Bestellen altijd met goed advies, foto’s en tips, zelfs van op afstand! Geen moeite teveel. Verzending in no time! Echt altijd snel en netjes ingepakt geleverd! Zeer tevreden terugkerende klant!
Se hva andre synes
Wat een leuke ervaring met Leen die samen met mij gezorgd heeft voor de perfecte aanvulling op mijn outfit .. niets was teveel .. oorbelletjes en mooie armband combinatie samengesteld .. alles perfect... Vis mer
Mooie ring, alleen kleur was niet helemaal zoals op de site , helaas is dit soms het geval wanneer je online een bestelling doet. Verder heel mooie ring.
Zoals altijd prachtige juweeltjes, heel mooi ingepakt en ook nog eens snel geleverd.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Flo Jewelry maakt juwelen in elke stijl en kleur. We bieden deze unieke verzameling oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan in 5 verschillende collecties, elk met hun eigen accent. Je kan hier ook terecht voor een juweel op maat.
Kontaktopplysninger
Donderij 9, 9680, Maarkedal, Belgia
- +32 485 73 07 28
- shop@flojewelry.be
- flojewelry.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Topservice en mooie juwelen
Gewoon top. Zelfs voor iets aan te passen is het geen probleem
Heel snelle service en lief dankwoordje…
Heel snelle service en lief dankwoordje in pakket. Aanrader en prachtige juweeltjes.
Persoonlijk contact zeer positief
Persoonlijk contact zeer positief, juweeltjes heel mooi! Een echte aanrader voor persoonlijke aankoop of fijn cadeau voor een dierbare 💕
Goede service ell
Juweeltjes zijn mooi! Service is zeer goed. Telefonisch voorstel gedaan om ketting en oorbellen beter te matchen met elkaar door andere vorm v af n parel voor te stellen.
Mooie collectie, prima service!
Altijd moeilijk kiezen uit de mooie en kwaliteitsvolle collecties! Prima en snelle service.
Zeer tevreden klant hier….
Topkwaliteit en een superservice
Topkwaliteit en een superservice! Heel behulpzaam die mevrLeen
Voor herhaling vatbaar Alles verliep heel vlot ook met de…
Alles verliep heel vlot ook met de winkel waar ik had afgesproken om de oorbellen op te halen. Heel fijne ervaring.
Mooi materiaal, net zoals in het filmpje!
Mooi materiaal.
Duidelijkheid bij het bestellen.
Perfecte service!
Super service en erg mooi
Erg mooie juwelen maar vooral supersnelle service en aangenaam contact
ondanks het verlof
ondanks het verlof kreeg ik een berichtje of ik kon wachten op de bestelling tot erna ... heel fijn om weten dat het pakje wat langer onderweg zou zijn! En heel erg tevreden met mijn aankoop :-)
Prachtige juwelen!
Prachtige juwelen!! Perfecte levering! Met een lief berichtje dat zelfs nagestuurd werd (omdat het door ‘n vergetelheid niet bij de juwelen zat)… een échte TOP service!!!! 🥰
Mooie juwelen
Mooie juwelen, modern en hip
Tof pakketje toegestuurd gekregen
Leuk en aangenaam
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.