Har prøvd å komme i kontakt med Flightfinder for å endre billetter på grunn av COVID-19. Ingen svarer telefonen, og nå er det ikke mulig å sende melding til dem heller. ( har prøvd å komme i kontakt m... Vis mer
Ble oppfordret til å registrere meg på flightfinder mot å få 10€ rabatt på neste reise. Måtte søke reise på nytt etter registrering. Reisen var da 400 kr dyrere, så der kunne jeg gått på et tap direkt... Vis mer
Vi har innbetalt over 29000 for flybilletter dere har kansellert og vil betale oss til bake ca 26000 for samme. Det er helt uaktuelt at vi skal belastes for at dere har kansellert flighten. Videre e... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Flightfinder.no er et nordisk nettreisebyrå med fokus på formidling av markedets beste og rimeligste flyreiser. På vår nettside finner du raskt og enkelt flyreiser som passer for dine behov: billigst, raskest osv. avhengig av hvilke ønsker du har når det gjelder pris og flytider, eller en kombinasjon av begge. Vi er en del av Flygpoolen AB, med hovedkontor i sentrum av Stockholm. Gjennom morselskapet har Flightfinder de beste avtalene på flybilletter med alle store flyselskaper, samt konkurransedyktige priser på hoteller og leiebiler over hele verden. Som passasjer hos Flightfinder kan du føle deg trygg – vi har nemlig stilt statlig reisegaranti til det svenske Kammarkollegiet og innehar fullstendige IATA-rettigheter til å utstede reisedokumenter. Vi benytter dessuten betalingsløsninger via DIBS og de fleste storbanker med høyeste sikkerhet.
Kundeservice finnes ikke
Kundeservice finnes ikke. Klarer ikke å svare på noe som helst. Oppgir feil informasjon ved bestilling.
Manglende kontakt og refusjon etter 2 år!
Vi bestilte flybilletter gjennom FlightFinder fra Oslo til Thessaloniki med Turkish Airlines i mars 2020. Det har vært helt elendig kundeservice og de hevder å vente på refusjon fra TA. I kontakt med TA fikk jeg dokumentasjon på at dette var tilbakebetalt allerede i september 2020 og jeg har siden da kranglet med FF. Da heg sendte dokumentasjon fra TA sluttet FF å respondere på henvendelsene mine. Dessverre har det vært lite hjelp fra Norsk Reiselivsforum da de vare sender en anmodning til FF og det uteblir svar fra de også, uten at de får ytterligere konsekvenser. 2 år senere og ingen tilbakebetaling, respons uteblir og de tar ikke imot henvendelser per telefon grunnet «høy etterspørsel og arbeidspress som er Coronarelatert» - men det er kanskje ikke så rart når de behandler kundene sine som søppel. Det er skammelig.
Elendig reisebyrå
Elendig reisebyrå! Ombooket flybillett til en helt annen by uten å refundere transfer til by jeg egentlig skulle dra og kjøpte billett til. Hold unna dette reisebyrået!
Styr unna dette selskapet
Styr unna dette selskapet. Fikk kansellert billettene i juni 2020 pga Korona. De skylder på at Brussel Airlines ikke har refundert pengene. Samme svaret hele tiden. Prøvde å få til name change, ikke mulig !! Ville bruke billettene i oktober 21. da skulle de ha 1700kr extra pr billett. Dette er mange tusen dyrere pr billett enn når jeg sjekker billetter på nettet. De er generelt håpløse å få tak i. Aldri mer.
Ingen refusjon, og ingen kundeservice
Flyselskapet refunderte billettene til Flightfinder september 2020. I april påsto FF at de fortsatt ventet på flyselskapet, men i september 2021 har FF fremdeles ikke refundert meg og jeg får ikke lenger svar fra dem.
Neste steg er klage til Norsk Reiselivsforum, og håpe at det hjelper!
Kan desvere ikke gi mindre en 1 stjerne!
Har ikke fått refusjon enda, ETTER OVER ET ÅR (4 april 2020) og dere svarer ingen epost eller telefon!! Det er ikke akseptabelt!!
*SVINDLERE* styr unna
*SVINDLERE* styr unna, dette er reeeeeeeen svindel.
Bestille billetter før korona inntraff…
Bestille billetter før korona inntraff i Februar 2020. Men venter fremdeles på å få billetter refundert. Siste kommunikasjon fra dem hva 7 juli 2020. De svarer ikke på mail, deres egen nettside eller telefon. Svindel styr unna.
Noen som har e-post til Flightfinder?
Noen som har e-post til Flightfinder?, kommer ikke inn på nettsiden med min pålogging.
KLM via flightfinder.no
Bestilte tur med KLM via flightfinder.no med avreise mai 20 som ble kansellert pga. covid-19. KLM har refundert reisen til flightfinder.no, men vi får ikke tilbakebetalt. De har svart et par ganger, men kun om vouchernummer og andre ting som flere gang er oppgitt i mailer til de. Og nå har det vært stilt et par måneder. Ren svindel, styr unna.
Refundering/ kansellert reise
Hei, bestilte biletter gjennom fligtfinder for snart ett år sidan. Det er snart på tide at vi får refundert beløpet då fligten vart kansellert i august, Dette er for dårleg, Anita
Styr unna!
Bestilte flybilletter før covid. Flyet ble kansellert og fortsatt ikke fått refusjon eller svar fra kundeservice. Styr unna!
10 mnd siden flyet ble kansellert uten…
10 mnd siden flyet ble kansellert uten at pengene er blitt tilbake betalt. Og jeg vet at SAS har betalt ut for den flygningen. sendt titalls mail uten svar, helt utrolig dårlig service. ALDRI mer skal Flightfinder brukes.
8 måneder siden fly ble kansellert - ingen penger enda
Venter enda på refusjon på fly som ble kansellert i APRIL i FJOR. Utrolig dårlig kommunikasjon og mangel på kundeservice. Veldig skuffet!
STYR UNNA!
STYR UNNA!
har gått over 3 mnd siden booking ble kansellert, fikk beskjed at refusjon blir gitt innen 8-10 uker, jeg har ikke sett pengene, og eneste måte å kontakte dem på er via kontaktskjemaet de har. de svarer ikke på noen mail eller sitt eget kontaktskjema.
Svindlerbedrift!
Det er umulig å få kontakt med dere
Det er umulig å få kontakt med dere! Vår tur ble kansellert i mars og vi får ikke svar på våre henvendelser og nå er vi i november!
Måtte vente 7 måneder får å få penger…
Måtte vente 7 måneder får å få penger for retur billetten min. Skulle egentlig få pengene mine fra Turkish Airlands men Flightfinder brukte et annet creditkort på billetten min derfor Turkish Airlands ville ikke betale . Værste selskap og anbefaler aldri ...
Helt håpløst
Helt håpløst, skal aldri bruke de igjen.
Bestilte tur før COVID 19, og turen ble kansellert. Fikk melding om jeg ville få tilbake pengene 8 - 10 uker senere. Etter 6 måneder har jeg enda ikke fått en krone tilbake! Har kalget mange ganger og etterspurt, får bare useriøse tilbakemeldinger. Jeg skal nå klage de inn til transportklagenemnda.
TIPS til alle: Kjøp flybilletter direkte fra flyselskapene og ikke disse svindlerene!
Vi har innbetalt over 29000 for…
Videre er det umulig å komme i kontakt med dere på telefon. E-post svarer dere med standardsvar
Vi reiser my dog kommer ikke til å benytte deres booking side i fremtiden