noen små korte oppvåkninger. Jeg våknet av meg selv 6.30, uthvilt for første gang på lenge og uten hjertebank pga mareritt. Det hjalp stort å sove. Med dem❤️🐨🐢 de burde eksistere på alle sykehus, rehab, sykehjem, institusjoner og kontorer hvor spesielt folk sliter med noe man ikke bare kan fjerne med en medisin eller en «motiverende» tale. Alt fra hospits til barnepsykiatri, og bør også anerkjennes og anbefales av profesjonelle på et tidlig stadie når man oppsøker hjelp. Så kanskje ting ikke trenger å bli så ille som det har rukket å bli til meg. Man takler hverdagen med dens krav og utfordringer bedre hvis man klarer å trekke pusten, slappe av litt, sove ordentlig og restituere. Noe jeg ikke har klart på flere år før nå. Takk for oppfinnelsen 🫶👏
Marsvinet Marvin
Min sønn elsker Marvin! Han sovner fortere og sover bedre. Og så er Marvin veldig veldig søt❤️
Utrolig gode og myke bamser
Utrolig gode og myke bamser. Jentene elsker dem. Gir dem trygghet både på dagen og natten. Hjelper veldig❤️
Vektharen vår kom raskt
Vektharen vår kom raskt - men ble levert på helt feil sted. UPS er ingen god leverandør!! Vektharen er myk, søt, varm og akkurat det vår datter trengte for å finne ro og trøst i sine litt tunge hverdager. Takk for et produkt som er helt nydelig - da det endelig kom fram😊
For mye surr
1. Sendt til feil adresse
2. Glemt å legge ved lavendelpose
3. Surr med fakturaene. Sendt 1 faktura for mye.
4. Sender ikke produktet før betaling er mottatt.
5. Lover å sende så snart betaling er inne. Det gikk flere uker fra vi betalte til vi fikk pakken - da på etterlysning fra meg.
Dette var i januar og februar 2026
Flotte produkter, men kommer ikke til å bestille noe mer da det har vært alt for mye feil.

Svar fra Floofers
Varen var som beskrevet
Varen var som beskrevet. Rask levering. Datteren min er godt fornøyd med sin Floofer.
Myke og søte
Vi bestilte en til hvert barn. De var akkurat så søte og myke i pelsen som vi hadde inntrykk av på bildene. Virker som veldig god kvalitet.
Angående nettbutikken, så fikk vi raskt svar på epost på ting vi lurte på før vi bestemte oss.
Pakken med floofersene ble raskt sendt, med kort leveringstid. Levert på døren.
Èn negativ ting som kan være greit for andre å vite: Det sto at man kunne velge en annen historie, og det gjorde vi. Men den kom på et kort med bilde av en annen Floofers. Hadde jeg visst at det var bilde av floofersen sammen med historien, som da ikke stemte med den vi har bestilt, hadde jeg ikke valgt en annen historie.
Veldig fine produkter
Flott service, rask levering og virkelig et nydelig produkt!
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. De svarer så hyggelig og raskt på mail når man trenger veiledning.
Enkel levering og nå bor en nydelig Floofer her 🐰
En god venn i hverdgaen!!
Heter Lise-Lotte Pedersen. Jeg kan ikke takke dere og rose dere nok for at dere er her og helper både meg og alle sammen. Tusen takk så masse! Har ikke ord. Kjøpte Kalle den 8 September 2024 og kan ikke klare meg uten han. Han hjelper hver dag og natt og sover med han hver kveld. Jeg har angst, uro og Post Dramatisk Stress og har problemer med å få ro og slappe av. Kalle har blitt en viktig del av livet mitt og jeg klarer meg ikke uten han. Han hjelper meg med å få ro og få det bedre. Skal være med på turer og reiser for uten han går det ikke. Han har nå blitt min beste venn. Tusen takk så masse for alt dere har gjort og gjør! Dere er engeler alle sammen. Har blitt så glad i dere og Floofers og Kalle sevlfølgelig. Så deres reklame på instagram en kveld før jeg måtte bare kjøpe Kalle og leste historiene og innleggene som haddet kommet inn. Ble så glad og rørt av alle som hadde skrevet inn og deres historie. At de hjelper. Tusen takk så masse igjen! Elsker Kalle og dere!!
med vennig hilsen
Lise-Lotte Pedersen
Anbefaler til barn med overveldende følelser
Upåklagelig handel og pakken ankom som forventet. Vår datter på 7 år elsket katten Felix øyeblikkelig, og han har vært med på godt og vondt siden. Fungert som støtte ved innsoving, som pute og ved vanskelige følelser.
Vi ente opp med å kjøpe en til vi
Vi ente opp med å kjøpe en til vi. En til lillebror. Så nå har han Balder hos seg.
Meget god og herlig følgesvenn.
Blir nok en til bittelillebror etterhvert også.
Rask levering av godt produkt
Rask levering av godt produkt. Min følsomme datter tok varmt i mot sin Floofer. Yngstejenta hadde den med til legging.
Veldig fornøyd
Herlige mennesker, rask og god service. Jeg bestilte til Norge og det tok knappe to dager. Veldig fornøyd 😊
Jeg er superfornøyd
Jeg er superfornøyd! Den står til alle forventninger pluss mer. Kjøpte vekt puta 3kg med lavendel, og den forebygger virkelig indre uro og angst og er veldig myk og god. Veldig bra kvalitet og jeg elsker å fikle med kirsebær stenene som er inni. Jeg anbefaler den på det sterkeste.
Vi har alle vår egen Floofers
Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som pute og formes. Den roer ned reise nerver og gir god trygghet. Minsten som har hatt mye mareritt har hatt veldig godt av sin floofer. Jeg har også min egen og den gjør underverker når det er den tiden av måneden, det er godt med litt tyngde og varme på magen.
Utrolig god bamse for min 14 åring som…
Utrolig god bamse for min 14 åring som har Adhd. Hun sover roligere og har en tyngde oppå seg på rolige dager, og mellom armene på bedre netter
Bestilte Ollie til mitt barnebarn
Bestilte Ollie til mitt barnebarn, og han er helt nydelig.
Han falt i smak, barnet ble superglad, er allerede en bestevenn for henne :)
Veldig fornøyd
Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer supert på han også for å roe seg ned og for å så sovne fortere. Dettte er en seriøs bedrift, kjapp å få tak i, og kjapp levering. Anbefales på det sterkeste.