Dyrt og lite tilpasset
Dyrt, går ikke an å velge bort kylling. Hunden tåler ikke kylling. Et pluss for lekene som fulgte med :)
flinkbisk
Værste jeg har vært borti! Ikke fordi valpen min ikke liker produktene, for det gjør hun så absolutt! - men, aller første sendingen, ble stjålet fordi posten bare hadde lagt den UTENFOR postkassen- den redda de forsåvidt greit, ved å sende en ny. Men etter det går det bare nedover igjen … mottar faktura for februar, men pakken er ikke noe sted å se.. kontakter dem, de krediterer pakken, og sender mars istede. Fakturaen forfaller, men jeg har igjen ikke sett snurten av noen pakke. Jeg kontakter dem igjen, og så er svaret bare “ser ut som vi ikke kan levere til deg lenger. Abb. er avsluttet etter avtalen“. Eeehh? Jeg har ikke laget noen avtale om å avslutte noe, og “kan ikke levere lenger“? Nei okei, men dere klarte fint å sende to andre pakker, og plutselig kan dere ikke sende lenger, og bare avslutter abb., og ei kan jeg heller gjøre noe som helst inne på “min side“! STYR UNNA! Sett bort fra den ene jeg snakket med da pakken ble stjålet (ros for servicen der), har jeg ikke opplevd makan til dårlig service!
Tøyleker,tørre godbiter og dyrt.Han dachs 10 mnd....
beste godbitere er fra alpha spirit
Styr unna ! Bare svindel dette.Jeg hadde bestilt feil en prøvepakke fra dem,sier feil fordi jeg har ikke husdyr hjemme.Fikk en faktura før pakket er ankommet.Sa opp abonnement hos dem også.Så etter mange e-poster de krediterer min faktura men de dekker ikke fraktkosnader på retur...I følge FlinkBisk nettside står det følgende:
3.3 Ved retur i forbindelse med bruk av angreretten må du dekke porto, og Zentio vil tilbakebetale innbetalt beløp innen 14 dager fra vi mottar pakken i retur.
Hunden rører ikke maten. Eneste han liker er leken. Samme med forige hunden vår, snuste på maten men ville ikke spise. Avbestilte pakken for mai. Da fikk jeg beskjed om at oppsigelsen ble etter maipakken. Var for sent ute. Det er mer enn 40 dager til mai. Pakken blir ikke hente, går i retur.
Min datter har store problemer med dem, ho fikk aldri en velkomstpakke til kr 99, men 2 mnd etterpå fikk ho en pakke som de skulle ha full pris på, de truer nå med inkasso og skal ha over 1000kr av henne. Til info så bruker de Helthjem som samarbeids partner, de slang bare pakken på bakken ved siden av postkassa, fant den der gjennombløt og skitten dagen derpå, og bare flaks at ingen forbi passerende stjal den.
Utrolig dyrt!
Bikkja ble kjempe skuffa.
Klarte heldigvis å få avbestilt neste pakke så jeg ble sittende med bare en hundrings i utgifter. Kan ikke se at en slik pakke er verdt stort mere enn den ene hundringsen som velkomst pakken kåstet.
Fulgte med en fin adventskalender da i det minste.
Flere av pakkene dukket aldri opp, sa opp abonnement i mai, men og får nå inkasso for mai pakken som vi aldri heller mottok…
Bestiller pakke til 99 for verdi 499. Får evige fakturaer selv om dette ikke skulle være. Lureri alt sammen
Styr unna! Sender pakker og fakturaer selv om man har forsøkt å si opp ab. Godtar ikke ha oppsigelse på e-post og har ingen tlf. Dette lukter! Styr unna!
Produktene er helt ok, min hund var ikke noe interessert, men det var nok fordi han var veldig kresen på både leker og godteri. Problemet med flink bisk er at de aldri slutter å sende deg meldinger eller ringe deg. Det er 5-6 år siden jeg prøvde en gratispakke for første gang, og jeg blir fortsatt ringt og får meldinger gjevnlig om nye pakker. (Jeg sa opp etter den 1. gratis pakken) Nå er hunden min død og jeg har prøvd å blokkere nummerene meldingene kommer fra, men de sendes visstnok fra ulike nummere og jeg blir fortsatt plaget med disse meldingene. ALDRI rot deg oppi dette her, det er nærmest umulig å bli kvitt dem når de først har nummeret ditt.
Jeg mottok en pakke føre jul 2021
Sa opp abonement.
Dem krever meg for 2 pakker til , som ikke er meg levert, hverken i p.kassse ,eller hjem på dør.
Jeg sitter nå, med en inkasso på ganske mange hundre kroner.
Prøvd å ringe de.
Dem skulle ordne opp, men det gjorde dem ikke.
Store oppryddningssamtaler og en innkasso som jeg ikke får betalt.
Dette er svindel!
Mvh Rita Foss
Svindel. Det går ikke an å melde seg ut pr nett før en viss dato; når man har fått første pakke, og for min del pga dato for innmelding, betalt for neste. Når man prøver å melde seg ut pr mail, får man en automatisk svarmail med motsigelser. Det er en ugyldig link, og det står at de ikke svarer på mail når det gjelder en masse henvendelser bl.a. utmelding. Da lurer de kundene til å være medlem lenger. Jeg mottok aldri noen pakke fra dem. Klarte til slutt å melde meg ut pr tlf (håper jeg!) men lurer på hvor mye de tok betalt for å ringe deres nummer ?
Vi har sagt opp abonnementet i mars, da vi syns det var dyrt for veldig lite innhold.
Men det kommer fortsatt pakker i posten selv om abonnement og medlemskapet har blitt avsluttet.
For hver gang man klager påstår dem at det er en ny bestilling.
Når man sender epost, så svarer de ikke og når man ringer dem blir de sure og legger på røret og sender inn inkasso krav på noe man aldri har bestilt.
Totalt useriøst firma som burde komme i forbrukerådet søkelys.
Slike firmaer burde ikke få lov til å opperere i Norge.
Min kone har avsluttet abonnementet men fikk likevel pakke i posten i går.
Useriøst firma som tar seg veldig godt betalt for en liten mengde hundesnop.
Fikk ikke sagt opp abonnementet i går som var den 06.01.2021 på kjæresten min Siri Hauge (skrev tydelig hvem dette gjaldt og jeg har brukt min email på innlogging ) . De svarte meg på én mail hvor jeg forklarte at jeg ikke får endret noe på Min side på Flink bisk. Fikk ikke noe svar på det jeg spurte om. Sendt de masse mail etterpå. Skrev til de på facebook, de så meldingen men gadd ikke å svare på at jeg ønsket oppsigelse. Har brukt angreretten på mail. Men de svarer ikke. Forventet leveringstid på esken er 20 januar. Så jeg er i veldig god tid på oppsigelse. De er ubrukelige og jeg ønsker ikke noe med de mer å gjøre. Har også lest om zentio (som jeg har forstått er faktureringsselskapet) at de sender ut inkassoer i hyttog pine. Sjekk anmeldelser. Dette er for useriøst. Hold dere unna!!
Fullstendig galehus når det kommer til reklame. Det kommer mellom 2-4 HVER DAG, og alle kommer fra forskjellige avsenderaddresser, slik at det umulig å blokkere/melde seg av. Synderen er deres samarbeid med Orion Media. «Løsningen» fra FlinkBisk var å videresende alle mailene til dem. Dvs at jeg skal videresende 2-4 mail til dagen, i overskuelig fremtid for å bli kvitt det. Om du i tillegg får spam fra Vitamail, så er du definitivt i klørne på Orion Media og kommer til å få ett lass med piss, som du ikke klarer å sperre for. Forbrukertilsynet er varslet, og anbefaler andre til også å gjøre det. Slik at firma som opererer på denne måten blir stoppet
Bryter markedsføringsloven ved å spamme e-posten din flere ganger ukentlig, uten at du noen gang har gitt samtykke for å motta reklame fra de. Har heller ikke hund.
Sender pakker til oss som vi absolutt ikke har bestilt og ber om betaling for det.