Helaas meerdere slechte ervaringen :(
Helaas meerdere slechte ervaringen met Flevotax. Afspraken worden vaak niet nagekomen: taxi’s komen te laat of helemaal niet, zonder bericht. Als je belt krijg je zelden duidelijk antwoord. In mijn geval stond ik meer dan een uur te wachten, terwijl er gezegd werd dat de taxi “onderweg” was.
Ook de communicatie en klantvriendelijkheid kunnen beter. Sommige chauffeurs zijn respectvol, maar anderen reageren bot of weigeren bijvoorbeeld een hulphond. Dit geeft weinig vertrouwen. Daarnaast zijn de auto’s niet altijd schoon en duurt een rit vaak onnodig lang omdat er zonder overleg extra haltes worden toegevoegd.
Verbeterpunten: tijdig en eerlijk communiceren bij vertraging, chauffeurs trainen in klantvriendelijkheid en omgang met kwetsbare reizigers, en een duidelijke klachtenafhandeling invoeren.
Ik hoop dat Flevotax deze signalen serieus neemt en laat zien dat ze écht willen verbeteren.
Update!
Dank voor uw reactie, maar eerlijk gezegd bevestigt dit precies mijn ervaring met Flevotax: weinig empathie, vooral wijzen naar regels en geen echte bereidheid om klachten serieus te onderzoeken of verbeteren.
In plaats van mee te denken of excuses aan te bieden voor het lange wachten, slechte communicatie en het feit dat een hulphond geweigerd is, wordt de schuld bij de klant gelegd en zelfs gezegd dat ik maar een andere vervoerder moet zoeken. Dit vind ik erg onprofessioneel voor een zorgvervoerder.
Een bedrijf dat met kwetsbare reizigers werkt zou juist moeten investeren in duidelijke communicatie, klantvriendelijkheid en respectvolle omgang. Het feit dat dit in de reactie ontbreekt, laat zien dat er helaas weinig bereidheid is om te verbeteren.

Svar fra Flevotax